Pócs Tamás basszusgitáros, Kollár Attila a Szent Imre kórház főorvosa, fuvolista a Solaris együttesről. Április 23-án a Művészetek Palotájában jubileumi koncertre készülnek. ’80-ban alakultak, az év meglepetése zenekara lett. ’84-ben első nagylemezük – Marsbéli Krónikák címmel megjelenik. A Solaris ’86-ban felbomlott, majd Vincze Lillával kiegészülve Napoleon Boulevard néven felállt az új együttes. Téma: Egy zenekar 26 éves íve
Most az előbb, 9.05-kor indult a Hír TV-n a KÜLÖNKIADÁS c. kulturális műsor, ahol Ókovács Szilveszterrel beszélget Tamás és Attila a jubileumi koncertről! 11-ig tart ez a műsor, valahol a közepe táján lesz ez a beszélgetés valószínűleg.
Ez a Duna TV-s interjú is korrekt volt, kösz az értesítést! Ennyi különböző helyen készült interjú után már csak tud mindenki a koncertről, aki ismeri a Solaris nevet. :)
Ma késő délután a Duna TV 17.30-kor kezdődőKikötő c. kulturális folyóiratában is volt egy Solaris-interjú! Riportalanyok most Bogdán Csaba és Kollár Attila voltak.
Az interjú a műsor 8'50"-15'03" közötti részében hangzott el.
127.0.0.1 hívja 'egyes'-t! 127.0.0.1 hívja 'egyes'-t! A zérópontnál forduljon északnak! Találkozás a megadott koordinátákon. De addig nem lövessen, ismétlem NE LÖVESSEN! :) -vége-
Sőt adok egy olyan telefonszámot, amin engem elérhettek majd: (huszas) három - harmickettő - negyvennyolc - ötvennyolc. Figyelem azen a kártyán csak hívható vagyok és sms-t fogadok, nincs rajta egyenleg, tehát visszahívást ne kérjetek. :(
De aki eltéved, az ezen megtalál majd engem/bennünket.
Egy kiegészítés, a vidékről / külföldről érkezőknek. A Csepeli hév "sima" BKV-jeggyel igénybevehető. A menetidő csak néhány perc.
17:00-kor a Szent Imre téren a templom előtt gyülekezünk. Aki nem ismer rá a csapatunkra vagy a templomra... az magára vessen :) (Ekkor jöhet jól az imént megadott SOS localhost telefonszám)
a minap belinkelt interjú (Bátor Tamással a Solaris-koncertről) a Borsod Online-ról a mai Észak-Magyarország napilapban jelent meg. Ajánlom elolvasásra :)
No egy kis kiegészítés, ha nem sértem meg a tisztelt nagyérdeműt :-)
Tehát a legegyszerűbb megközelítés, a Boráros tértől hévvel 3 megálló (MUPA, Szabadkikötő, Szt. Imre tér), vagy a KöKi-ről 151-es 48-as busz. A Szt. Imre téren van egy rendes méretű templom. Az előtt találkozunk 17:00-kor.
Aki nem akar/tud két órával előtte érkezni, az se keseregjen, a helyszín, ahol beszélgetni fogunk, a Blue-Yellow internet kávézó és étterem. Címe Kossuth Lajos utca 67. Az előbb nevezett templomtól a főúton a Csepel Pláza felé 50 méter.
Egy apró körülmény. Sajnos választás napja lesz ezért MSZP szimpatizánsok is bejelentették, hogy ott néznék a választási eredmények alakulását a nagy tévén. A tulaj szerint azért beférünk, a komoly MSZP-s lelkes, hangos csapat csak 1/2 7 felé jönnek. Addig viszonylagos nyugi van. Nagyon kérek mindenkit, mivel az idő rövid, nem nagyon lehet már másik helyszínt kereni, ne politizáljunk! Mi ne azért menjünk oda, mi maradjunk Solaris rajongói csapat!