Keresés

Részletes keresés

JAn Creative Commons License 1999.11.08 0 0 23
Sziasztok!

Nekem is a Vígszínház az egyik kedvencem (a másik kettő a Radnóti és a Madách), és épp a hétvégén láttam ott a Sok Hűhó Semmiért -et. Bár Eszenyit általában nem csípem (hisztérika) de ez a rendezése szerintem nagyon jó. Nézzétek meg! Mi (barátommal voltunk) végig igen jól szórakoztunk, pedig sajnos nem a legjobb helyen ültünk (karzat).
Szóval szerintem érdemes megnézni.

Kérdés: látta valaki a Szt. István krt. 14-et? Hogy tetszett?

Üdv,

JAn

Planney Creative Commons License 1999.11.08 0 0 22
Hali!

Látta már valaki a Madách Kamarában a Neil Simon: Pletyka című darabját? Ugye érdemes megnézni?

(Ezt a Karamazov testvéreket mostmár én is megnézem, s megmondom, kinek volt igaza. ;-) )

Planney

Eli Creative Commons License 1999.11.06 0 0 21
Sziasztok!

Par napja lattam a vigban a karamazov testvereket es oszinten bevallom, hogy maig a darab hatasa alatt allok! Nekem nagyon tetszett es a baratnomnek is, aki irodalomtanarno! Alfoldi Robert nagyon jo volt Ivan szerepeben, de Kamaras Ivan se volt kutya!!!!

Eli

nemisbéka Creative Commons License 1999.11.06 0 0 20
A Babelnat jatszak meg?
BagolyMondja Creative Commons License 1999.11.06 0 0 19
Naszóval (kis késéssel megjöttem). Dec. 3 lesz az első előadás, de az szakmailag tele lesz (össz. 50 fő...). Valószínúleg játszunk dec. 5 is. Mondanám, hogy e-mailen megbeszéljük a részleteket, de nem férek hozzá az e-mailemhez...
Előzmény: Planney (15)
cipolla Creative Commons License 1999.11.05 0 0 18
Hi Myrtille! Remélem még itt vagy. Miről szólt a darab?
Előzmény: myrtille (17)
myrtille Creative Commons License 1999.11.05 0 0 17
Sziasztok kedves színházrajongók! Én legutoljára az Ódry színpadon láttam A földalatti c. darabot. Tudom ajánlani mindenkinek, Spiró György és Másik János a szerzőpáros. Sok zene, ének és amolyan mai napi párbeszédek. Látta már más is? Kiváncsi lennék a véleményetekre!
Planney Creative Commons License 1999.11.04 0 0 16
Sziasztok!

Na azért se hagyom elsüllyedni a topic-ot.
Csak annyit akartam írni, hogy most kedden jártam a Madách Kamarában, ahol a Neil Simon: Mezítláb a parkban című vígjátékát néztem. Nagyon tudom ajánlani mindenkinek, remek darab, még remekebb színészekkel. Für Anikónak pedig baromi jól áll a rövidhaj, nem is tom, miért nem így hordta ezidáig. :)

Planney

Planney Creative Commons License 1999.10.27 0 0 15
Szia!

Hol, mikor láthatunk? Engem mindenképp érdekel.

P.

Előzmény: BagolyMondja (14)
BagolyMondja Creative Commons License 1999.10.27 0 0 14
Mit több korábbi szinház-topic gazdája, ödvüzlüm a kezdeményezést, hátha most meghaladjuk a buvös 100 hozzászólást, és állandó topic lesz belole. Egyébként én egy egyetemi társulat tagja (rendezoje, rendezoasszisztense, miegymása) vagyok, és majdan (valószinuleg december eleje felé) szivesen látnék mindenkit a darabunkon!
Planney Creative Commons License 1999.10.27 0 0 13
Láttátok a Madách Kamarában a "Mezítláb a parkban" című alkotást. Én jövőhét kedden nézem. Nem tudjátok, kik a főszereplők. Az egyik, gyanítom, a Für Anikó. Tudtok még valami infót róla?

P.

jocó Creative Commons License 1999.10.27 0 0 12
Bocs az elöbbiekhez még annyit, hogy a nézőtéri felügyelőknél szokott lenni néhány példány a programfüzetekböl.
nori Creative Commons License 1999.10.27 0 0 11
Nagyon-nagyon bízom benne, hogy igazad lesz, mert ide van bérletem és ez a második előadás, ami nem tetszik. A Vihar egész felfogását felületesnek és hibásnak tartottam, de azt gondoltam, hogy Alföldi inkább színész, mint rendező, ezért ment el a látványos fogások felé (igaz viszont, hogy Kútvölgyi Erzsébet ragyogó volt Ariel szerepében, valószínűleg nem is tudna rossz lenni). A Karamazovokat viszont Szikora rendezte, itt többet vártam. A Vizkereszt, azt hiszem benne van a programban, remélem, hasonló élményekkel távozom akkor
nori
Előzmény: Planney (9)
jocó Creative Commons License 1999.10.27 0 0 10
Minden hónap 15 környékén a következö hónap végéig benne van a http://pestimusor.euroweb.hu/ cimen. Kicsit most kezelhetetlenebb lett, mert összefolyik benne a nagy szinház és a kisebb szinpadok müsora. Eddig csak a nagy szinház müsort közölték és könnyü volt választani. Most ömlesztve jön egy szinházon belül a különbözö játszóhelyek müsora. pl Madáchban több szalon, Merlinben klub, kisszinpad a Vidámban nincs külön jelölve. Éves müsor tervet általában az adott szinházban lehet beszerezni év vége illetve eleje körül, szinházra válogatja. A Madách 1 évadra szóló programját januárban adta ki a Kerényi.
jocó
Előzmény: nori (6)
Planney Creative Commons License 1999.10.27 0 0 9
nori,

A Karamazov testvéreket speciel nem láttam, de múlt csütörtökön néztem szintén a Vígben a Vízkereszt-et, s semmi ilyen negatív tapasztalatom nem volt mint neked. Mondjuk én a 2. sorban ültem. :-) Na de komolyan, nagy Víg-es vagyok, ültem már én is az általad elfoglalt részen, nem tapasztaltam akkor sem ilyesmit. Lehet, hogy csak peched volt. A Víg szerintem az egyik legjobb színház, igazán kitűnő szinészekkel (Encivel az élen). Remélem, az elkövetkező darabok jobban fognak tetszeni.

P.

Előzmény: nori (8)
nori Creative Commons License 1999.10.27 0 0 8
Erkély, negyedik sor de az első sorban ülők is panaszkodtak
Néhőny szereplő:
Idős Karamazov Reviczky volt, ha a szövegét jól értettem volna, akkor jó lett volna
Kaszás Attila volt Dimitrij, az indulatokat én inkább hisztériának éreztem, és őt is nehéz a halk részekben érteni, Alföldi Róbert majdnem jó volt Ivánként, de az őrülési jelenetet én paródiának éreztem
Nehéz ezt kifejeznem, mert nem vagyok kritikus és nem akarok senkit bántani, de tényleg az az érzésem, hogy ezek a szenvedélyek, amelyek ebben a drámában szerepet játszanak, túl komplikáltak az őket játszó színészek számára
nori
Előzmény: Planney (7)
Planney Creative Commons License 1999.10.27 0 0 7
nori,

Kik játszottak benne? Hol ültél, hogy alig hallottad?

P.

Előzmény: nori (2)
nori Creative Commons License 1999.10.27 0 0 6
Azt szeretném tőletek megkérdezni, hol lehet utánanézni a színházak programjainak. Nem a Pesti műsorra gondolok, mert az csak 1 hetet közöl, én hosszabb távon szeretnék tájékozódni, esetleg egy egész évadra, de legalább 1-2 hónapra.
Kösz
nori
Előzmény: jocó (5)
jocó Creative Commons License 1999.10.27 0 0 5
Tegnap láttam az új Madáchban a Kerényi által rendezett Ember Tragédiáját. Csodálatos élmény volt úgy a képi, mint a szövegi megjelenítés. Mindenkinek ajánlom, nem fog csalódni.
jocó
nori Creative Commons License 1999.10.26 0 0 4
Egyetértek!
Előzmény: Komolyka (3)
Komolyka Creative Commons License 1999.10.26 0 0 3
Legjobb darab: Portugál
Nézzétek meg, ennyit még nem röhögtem, és a Szirtes Ági annyira jó benne.

K.

nori Creative Commons License 1999.10.26 0 0 2
Tegnap színházban voltam, bérletem van a Víg színházba. A Karamazovokat láttam, megdöbbentett, mennyire középszerűek, netán ripacskodók a színészek, pedig ezt a darabot nehéz elrontani. Arról nem is beszélve, hogy a színészeknek a szavát nem lehet érteni. Ez már a második csalódásom, az előző a Vihar volt. Vajon rosszul választottam színházat, vagy bennem van a hiba, nem értem a koncepciót?
nori
Planney Creative Commons License 1999.06.28 0 0 1
Kedvenc darab: Bármi amiben a két kedvencem játszik
Kedvenc színház: Vígszínház, Madách Kamara
Kedvenc színésznőm: Eszenyi Enikő és Für Anikó
Előzmény: alisonP (0)
alisonP Creative Commons License 1999.06.23 0 0 0
Az én kedvenc darabom a Sok hühó semmiért, a Vigszinház a kedvenc szinházam és Hegyi Barbara a kedvenc szinésznöm.
Csak ennyit a szinházról és ebbe minden kedvencem benne van.
dsun Creative Commons License 1999.06.23 0 0 topiknyitó
Pl. szerintem a legjobb darabokról irhatnátok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!