Remélem nem volt még ez a kérdés: Mit csinál Lady Lavender, amikor meglátja a politúrfolyadékos üveget az asztalon? ( Amikor az ál-műbútorasztalos fel akarja törni Lord Meldrum páncélszekrényét...)
Nem az a menhelyes történet, amikor Stocks beindítja az árvaszéki vállalkozását, és amikor Wilson szóba hozza, hogy a környéken, amit úgy ismer, mint a tenyerét, csak valamilyen kutyamenhely van..., na, akkor Mabel: lehet, hogy most már kölyköket is bevesznek! :))) (?)
Miután Ivy jósolt egy kövér emberről Mrs. Liptonnak a tealevelekből, Stocks megjegyezte, felfelé menet a lépcsőn, hogy nem róla lehet szó, mert ő "nem kövér". (?)
Ez Mrs. Lipton akkori arcát mutatja, amikor Stocks "felesége" távozik a konyhából, és Alf "teljesen kikészül idegileg", hogy nem veheti el imádottját! :))))
Régen jártam errefelé, és most látom ezt az új képes fejtörős játékot.
Nem tudom, kinek az ötlete volt, de rohadt jó!! :)))
Ja, most nézem Mrs. Lipton képét, a válaszom momentán: nem tudom!! :))))
Több verzió is lehet, azért egyet idefirkantok:
az utolsó részek valamelyikében akkor vág ilyen arcot, amikor a személyzet a Mylord pénzügyi csődjéről és annak a kapcsán a saját jövőjéről (mármint a személyzet tagjaiéról!) beszélget. Mrs. Lipton most gondolt bele komolyabban Wilson kapitány házassági ajánlatába. (?)