Szombaton a Vasas és a Balassagyarmat játszott két egymást követő meccset.
Vasárnap pedig a Fót és a Nyíregyháza...
Ez tendencia? Úgy sorsoltak, hogy az elsőosztályú csapatok legyenek pihentebbek?
a vasárnapi meccsek időpontjai:16:43 MTK, 17:21
Kispest, 18:27 Nyír1háza.
a legjobb az egészben,hogy az utolsó vonat 18:45kor indul vissza Pestre.Miért kell éjjel játszani?Kinek jó ez?Menjenek a francba...Ilyen időbe kocsival menni meg nem a legbiztonságosabb.Hát majd meglátjuk,mindenesetre KÖSZÖNJÜK az illetékeseknek...Grr..Láttam a Ti időbeosztásotok Újvárosba szintén nem a legjobb...Nomind1.
Mit szolnal hozza, ha mi is cserelgetnenk es mi jatszanank az mtk helyett, az jobb lenne, nem? :)
Nevetseges, amit egyesek megtehetnek... Mi is megyunk edzotaborba. Emiatt elkepzelheto, hogy nem jatszunk az elore lefixalt csapat ellen, mert a donto idopontjat is kavargatjak...
Nem baj, ugy kell jatszani, hogy kiessen az mtk, hiszen erre szamolnak, mivel menni akarnak edzotaborba, igy a Fót nyer!
hm...Siófok helyett az MTK került a csoportunkba,nevetséges,hogy csak egyet gondol valaki,és csoportot válthat...Nemis értem.Nem tudjátok pontosan mikor lesznek a meccsek?Drapit nem viszünk,végül,a szar idő miatt,vonattal megyünk.
Igazolni szeretnének a fótiak, de nehéz helyzetben vannak.
Hétfőn kezdte a felkészülést a felemás őszt produkáló fóti gárda, hiszen a bajnokság elején jobban, a közepén kevésbé jól a végén pedig szinte össze-vissza játszott a csapat. A terembajnokságig heti egy edzés után február 2-ig két edzés szerepel a programban. Február 2-án pedig - mint arról korábban már beszámoltunk - útra kel a gárda és a szponzoruknak köszönhetően Barcelonába indul.
- Szerencsére úgy alakult, hogy idén kiutazhat a csapat, tíz napot töltenek majd el a srácok Barcelonában - mondta honlapunknak a klub ügyvezetője, Vass György. - A tervek szerint kint mérkőzéseket játszana a csapat, majdnem naponta, és megnézné a Barcelona-Athletic Bilbao bajnoki mérkőzést is. Persze, az egész borul, ha a teremtornán sikerül döntőbe jutnunk, már pedig azt nagyon szeretnénk. Ami a játékoskeret megerősítését illeti, mindenképpen szeretnének változtatni. Nehéz helyzetben vannak azonban, hiszen csak kevesen távozhatnak a csapatból, mivel a játékosok többsége az idény elején került Fótra, és így a szabályok értelmében ők most nem válthatnak klubot.
- Kevés játékost tudnak tőlünk elvinni, viszont mi mindenképpen szeretnénk igazolni, leginkább egy csatárt - folytatta Vass. - Az őszi szezon végén ugyanis rendre a kimaradt helyzeteink miatt szenvedtünk idegesítő, egygólos vereségeket. A védelemmel és a középpályásokkal minden rendben van, de égető szükségünk van egy biztos lábú csatárra.
sony x,nyiss magadnak 1 topikot,és oda írd be a hülyeségeidet légyszives!
Terembe szoktak drapit vinni?Azért remélem nem fognak minket beattackolni...De mindenképpen le akarunk menni,tök yo buli,nameg ingyenjegy lesz valszeg :)
Nyílt topicot olvasni kémkedés?
Megnézni mi az érdeklődési területed?
Rájönni, hogy te vagy Terrx Black?
Mi ebben a rossz?
Ne itt riszáld magad hanem a buzi bárban...akkor nem jársz így.
Miket tudsz a korabeli titkosszolgálatokról.
A köröm tépést vitaja a mostani liberális történet írás...te elismered! Savfürdőzésről senki nem hallott mivel nem volt ezek szerint túl élő...te tudsz róla!
A női ruhás történet biztos saját identitásból indult. Szerintem most is rózsaszin bugyiban gépeled a hülyeségeidet.
Mégegyszer.
ne írj hülyeségeket nyílt fórumokban mert bárki olvashatja.
Ez nem az ÁVH belső levelezése és nem is a párt értekezlet jegyzőkönyve. Az életrajzi ihletésű írásod mélyen megdöbbentett. De te vagy rá a példa, hogy léteznek ilyen állatok is.Kis feltúrbózott pubertáns...röviden pubika:)
U-boat
Ui: Ha a Moderátor törölné az idiótát kérném ezt az írást is vegye ki.
Viszont ez nagyon jó figyelmeztetés volt!
Te már odáig süllyedtél, hogy kémkedsz utánam. Nem lehet nyugtom sehol. Nem csoda, hogy a BM focicsapatának csicskása vagy.
Családi örökség a spicliskedés.
Az U-boat csak egy jó fedőnév. Eredeti neved: Patkány Ubul. Ükapád még a havasalföldi titkosszolgálatnak dolgozott, kecsketejért. Nagyapád a monarchiában nőnek öltözve cserkészte be a szerb tiszteket.Aztán a horthysta rendőrség alkalmazta a csehszlovák kuplerájokba. Szálasiék eladták az SS-nek. Miután 1945 után hazajött ÁVH-s lett. Specialitása a körömletépés utáni savfürdőztetés volt. Apuci csak szimpla tahó rendőr lett. Te a nagypapi génjeit örökölted. Feljegyzéseket készítesz és spicliskedsz.
Látod már normálisnak tartod ami deviáns és aberált.
Ezt teszi a sérült személyiséged.
Hidd el, hogy beteg vagy!
Ne akarj közvélemény kutatást mert még sírni is fogsz.
Mindig lemaradsz egy gondolattal.
De lehet, hogy nem én vagyok az első, aki ezt mondja neked, kisfiam.
Gyorsítsd meg a reakcióidődet, mert súlyos sérüléseket szerezhetsz az élettől.
Mindenki magából indul ki!
Látom otthonosan mozogsz a szexuális aberrációk területén. Kérlek, ne fejtsd ki bővebben élményeidet a kis állatkáiddal! Nem vagyok rá kíváncsi! Nekem nagyon jó a normális heteroszexuális élet, amiben élek!
Tipikus lila szokás! Már az óvodában elkezdődött! Jaj, bántottak óvonéni, tanító bácsi, tanár néni, rendőrség , moderátor! Öcsi, ha ilyen gyenge vagy, akkor ne állj ki egy ilyen klub mellett. Amúgy meg sz@rok az index.hu-ra! A gyengéket védi!