Keresés

Részletes keresés

Jimbo Creative Commons License 2001.08.05 0 0 179
Vége a Jersey-uralomnak:-))))
Úgy elkaptam őket, hogy rossz volt nézni:-)))
Egész playoff alatt csak egy meccset buktam, azt is a NJ ellen.
9 év alatt 3 Stanley, ez nem is olyan rossz,ennek IRL is örülnék:-)))

Ja és megvan végre az első 100 ponton felüli játékosom Vasily Zerkov:106 pontot kapart össze a srác, és még csak 23 éves:-PPPP
Érdekes, hogy nálam óriási ruszki uralom van, a 23 játékosból 12 orosz:-)))

Lord Sage Creative Commons License 2001.08.05 0 0 178
nem tom mit szenvedsz :) Beállítod a játékosokat és de a confirm a fontos, ahogy Becks modnja, mert ha átmész másik "fül"-re akkor visszateszi az eredetit.
Előzmény: Antimat (176)
Becks Creative Commons License 2001.08.05 0 0 177
Miután beállítottad a csapatodat, nyomd meg a confirm lines gombot. Beállítani meg úgy tudod, hogy kijelölöd a játékost, és oda klikkelsz, amelyik helyen játszatni akarod
Előzmény: Antimat (176)
Antimat Creative Commons License 2001.08.05 0 0 176
Kösz, ezt tudtam...
Arra próbáltam rá kérdezni, hogy abból a 23 spílerből azokat, akik csillagosak (nem szerepelnek a pályára lépők közt), hogy lehet "dressingelni", a bennlevőket meg kivenni a csapatból (scratchelni). Merhogy a gép mindíg az overall érték alapján állítja ösze a csapatot, de én meg nem aszerint akarom (fiatal játékost akarok a 3.-4. sorba tenni, hagy fejlődjön.)

Antimat

Előzmény: Jimbo (172)
MacPhisto Creative Commons License 2001.08.05 0 0 175
A számost már scout figyelte, a betűk durva közelítő értékek csak.
Előzmény: Jimbo (174)
Jimbo Creative Commons License 2001.08.05 0 0 174
Nálam is igy van, csak a farmban 60% a personal, de a többi ua.

Nem tudja valaki, hogy miért van az, hogy a játékosok felének tulajdonságait számokkal jelölik, a másik felét meg betűkkel?

Előzmény: MacPhisto (173)
MacPhisto Creative Commons License 2001.08.05 0 0 173
Pro: on ice 30%, special 40% personal 30%
Farm: on ice 30% special 20% personal 50%
Én így képzelem...
Előzmény: Jimbo (172)
Jimbo Creative Commons License 2001.08.05 0 0 172
23 játékosod lehet egyszerre, aki nem kell, azt küld le farmba.

Nálatok hogy van beállitva a training resources?

Előzmény: Antimat (171)
Antimat Creative Commons License 2001.08.05 0 0 171
Árulja már el valaki, hogy tudom manuálisan kiválasztani azt a 18 mezőnyjátékost + a két kapust, akik a csapatot alkotják ? Ugyanis akik nem férnek be a "Use computer lines" szerint, azokból akarok valaki jobbat lecserélni.

Antimat

Jimbo Creative Commons License 2001.08.05 0 0 170
Minden tekintetben jobb voltam: erőnlét,morál minden.
Minden soromban van min. 1-2 ember aki 80-90 körül áll Leadership-ben.
Qrva frusztráló, hogy 100 meccs után csak úgy lenyom egy nálad sokkal rosszabb csapat, úgy hogy minden alkalommal Én myerem az alapszakaszt, nálam van a hazai pálya előnye...

Ja és ez még nem minden most meg benyúlták Pronger-t is...
A végén még 4-szer lesznek bajnokok zsinórban:-)))

Előzmény: MacPhisto (169)
MacPhisto Creative Commons License 2001.08.05 0 0 169
Leadershipben hogy állsz?
Előzmény: Jimbo (168)
Jimbo Creative Commons License 2001.08.04 0 0 168
A Jersey triplázott:-((
A döntőben megint elvert a gyökér:-(((
Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy a játék kibaszott szemérmetlen módon CSAL!!!!!
Annyira felbasztam magam, hogy nekiálltam megnézni, hogy a számok alapján kinek van jobb csapata.
Nos: AVS OF:75 DF:74
Jersey OF:71 DF:69

Akkor most mi van? Ezek a számok érnek valamit vagy csak dísznek vannak?

Antimat Creative Commons License 2001.08.04 0 0 167
Krajicek nekem is gyanús, Druken valahogy kimaradt nálam. A rosterem - amit szintén a hivatalos oldalon találtam - a Stanley-kupa döntő utáni változásokból is tartalmaz már párat.

Antimat

Jimbo Creative Commons License 2001.08.04 0 0 166
Megnézem, de akiket Te irtál azok közül csak Druken jelent meg nálam, de Ő is csak azért, mert Ő létező személy:-)))
Neked milyen rostered van? Én deadline utáni-val nyomom.
Előzmény: Antimat (164)
Gedal Creative Commons License 2001.08.04 0 0 165
Druken biztos, a többi nem rémlik.
(Még Krajicek ismerős, de...)
Előzmény: Antimat (164)
Antimat Creative Commons License 2001.08.03 0 0 164
Akkor tuti, hogy generált a srác.
Mondhatnál Te is pár ilyen srácot, (ha vannak), aki(k) nem volt(ak) ismert(ek), mégis Nálad nagyon jókká váltak (olyanra gondolok, akivel IRL nem lehet hallani), én is megnézném magamnál.
Addig mondok még egyet-kettőt:
- Kelvin Dejauregui C,
- Thomas Pihlman L,
- Harold Druken C,
- Lukas Krajicek D.

Ezek közül nem tudom, ki létezik a valóságban, de nálam ők a nagy ígéretek.

Antimat

Előzmény: Jimbo (163)
Jimbo Creative Commons License 2001.08.03 0 0 163
Antimat!

Megvan a Niemikorpi gyerek! 2007-ben jelent meg nálam, csak egy gáz van vele, hogy egyik projected értéke sem megy 45 fölé:-)))
Nem baj, most elég jó vagyok, ha minden igaz:-)
Már csak a kupát kéne megnyerni, utoljára 2004-ben nyertem. Az uccsó kettőt meg a NJ nyerte, nehogymá triplázzanak:-)))

Jimbo Creative Commons License 2001.08.03 0 0 162
Tök egyszerű, minél magasabb a fokozat, annál nehezebb trédelni:-))

Tehát Fedorovért már nem elég egy 5.pick-et adni, hanem akár már egy 4.pick-et is elkérnek érte:-)))

Előzmény: Matyika_ (160)
Antimat Creative Commons License 2001.08.03 0 0 161
Az jó kérdés, azt még nem állítgattam...

Antimat

Előzmény: Matyika_ (160)
Matyika_ Creative Commons License 2001.08.03 0 0 160
Vóna egy kérdésem nekem is, ha már hazajöttem a vakációból. A Trade Difficulty (vagy mi a nyavalya) változtatása mit befolyásol? Ügyesebben kell ajánlatot tenni (azaz pl a Coloradonak kiöregedett hátvédet érdemes ajánlani:), vagy csak egyszerűen bele kell kenni az alacsonyabb fokozaton működőképes trade-be még egy 5th round picket, és az a nehezítés?
Antimat Creative Commons License 2001.08.02 0 0 159
Az attól függ. Hogy kit igazolsz. Hogy hanyadik körös picked adod érte. Hogy mennyi zsé csilingel a kasszában (az gondolom egyértelmű, hogy a "nagy nevek" sok fizut kérnek, míg az ifjú "titánok", akik épphogy felkerültek a farmba (esetleg onnan a nagycsapathoz), még jóval kevesebbel is beérik. És később, ha tényleg jól fejlődnek, akkor hozhatják a pénzt (nézőszám) + jó cserealapok lehetnek.)

Antimat

Előzmény: Erdei Mike (158)
Erdei Mike Creative Commons License 2001.08.02 0 0 158
igen, asszem ezt neztem en cpu TRADINGnek:))
majd ma este rapillantok..
draft picket szerintetek erdemes felaldozni? en adtam 2 gagyi jatekost meg 1 draftjogot sakicert... de kariya-t is ideadtak ugyanigy..

bye

mikee

Előzmény: Jimbo (157)
Jimbo Creative Commons License 2001.08.02 0 0 157
Ja, jókat igazoltál:-)))
A CPU trading az options-ben van, ott tudod beállitani, ahol azok a csúszkák vannak.
A röviditések meg benne vannak a readme-ben.

Most kicsit felbasztam magam...
0.625-tel álltam tegnap estig, aztán körülnéztem, hogy mi a rákért vagyok ilyen szar, mikor tavaly majdnem ugyanezzel a csapattal nyertem kupát (csak Sakic és Forsberg lépett le)
Elcseréltem a picsába Foote-t és láss csodát 33 meccses winning streak...
Ez azért durva, ennyire nem volt zsra a srác:-)))

Előzmény: Törölt nick (156)
Törölt nick Creative Commons License 2001.08.02 0 0 156
Stillman,Bure a flamesbe?????:-)))))
It's high time to update...
Előzmény: Soltaire (155)
Soltaire Creative Commons License 2001.08.01 0 0 155
Hali!
Mexereztem énis ezt a csodát :))
Zhitnik,Desjardins,Samsonov, Wolley a Falmesben!
10 winning games streak. A listavezető Detroit 5:2-re lemészárlása volt a csúcs :)) A Colorado is csak kikapni jön... Egyenlőre 10 hely a ligában kb 24 meccs után. A playoff meglesz és Levi felemelheti a sztenlit :)))

Byby

"Bure with te puck... he passes to Stilmann...óóóó...what a laser guided one timer!"
:DD

Antimat Creative Commons License 2001.08.01 0 0 154
Én frankón CPU-val edzetek, időmbe nem fér bele a kézi edzés :)

Erdei Mike: asszem a Training fülnél van egy olyan jelölőnégyzet, hogy CPU-training.

Antimat

Előzmény: Jimbo (152)
Erdei Mike Creative Commons License 2001.08.01 0 0 153
hali

hol lehet beallitani a cpu traininget?? jol jonne ugyanis, de en nem talalom. az optionsben ami cpu... volt, az 1 teljes szezont le akart nekem szimulalni...akkor amikor meg offseason elott voltam...

masik: a jatekosoknal melyik pontertek mit jelent, mert az oa, od, ov-t ertem, de a tobbseget (most nemtuom fejbol a roviditeseket)nem

meg meg par kerdes van, mert helpet en nem talaltam mellette pedig wgettel szedtuk le a teljes oldalt...

bye

mikee

Jimbo Creative Commons License 2001.08.01 0 0 152
Antimat, te milyen edzésmódszerrel nyomod? CPU vagy Te edzed a fiúkat?
Jimbo Creative Commons License 2001.08.01 0 0 151
Az ok, hogy Én vagyok a GM:-)))
De akkor mi a halálnak van ott még egy, aki 800000 dodót keres és ha ki akarom rúgni az még egy zsák pénz? Meg kell várnom mig lejár a szerződése....
Előzmény: Antimat (150)
Antimat Creative Commons License 2001.07.31 0 0 150
- A GM, na, az vagy Te :)
- a projected meg szvsz az, ami lehet , hogy lesz belőle. Vagyis szerintem ez az érték a scout tippje a csákóról, és vagy bejön, vagy nem.. persze mindez szigorúan szvsz

Antimat

Előzmény: Jimbo (149)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!