Nekem az lenne a kérdésem, hogy vajon olyan olvasólámpa van-e a nappaliban, ami alá ha odateszek egy 190x65-ös hordozható nyugágyat, akkor pont oda tudom irányítani a fényét valamelyik fej részéhez, hogy tudjak olvasni is ?
Kösz az infót. Egyébként ha a Szlovák Paradicsomba mentek, és nem túl sokan, ajánlom a helyet, ahol mi voltunk, a Chata Janka, pótágyakkal 11 fős, de úgy nagyon szűkös, 7 főre ideális.
A nappaliban nincsen. Az kettős funkciójú-étkező nappali, így már nem fért be. De ha elég fáradt vagy, kiválóak lesznek az étkező fenyőfa üélőpadjai is :-)))
Még arra vagyok kíváncsi, hogy van-e a nappaliban valami kanapéféle, amin úgy el lehet heverni, mert a fotókon nem láttam. Kösz a linket meg a tippet, biztos meglátogatjuk ezt a helyet.
És ez a rosszabbik kilátású szoba volt :-)) A szállást egy éve nyitották, nagyon-nagyon jól felszerelt, tiszta, tágas hely. Szauna is van benne, a konyhában mindent megtalálsz, a teafőzőtől a mikrón keresztül a mosogatógépig. A nappal-étkezőben becsületkasszás hűtő üdíővel, kandallóval, TV-vel, mini-hifivel. Minden ragyog, fából van. Csak ajánlani tudjuk.
Mengusovce. Privát Jasmín. A Poprádról Zsolnára vezető főútról lekanyarodsz a faluba és az első házak egyike. Az első, ahol kint van a fehér alapon piros feliratos tábla a magánszállásró. A honlapja itt található, a tulajt Jaroslava Pazderovának hívják. Németül egész jól beszél.
Állj-állj!!! Nagyon-nagyn jó kis gép, nagyon megéri az árát, csak a sajátom egy Nikon D70, ami mégiscsak másik kategória! Most a súlya miatt nem vittem, ráadásul az S2 nem sokat volt a kezemben még. Nekünk Menguszfalván van az állandó szállásunk. Ott nem olyan olcsó ár 320 Sk/fő/éj, de komolyan mondom, hogy luxusszínvonal!! Gyönyörű ház, igényes berendezés, kilátás a Gerlachfalvi csúcsra, Koncistára, meg amit akarsz. Minden nagy, a konyha-étkező teljesen magas színvonalú felszereléssel, szauna és nagyon szívélyes vendéglátás. Minket már arcról ismernek :-))
ateszking: az IS2 hiányosságairól tudnál bővebben írni? (Akár mailben az itteni címemre?) Gondolkozom a megvásárlásán és minden tapasztalat hasznos lenne.
szállás nincs, de sátrat viszünk. valószínűleg podlesoki kemping lesz, a tátrában meg vagy eurocamp vagy keresünk valami házat. Zdiarban van egy kedvenc kis házikóm, remélem lesz hely. ha nem az se baj... is2-esről azt hittem jó gép...
A képekkel nem vagyok elégedett, de nézd meg őket nyugodtan. Egyrészt kijöttek a Canon IS2 hiányosságai, másrészt az enyémek is. Harmadrészt a párás idő is erősen bejátszott néhány kép minőségébe. Majd néhány videót is felteszek a honlapomra. Egyébként nem kell örülni, meggyógyulok :-D Természetesen nagyon jól éreztük magunkat, ha lehetett volna, még maradtunk volna... Szállásotok van már. A Paradicsomban mindig más szálláskombináció jött eddig össze nekem, csak az volt állandó, hogy egy éjszakát fent aludtunk Klastoriskonál. Viszont a Tátrához harmadszor térünk vissza ugyanahhoz a hihetetlen jó szállásadóhoz.
Naggyon helyes! Mi két napot töltöttünk itt, kettőt ott. A patakok bővízűek, a vízesések mesések. A Paradicsomban nem is volt nagy tömeg (szerencsére), egyetlen kis eső széle kapott el minket, illetve éjszaka Klastoriskonál esett egy szép nagy eső. De mi akkor már durmoltunk a faházban...