Érdemes lenne például a könyvtárak videóállományát megtekinteni, vagy érdeklődni a MOKÉP-nél. Ajánlok figyelmedbe egy cikket (pontos keletkezési idejét nem tudom) a filmről, mely az alábbi reményt keltő mondattal zárul: "A film kölcsönözhető illetve másolható a Selyemgombolyító Könyvtárában."
Rezo Chkheidze NERGEBI című 1973-as filmjéről van szó. Régen láttam a filmet, s csak annyi maradt meg bennem, hogy hecsecsuri (??!!) facsemeték állnak a sztori középpontjában, meg egy öregember az unokájával.
Sam Peckinpah Bring Me the Head of Alfredo Garcia című filmjét keresem, bármilyen formátumban. Hozd el nekem Alfredo Garcia fejét, illetve Leszámolás Mexikóban címmel is futott nálunk. Minden segítségért hálás lennék!
Keresném a Bizánci Tűz (asszem Why me? az eredeti cime) régi szinkronos változatát ami a tvben ment. Christopher Lambert a fsz. VHS-en is jöhet mert be tudom digizni...
nem filmet keresek hanem feliratot de nem találtam ilyen topicot, a Goal című filmhez kellene nekem felirat mert eddig csak románt találtam,azt pedig nem nagyon kultiválom :D
Az Öld meg a Shogunt a Szamurájok és banditákért szívesen elcserélem. Válaszoltam a mailcímedre is. A többit szerintem magánlevelezés keretében folytassuk...
pár hete ment az mtv-n a HALÁLFA c. doksi film (Mihályfy László). nem vette fel valaki? vagy honnan tudnám extra sürgősen megszerezni? a formátum mindegy, csak nagyon kell :-)
Volt valaha egy "Pitkin"- sorozat, abban is egy olyan film, ahol fogorvost jtszott (Egy nagy szakállas figurát akart megfogorvosolni). Segítsetek, hogy megtaláljam!
A fogorvosomnak szeretném eljuttatni paraszolvencia gyanánt!
Szia! Az öld meg a shogunt megvenném,átvenném,...stb.Van helyette szamurájok és banditák amit szintén sokan keresnek. Ha jelentkezel,ide írj:dora.rakos@chello.hu
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Tavaly ősszel láttam az M1 éjszakai adásában egy filmrészletet, akkor nem néztem meg a film címét, de azóta is keresem mi volt az. A film fekete-fehér, régi, művészfilm. A részlet, amit láttam: Egy fiatal nő érkerzik egy idős férfihoz, a férfi megkötözi a nő csuklóit, a hátára fekteti, majd a bokáira lábterpeszt rak. A nő háta mögött összeköti a csuklóit a bokájával, majd egy ollóval rést vág a fehérneműjén, s így teszi magáévá. Segítségeteket előre is köszönöm!
Egy régi filmet keresek. A címe: Mire megvénülünk. Horváth Ádám rendezte és Sárvári Győző a főszereplője. Eddig sajnos sehonnan se tudtam megszerezni, pedig ez egy nagy meglepetés lehetne karácsonyra... Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném! Bármilyen megoldás érdekel! Előre is köszi!
Reni
U.i.: Esetleg a Hunyadi László is érdekelne (persze Sárvári Győző főszereplésével :)
Keresem egy lengyel film címét, melyet a tv-ben láttam jónéhány éve. egy anya kálváriáját mutatja be a lengyel bürokráciában, mivel egy szép napon eltűnik a háza. a film végén diliházba kerül, ahol találkozik a többi lakóval.
1972es Kabaré című Lisa Minelli filmet keresek.Kérdés: Ha igen akkor honnan tölthető le, ha már megjelent dévédén akkor hol szerezhető be? Segítséget előre is köszi!
Egyelőre csak a címét keresem egy régi amerikai ff filmnek. A TV-ben láttam, és valami karakteres szép férfiszereplő volt a főszereplője - de nem tudom ki. Talán Gregory Pack.
A film története az, hogy villámlik, és belecsap a villám egy fába, ami megreped, és két boszorkánylélek (apa és lánya) kiszabadull a fából. Egy égő hotelbe libegnek, ahol vagy megszállják egy apa és egy lánya testét, vagy testet öltenek...
A markáns arcú fősz. ffi kimenti őket, és innentől kezdve testben élnek tovább. Varázsolgatnak, stb, erre már nem emlékszem.
Csak arra, hogy a ffi és a bosz. nő szerelmesek lesznek egymásba, és emiatt konfliktus lesz.
Ugyanis törvény, hogy vissza kell térjenek a fába X idő múltán, és a bosz. apa ezt szorgalmazza is.
Végül úgy vetnek véget a konfliktusnak, hogy a bosz. apa lelkét egy borospalackba zárják, és megházasodnak a fiatalok, gyerekeik lesznek, csupa kis bűbájos, tiszta Harry Potter....
A film kezdetleges, ff volt, és nagyon régi. Én olyan 76-80 közé tippelem, hogy akkor láttam, de maga a film jóval korábbi, Fred Asteir korabeli...
Tud vki segíteni, hogy mi lehetett ez, mi a címe, stb. ?
Keresek egy ilmet, de nem tudom a címét. Nagyon régen láttam a tévében. Talán ír vagy angol. Arról szól, hogy Észak-Íroszágban a katolikusok (vagy a protestánsok ?) a gyerekeknek egy közös utazást szerveznek talán Kanadába, és szülők ellenségeskedése hogyan oldódik fel. A zenéje talán Pogues.... Filmtudorkák, segítsetek !