Családi házak, lépcsőházak takarítását vállalom a iv, xiv, xv kerületben, ezenkívül vasalást, gyermekfelügyeletet vállalok. Dunakeszi, Göd, Fót is szóba jöhet. Középkorú, becsületes nő vagyok. Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal. Tel: 06 30 99 357 99.
Hétvégi Nagytakarítást vállalok. Háztartásvezetést, takarítást, bevásárlást, ügyintézést, varrást, bébiszitternek is jó vagyok, szükség esetén kertgondozást is vállalok. Alapos és megbízható munkavégzést kínálok (hétköznap 17 órától vagy hétvégén egész nap). Számlát is tudok adni. Hívjon vagy írjon. kattyca@freemail.hu, 06-30-670-9383
Ürömre (III. kerület mellé) keresek takarítónőt hetente vagy kéthetente egy alkalomra hosszú távra. Elsősorban péntekre vagy szombatra szeretnénk egy megbízható, munkájára igényes, nem dohányzó hölgyet, aki lehetőleg a közelben lakik (állandó bejelentett lakcímmel rendelkezik), és leinformálható. Egyéb hétköznapok is szóba jöhetnek, bár előnyben részesítjük az említett napokat. A munkáról: kb. 130 nm-t kellene takarítani, ami rendszeres jelleggel alapos portörlésből (ajtók letörlése is), porszívózásból és felmosásból, fürdők-Wc-k takarításából (csempe is), teraszok felmosásából áll, emellett még egyedi kérések is lehetnek, pl. ruhahajtogatás, hűtő kimosása. A munka 6-7 óra alatt elvégezhető, de ha valaki ímme-ámmal dolgozik, akkor nem. Félévente ablakpucolás. Olyan személy jelentkezését várjuk, aki szereti a munkáját, tempósan dolgozik, igényes: ha észrevesz valami piszkot, akkor is letörli, ha külön azt nem kértük:-) Munkadíj: 1000 Ft/óra. Jelentkezéseket az uromitakarito@citromail.hu e-mail címre várok részletes bemutatkozással.
Én egy 18 hónapos a kisfiú anyukája vagyok. Meglévő munkáim mellé keresek hétvégére takarítást, gyermek felügyeletet. Érdekelne az állás ajánlatod amennyiben még aktuális.
Segítséget keresek a 15.kerületben. Minden szombaton kellene 2-3 órát takarítani, egy 68nm-es lakásban. Olyan személyt keresek aki szereti a gyerekeket. Van egy 5 hónapos kisfiam, és esetenként rá kéne vigyázni. Ezt persze a takrítástól függetlenül, és ez ritka alkalom lenne. A bébiszitterkedésben az éjszakát is értem, de ez tényleg nem meghatározó!!! Fő a takarítás!Engem nem zavar a dohányos,csak korrekt legyen!!!Előre is köszönöm!
51 éves vagyok, több családnál is dolgozom takaritok, mosok, vasalok, időközönkénti ablaktisztitás, függyönyrendberakás. Szabad kapacitásomra keresek még munkát magánháznál, akinek megtudom könnyiteni a házimunkáját ls igy szabadidejét kellemesen töltheti. Időben és árban megegyezünk. Elérhetőségem Gabi959@vipmail.hu vagy a 096305429250 tel.számon.
XXI. kerületben és környékén, heti 1-2 alkalommal lakás-, háztakarítást és kisebb javítási, ház körüli munkákat vállal középkorú pár (fűnyírás, kertrendezés, villanyszerelés, polc felfúrás, stb.).
Garai Annie vagyok, 53 éves, nem dohányzó és a közelben lakom a Budaörsi úton. Az email fiókjára is küldtem jelentkezést a takarítói munkára, de szeretném itt is jelezni, hogy nagyon szívesen elvállalnám.
Kb. 2 hónapja szűnt meg egy másik lakástakarítási munkám, mivel a tulajdonos otthon maradt mert babát vár.
Kérem legyen kedves jelezni, hogy aktuális-e még a munka.
Elfoglalt szülőknek ajánlom fel tapasztalt segítségemet, takarításban, vasalásban, mosásban és bébiszitterkedésben a IV., XIV., XV. és a XVI. kerületekben a keddi, szerdai napokra. 58 éves, minden káros szenvedélytől mentes nagymama vagyok.
Jelenleg két családnál takarítok, mosok, vasalok, gyermekekre vigyázok. Kitünő referenciával rendelkezem.
TAKARÍTÁST VÁLLALOk! Kötelességtudó,munkát szerető, és tisztelő nő vagyok.49 éves.A minusz alól kell újraépiteni az életemet. Hétfőre, és szerdai napokra,akár hétvégére is egésznapos, -nagytakaritást, vagy heti rendszeres takarítást keresek, nagy házakba, lakásokba. Iskolázott,intelligens ember vagyok. Becsülöm mások értékét, mert így éltem az életem is .Sokoldalúan számithat rám .Jelenleg is családoknál vagyok, referenciával rendelkezem.Gyors, precíz, mindent az igényeihez mérten! Család-kert-és állatszerető vagyok, mivel nekem is van. Köszönettel várom hívását., vagy levelét. E-mail:wg48@freemail.hu
XI. kerületi lakóparkban lévő 45, illetve 54 nm-es lakások takarítására testvérpár takarító hölgyet keres. Egy-egy lakást kéthetente kellene takarítani. Fontos lenne, hogy alaposan, precízen és gyorsan takarítson a jelentkező. Tiszta, igényes, ápolt, fiatalos hölgyet keresek. Köszönettel: G. Zsuzsanna
Elfoglalt édesanyáknak és édesapáknak ajánlom fel 58 éves, tapasztalt, nagymamai segítségemet, takarításban, vasalásban, mosásban és bébiszitterkedésben a XIV., XV. és a XVI. kerületekben a keddi, szerdai napokra.
Jelenleg két családnál takarítok, mosok, vasalok, gyermekekre vigyázok. Kitünő referenciával rendelkezem.