Keresés

Részletes keresés

Gabek7 Creative Commons License 2008.01.24 0 0 479
Fogalmam sincs, csak annyi van egy A/4-es lapon, hogy a gondnoki irodában lesz.
Előzmény: Belabatyo (478)
Belabatyo Creative Commons License 2008.01.24 0 0 478
Gabek, ez a gyules ez mar egy tarsashazi kozgyules lesz? Ott lesz a Liliomdomb kepviselete is illetve a majdani "hazkezelo" is (vagy hogy is hivjak az ilyet)?
Gabek7 Creative Commons License 2008.01.24 0 0 477

Módszer az nincs, most egyelőre várakozó állásponton vagyunk.

Lehet, hogy optimista vagyok, de reménykedem, hogy a február 7-i  gyűlésen végre válaszokat kapok és nem csak ígéreteket.

A konyhabútor probléma mellett pl arra is, hogy miért romlik el állandóan a garázsajtó, a kiírás ellenére miért jöhetnek be és parkolhatna a garázsajtó elé a munkások ( és persze ha szólunk, akkor az őr max, egy vállrándítással elintézi ), miért kell nekem elpakolnom 2 nap várakozás után a parkolóhelyünkről a munkások által ott hagyott szemetet.....meg ilyenek.

Előzmény: Briltalath (476)
Briltalath Creative Commons License 2008.01.22 0 0 476

Sziasztok,

nekem sem fejezték még be a konyhámat, de azért még reménykedem, mert elég csúnyák a lezáratlan részek. Szeretném végre befejezetten látni a lakásomat, de szeptember óta nem sikerül dűlőre jutni a javításokkal. Gabek, ha megtalálod a módszert, hogy elcsípd a konyhásokat, áruld el, kérlek:)

Előzmény: Gabek7 (466)
gpz Creative Commons License 2008.01.17 0 0 475
Én úgy tudom, az Erős Kft.
Előzmény: Belabatyo (474)
Belabatyo Creative Commons License 2008.01.17 0 0 474
Csempet, egyeb burkolatot ill. belso nyilaszarot meg mi sem valaszthattunk. Ugyszinten szaniter cuccokat sem. Viszont - mint azt mar korabban irtam - nalunk a belso kialakitas, az eros- es gyengearam, a viz es a futes mar lezsirozva. Ugye nyivakoltam is a klima kialakitasanak elpasszolasan...
Visszaterve a belso burkolatokhoz, valaki tudja azt, hogy ki lesz majd azoknak a beszallitoja? Lehet, hogy ezt meg nem dontottek el?
gpz Creative Commons License 2008.01.17 0 0 473
Azért a gépészetet és a villanyt enélkül is tudják csinálni, sőt, azokat a csempézés előtt kell.
Előzmény: hupm (471)
Kiállhatatlan maca Creative Commons License 2008.01.17 0 0 472
na, az már aggaszt, hogy a harmadik ütem sem halad, de legalább némi értelmet nyert az, hogy minket még kutya nem zaklat ilyesmivel
a konyhásoknál tett látogatásunk is saját szakállra ment, nem hívtak még hivatalosan ők sem
Előzmény: hupm (471)
hupm Creative Commons License 2008.01.17 0 0 471
well...mar amennyire nem aggaszt, hogy az elotted levo utem munkalatai allnak. Raadasul ez pont az a szakasz, amikor "tudjuk", hogy all, hiszen reszben a mi donteseink kellenenek a haladashoz.
Előzmény: Kiállhatatlan maca (470)
Kiállhatatlan maca Creative Commons License 2008.01.17 0 0 470
akkor nem aggódom, hogy a 4. házban még nem haladunk az ilyesfajta egyeztetéssel...
Előzmény: hupm (469)
hupm Creative Commons License 2008.01.17 0 0 469
Belabatyo, mi meg nem valasztottunk furdoszoba csempeket, belso burkolatokat, ajtokat, konyhacsempet, stb... ezek miatt teljesen lemondtam az aprilisrol is. De varjuk meg Varga ur tippjet is, multkor kerte tolunk, hogy ne legyunk rosszindulatuak itt a forumon.
Előzmény: Belabatyo (464)
tmcorvette Creative Commons License 2008.01.17 0 0 468
Nekem ma lesz kesz a konyhabutor beepitese gepek nelkul, szoval most peldaul ot dolgoznak a 2-es epuletben. Azt tudom hogy kevesen vannak, lehet hogy tul sok project munkat vallaltak be mashol is... Kerdezz ra naluk is, ha meg nem tetted meg, hatha segit.
Kiállhatatlan maca Creative Commons License 2008.01.17 0 0 467
szegény te :(
Gabek7 Creative Commons License 2008.01.17 0 0 466

Bela es Maca:-)

Jo nektek, mert ez a mienkrol nem mondhato el. Ugye ebbol kitalalhattatok, hogy nalunk meg mindig nem birtak javitani a hibakat a konyhasok.

Miert van olyan erzesem, hogy ez igy is marad?

Tenyleg! Kedves Tamas! Dolgoznak meg a Soul and Home-osok a Liliomdombon?

Van itt a forumon olyan 1-es vagy 2-es lako, akinel szinten van hatra javitasi munka a konyhabutoron?

Kiállhatatlan maca Creative Commons License 2008.01.17 0 0 465
Voltunk a konyhások stúdiójában, korrekt társaságnak, bár még mindig kicsit drágának tűnik.
Előzmény: Belabatyo (464)
Belabatyo Creative Commons License 2008.01.17 0 0 464
Sziasztok!

Megvolt a konyha egyeztetesunk a konyhastudioval. Velunk nagyon keszsegesek es konstruktivak voltak, igy az elmeny egyelore pozitiv. Bizom benne, hogy a munkajuk minosege es az esetleges hibak javitasa hasonloan pontos es konstruktiv lesz. Eloszor feltem az araiktol, de igy utolag en ugy gondolom, hogy jo valasztas volt a Liliomdomb reszerol.

Tamas, On mit gondol, a 3. epulet tekinteteben mennyire tudjak tartani az aprilis elejere tervezett lakas atadasokat?

Mas forumozoknak (3-4-5 epuletesek) mi a benyomasa ill. tapasztalata a konyhasokrol? Volt mar valaki megnezni a lakasat? 3. epuletben ugye mar kozfalaznak, nyilaszarok mar bent vannak... Tehat, van valaki aki mar jart bent az epuletben?

Udv!

Belabacsi
tmcorvette Creative Commons License 2007.12.23 0 0 463
Köszi, addigra azért megoldodódik, sok sikert a júliusi költözéshez. :)
Előzmény: Paco155 (462)
Paco155 Creative Commons License 2007.12.23 0 0 462
Segítenék én szívesen, de csak júliusban költözöm. :D
Előzmény: tmcorvette (461)
tmcorvette Creative Commons License 2007.12.23 0 0 461
Egyetértek és köszi. Nem égető a dolog és amúgy sem szívesen zavarnék senkit Karácsonykor. Majd utána megoldom. Az őrök egyébként nem tudtak segíteni, de ez lehet, hogy nem is baj...
Előzmény: Paco155 (460)
Paco155 Creative Commons License 2007.12.23 0 0 460
Semmi vész, én sem gondoltam, hogy rosszban sántikálsz, de az ördög nem alszik. Jelenleg egy olyan házban lakunk, ahol komoly plusz pénzeket kellett rátennünk a garázsszint biztonságához - félig medig az internet nyíltságának köszönhetően. A Leonórás javaslatot meg komolyan gondoltam, hiszen ténylegesen van lakásod-garázsod, ennyit igazán megtehetnek. Ha sürgető a dolog akkor meg szerintem a biztonsági őrség valószínűleg tud segíteni.
Előzmény: tmcorvette (459)
tmcorvette Creative Commons License 2007.12.23 0 0 459
Igazad van, nem is úgy értettem, hogy itt kellene közzétenni, lehet, hogy rosszul fogalmaztam... A lényeg az lett volna, hogy jó lett volna, ha valaki megkeres aki tud segíteni bejutni, mivel csak ma derült ki számomra, hogy nem tudok bemenni. Egyébként most már nem sürgős, ünnepek után már megtudom oldani máshogy is persze. Köszi.
Előzmény: Paco155 (458)
Paco155 Creative Commons License 2007.12.23 0 0 458
Szerintem ha nyitható is belülről a garázskapu a távirányító nélkül, annak módját nem itt kellene közzétenni.
Én azt javaslom, hogy keresd meg a Kozma Leonórát, és beszéld meg vele, hogy adja át neked a távirányítód előre a birtokbavétel előtt, hiszen már úgyis kifizetted a lakás nagy részét.
Előzmény: tmcorvette (457)
tmcorvette Creative Commons License 2007.12.23 0 0 457

Sziasztok!

Valaki a második épületből tudna nekem segíteni bejutni a garázsba? Esetleg ki lehet nyitni a kaput belülről is? Sajnos nincs távirányítóm, mivel még nem költöztem be, de a garázst már használom, azaz az autóm benn áll. Szóval szeretnék a közeljövőben kiállni valahogy, ha valaki esetleg tudna segíteni légyszi jelentkezzen. Előre is köszönöm!

Liliomdomb Creative Commons License 2007.12.21 0 0 456

Tisztelt Liliomdombiak!

Minden kedves Liliomdomb lakónak, vevőnek, érdeklődőnek békés karácsonyt és boldog új évet kívánok!

Nehéz évünk volt. Szeretném hinni, hogy azok számára, akik már beköltöztek örömteli is, és hozzá tudtunk járulni a boldogságukhoz. Persze nem volt könnyű és számos bosszúság, kellemetlenség van mögöttünk. Tartozom néhány köszönettel és bocsánatkéréssel.

Mind a magam, mind a Liliomdomb Kft. nevében szeretném megkövetni azokat,

- akiknek a lakások átadásának késésével kellemetlenséget okoztunk,

- akiket - akaratunkon kívül - megbántottunk,

- akiknek bármilyen tevékenységünkkel bosszúságot, veszteséget okoztunk.

Remélem méltányolják, hogy a hibáink következményeit viseltük, a kötelezettségeinket teljesítettük.

Mind a magam, mind a Liliomdomb Kft. nevében szeretném megköszönni

- valamennyi lakónak, hogy bíztak bennünk és kitartottak mellettünk,

- valamennyi vevőnknek, hogy minket választottak,

- valamennyi érdeklődőnek, hogy a figyelműket, idejüket ránk szentelték,

- valamennyi jól teljesítő vállalkozónak, hogy jól teljesített,

- valamennyi kollégámnak, hogy küzdött.

Még nincs vége a munkának. Mind a magam, mind a Liliomdomb Kft. nevében ígérem, hogy minden tehetségünkkel, erőnkkel azon leszünk, hogy a jövőben jobban tudjuk szolgálni az Önök érdekeit.

Tisztelettel

Varga Tamás

az optimista Creative Commons License 2007.12.21 0 0 455
köszönjük a karácsonyfákat:)
Rit77 Creative Commons License 2007.12.20 0 0 454

köszönöm hupm!

Kíváncsi vagyok és izgatottan várom a történéseket!

Előzmény: hupm (453)
hupm Creative Commons License 2007.12.19 0 0 453

ha van időd olvasgatni, akkor ez elég tanulságos topik: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9158918

Előzmény: Rit77 (452)
Rit77 Creative Commons License 2007.12.18 0 0 452

Kedves Liliomdombiak!

Úgy tűnik elérkezik hamarosan a nagy nap! ;-) Műszaki átvételre készülök s szeretném a már bentlakók jótanácsát kérni. Hisz biztosan jobban átlátjátok már mi az amire különösen érdemes lenne odafigyelni, esetleg olyan apró vagy nem apró dolgok, amik elsőre nem is jutnak az ember avagy ember lányának eszébe...

???

Köszi előre is és szép napot nektek!

Rit

gpz Creative Commons License 2007.12.18 0 0 451
A PG (PreisGruppe) jelöli a kategóriákat, és a PG1 a felár nélküli.
Előzmény: hupm (450)
hupm Creative Commons License 2007.12.17 0 0 450
vagy a "PG" jelöli a kategóriákat? mi a héten már nem megyünk hozzájuk, de azért foglalkoztat a kérdés :) 
Előzmény: hupm (449)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!