dehogynem tudom. nem a borsodi sátor melletti kocsmáknál, hanem kicsit beljebb levőknél találkoztunk, lovecat mutatott be, de gondolom nem emlékszel rám, de amúgy nem lényeg.:) hány képet csináltál száundcsekken?
Hello! A koncert zseniális volt:)))))))) Én viszont kevésbé:((((Mindig gondosan ügyeltem arra,hogy viszonylag józan állapotban tomboljak egy Cure koncerten.Hát ez most sajna nem sikerült.Egy 10 fős társasággal indultunk a nagyszínpad felé kilenc után valamikor.Próbáltunk minél jobb helyet szerezni,így akik mögöttem voltak,nem érdekeltek.Csak arra ügyeltem,hogy ne tévesszem szem elöl azokat,akik elöttem mentek.Mire az első sorokba értünk,már csak négyen maradtunk.Köztük hites nejem,akinek tömegiszonya van:)))))))))Még kezdés elött közölte,hogy ő ezt nem fogja bírni és kiment a szélére valahova.Persze jófeleség módjára,nála volt minden amire szükség lehet.Cigi,zsepi,pia,cukorka.Nála is maradt:((((( Én,az ötödik szám után kimentem,hogy megkeressem,mert az elöbb említett cuccok közül,mindre szükségem lett volna hirtelen.Vajon ez józanul is megesett volna? Nem hiszem:)))))))Persze őket nem találtam meg,viszont már nem is tudtam visszaverekedni magam a tömeg elejére.Így innentől kezdve,egyedül voltam kénytelen tombolni.Nagyon dühös voltam magamra,mert ez volt álmaim setlistje.Minden elhangzott(a Pictures of you kivételével)amire igényt éreztem.Úgyhogy soha többet nem iszok koncerten:)))))))) A hangzás zseniális volt,nagyon profi volt az egész.Ez volt idáig a legjobb Cure koncert,amit élőben láttam.A Dream tour bécsi állomása harmatgyenge volt,osztrák barátaink nagyon lehúzták a hangulatot és a keveréssel is akadtak problémák néha. A sziget sokkal jobb hangulatú volt,de a közönség kb. fele volt csak aktív,és a hangzás itt sem volt valami fényes. Na de Szeged:)))))))) Isten volt a hangulat,a közönség,a hangzás és az egész banda:)))))))) Nagyon jókedvük volt,igaz az idén nem hajtották agyon magukat:))))))) Talán ennek is köszönhető. Bízom a folytatásban...