Vélemények (hozzászólások) még mindig férnek a Szoljon.hu-ra!!! Látogassátok, írjatok hozzászólást, véleményeket, hogy mivel lehetne látogatottabbá tenni az oldalunkat! szerintem megéri, mert majd még többen nézik ha sok hozzászólás érkezik egy-egy cikkhez, vagy esetleg a Néplapban is helyet kapunk!
OK! De holnap nem tudok menni. Csúnyán meghúzódott tegnap a bokaszalagom, és kaptam 5 hétre egy rögzítő kötést, úgyhogy rám ne számíts a következő 3 meccsen.
Aki esetleg még nem tudná, a szoljon.hu oldalra a sport rovat alá bekerültünk! Hurrá!!! Az oldalra cikkek, eredmények, játékszabályok és képek kerülnek fel folyamatosan, de szerintem akár szubjektív vélemények is megjelenhetnek, továbbá hozzászólásokkal kommentezni is lehet a cikkeket. Kérlek benneteket látogassátok, szóljatok hozzá, hiszen a leglátogatottabb aloldalakról kikerülnek a főoldalra is a cikkek, illetve az látszódik van élet ebben a sportban, s akár ez támogatót is hozhat. Gyerünk egy-két kattintás az egész, ja és persze az építő kritikákat is jelezzétek vagy hogy mi jelenjen meg az oldalunkon!
A combsebem szépen gyógyul . Jövő héten mondja meg a doki , hogy kb. mikor esnek a térdemnek:-)
Remélem edz mindenki mert nem szeretném ha a mecset valaki miatt elbuknánk. Emlékezetek a tavalyi arénára !!!! Ott is voltak egy páran akik simának hitték a mecsett !! Készülj mindig a legkeményebb harcra és csak könnyü lesz:-)