Anélkül, hogy felesleges vitába kezdenék, a BB-t néztem, a VV-t nem. Oka megvan. Nem tartom feltétlenüól rossznak, ellentétben a sok szemellenzős hazudozóval, akik szidják, de név szerint ismernek mindenkit.
Te f@sz, olvasd már el alaposan, hogy mit írtam, valóságsókat en bloc, vagy in concreto szidtam valamelyiket.
Nincs neked érzéked ehhez, pubikám. Nekem meg hangom nincs.
Nem hazudok, hogy nekem továbbra sincs tévém. A gépemen levő TV-kártya meg legfeljebb a hiradókra elég, no meg a ValóVilágra (ez utóbbi persze vicc, csak nem képzelitek, hogy azt a trágyalét nézem?)
dilizsaruk? Én nemtom miaz...hol megy?
viszont valamit nem értek.
múlt héten a Viasat végre lenyomta azt az X-akták részt,amit én évek óta várok (egy német adón korábban már láttam),melyben lelövik a cigist. Erre tegnap,a folytatás helyett leadták az őskori (1.) részt,amivel indult az egész.
Bakkker:)
a Dilizsaruknál nincs fontosabb semmi.
Amikor azt mondja a Fowler felügyelő, hogy"............"
Hát az valami varánuszi!
Van ötletem, hogy kivel kapj hajba...
de kispályás meccs, mert neki az már alig van...
Na mikor jössz tea?
Miau hun a fenébe jön ez most ide. Bár Pille szerint nyilván a hévvel.
Itt most komoly reorganizélés folyik, csak lassan.
És már megint nem sikerült valakivel jól hajba kapni. Hajba Ferenc, ez a népszabi győri tudósítója volt, anno.
Egy ideig bírtad, láttam. Aztán egyszercsak elkapott újra a hév (ami nem egyenlő a helyi érdekű vasúttal, és amely általi elkapás végzetesnek bizonyulna). Viszont örömmel látom, hogy újra szeressükegymástgyerekek. :)
Mostantól szegény Tomikát fogod hajkurászni bézbólütővel? :)
Figyelmeztetésed óta igen szofisztikált beszélgetést folytatunk, így anyíázás már rég nincsen (Zorró, azért bek@phatod :-))
Úgyhogy figyelmetlenségedet nem menti semmi. Csak reméletjük, hogy Zorró a tűzfalhoz sem ért. :-)
retix,ammá nekem megnyugvás,hacsak az illető gondol arra,hogy "upsz itt valami tiszteletféleséget kéne",méghogyha nem is így gondolja.
Ez az egész világ egy nagy képernyő,amire vetít mindenki,mi meg a képet nézzük,nem egymást. Látod,van,aki itt sem az alapján ítél milyen vagy,hanem azt nézi miket írsz.
Csak nekem még tűzfalat kell hergeljek a Tomika féle chathez, mert valami miatt nem tudok beítni egyelőre, vagy legalábbis nem látom, hogy be tudnék...
Hát azért a tulajdonnevet nem illik, hanem kell nagybetűvel írni (kivéve retix, ju nó). A Te, Rád, Veled, Hozzád, Neked, Beléd és egyéb szavakat meg mindenki írja, ahogy akarja. De hidd el smile (R.I.P.), nem nyalom be, hogy a másik biztos tisztelne engem, azért írja naggyal...
Na, pörögjön a gép, Tomika igyekezz, mert tükrön, akaorm mondani tűkön ülünk. Én meg a Zorró, meg néha Duke és smile, ha jól láttam, ennyien már meg is néztük a csetet.