Keresés

Részletes keresés

NTL-979 Creative Commons License 2021.01.22 -2 1 270

Timike affektálásától csak én mászok a falra?

bk_barát Creative Commons License 2021.01.22 0 0 269

Igen, nem csak azért volt ott a köszöntésen, mert faluhelyen a papot illik mindenhova meghívni, de hallotta Keresztanyu terveit a csempészhálózat jövőjéről, szóval bennfentesnek számít, még az is lehet, hogy a maga módján papként kívülről támogatta a szervezetet, ahogy a polgármester is, bár ő nem feltétlen tudatosan, csak mint régi barát...

Előzmény: Ilhilla (268)
Ilhilla Creative Commons License 2021.01.22 -3 0 268

Szerintem Bonifác annyiban "tag", hogy beépült a csempészek közé, de ez annyit jelent, hogy ő a "rendőrség téglája".

Előzmény: Magdi60 (264)
Böszőke13 Creative Commons License 2021.01.22 -1 0 267

Édeske !!!  sokáig nem bírtam rájönni, honnan olyan ismerős . Aztán eszembe jutott egy réges-régi magyar film: Két emelet boldogság . Kaló Flórián & Domján Edit  páros,onnan ismerős az  "édeske".

Előzmény: bk_barát (262)
Ilhilla Creative Commons License 2021.01.22 -3 0 266

Amit én az eddig látottakból leszűrtem:

1. Keresztanyu megjegyzése: "valaki köpött", Ildikóra vonatkozik, aki ártatlan csevegés közben elmondta Bonifácnak a dolgokat, azt gondolva, hogy megbízhat benne (most jött rá, amikor kihallgatta a telefonbeszélgetést, hogy nem bízhat benne).

2. Gina nem dolgozik a csempészeknek, csak testi-lelki barátnéja Timikének, ezért tud(hat) erről-arról, de -mert Báránynét  sem avatja be Jóska semmibe- Timike sem tud(na) semmit elkotyogni, amit otthon Gina megosztana Tivadarral.

3. Gina egy kiéhezett nőcske, egy ukrán "rossz lány", akit a férje nem elégít ki, ezért a főzésbe menekül és azért jár a templomba, hogy hátha felcsíp valakit (legutóbb üzent is a pappal a pesti rendőrnek- majd ennek eredményét látjuk ma). Bár nem lett volna ellenére legutóbb az ukrán-magyar srác sem.

Egy éjszakát Laura szerintem a faházban aludt, de nem gondolom, hogy levette volna a melltartóját. :D

Mazsola0070 Creative Commons License 2021.01.22 0 0 265

Arra emlékszem, hogy ott volt, de ő mit dolgozik a hálózatban?

És mennyire fér össze a papi hivatással, hogy az atya mellékállásban bűnöző?

Előzmény: Magdi60 (264)
Magdi60 Creative Commons License 2021.01.22 0 0 264

Az atya ott volt a születésnapi vacsorán amikor keresztanyu beszélt az utódlásáról, tehát tag.

Előzmény: Mazsola0070 (263)
Mazsola0070 Creative Commons License 2021.01.22 0 0 263

De de akkor ezek szerint Boni atya a csempészhálózat tagja, azaz ő is csempészik?

Mert áruló csak akkor lehet.

Ha nem a csempészhálózat tagja, csak ledrótozza valakinek, amit hall innen-onnan, akkor nem áruló, hanem besúgó.

Mondjuk ha azt drótozza le, amit a belé szerelmes Ildikótól hall, akkor szemétláda is, ha meg azt, amit a gyónás során, akkor meg súlyosan megszegi az egyházi törvényeket.

Gina nagy rejtély, mert ha Boni rendőrségi besúgó, Gina meg a csempészhálózat beépített embere a rendőrségnél (persze ahhoz már nagy elhivatottság kell, hogy valaki ilyen célból hozzámenjen egy húsz évvel idősebb kreténhez), akkor minek járkál Gina örökké Bonihoz.

De aztán az is lehet, hogy mind a ketten a titkosszolgálat emberei (lehet, hogy jön még Matrjoska is?), és figyelik a csempészhálózatot is és a rendőröket is (Nándi sajnos elveszett Makkosszálláson, így ő valószínűleg nem fog feltűnni).    

bk_barát Creative Commons License 2021.01.22 0 0 262

Úgy tűnik, Bonifác az áruló, de ez közel nem biztos... Gina tuti nem a rendőrségnek dolgozik, Tivadarnak előadja a butuska szőke hpt, a rendőrfőnöknek fogalma sincs kicsoda valójában...

Azért érdekelne, Tatyika kinek a melltartóját találta a faházban? Nem volt róla szó, hogy Laura ott aludt volna, Bárányék meg nem használják a nyaralót, hacsak nem Jóska időnként, mikor már elege van Édeskéből... :D

GPS Creative Commons License 2021.01.22 0 0 261

Még azt sem tartom kizártnak, hogy Vikikéből lesz majd az ukrán Petra :-)))

.

Előzmény: bk_barát (259)
GPS Creative Commons License 2021.01.22 0 0 260

Valszeg Viki nem is tudta, mit kevertek a csokiba, a nagypapinak nem kell mindenbe beavatni a törvényt szolgáló unokáját...

Vagy az történt (mert nem buta lány), hogy: "A nagy túróst fogok én itt nektek 50 hrivnyáért bohócruhában őrködni - inkább lássuk miből élünk".

Előzmény: bk_barát (259)
bk_barát Creative Commons License 2021.01.22 0 0 259

Valszeg Viki nem is tudta, mit kevertek a csokiba, a nagypapinak nem kell mindenbe beavatni a törvényt szolgáló unokáját...

Előzmény: GPS (258)
GPS Creative Commons License 2021.01.22 0 0 258

Timi asszony eszik a csokiból és igen jó kedve lesz tőle.

Mondta is Oleg a fiának, hogy "Ez nem valami gagyiságos árú, hanem jófajtaságos, ukrán csokoládé" :-)))

Előzmény: triola2 (257)
triola2 Creative Commons License 2021.01.22 0 0 257

Az előzetesben volt, hogy Timi asszony eszik a csokiból és igen jó kedve lesz tőle. :D No, ezért kellett a zöldhatár.

Előzmény: Ilhilla (256)
Ilhilla Creative Commons License 2021.01.22 -3 0 256

A csokikat mindenesetre ő szállította le a nagyapja helyett! Kérdés: adott-e számlát és nem vált-e gyanússá, hogy az erdei tisztáson (zöldhatár?) kellett átadnia éppen annak a srácnak, aki "tévedésből másik autóba szállt be"!

(Nem is tudom, mi történt volna, ha kap előtte egy sms-t, hogy NE üljön át egy másik autóba"! :D)

Előzmény: GPS (254)
Ilhilla Creative Commons License 2021.01.22 -3 0 255

Lehet, ha a "tigrismintás" cicus felnő, még csempész lesz belőle? :D

Előzmény: bk_barát (253)
GPS Creative Commons License 2021.01.22 0 0 254

Jól láttam valamelyik előzetesben, hogy Vikike beszáll a bizniszbe?

.

bk_barát Creative Commons License 2021.01.22 0 0 253

Nem tigrisre gondoltam, hanem rendőrre, vagy másik csempészre!

Előzmény: Ilhilla (251)
Ilhilla Creative Commons License 2021.01.22 -3 0 252

Eredetileg a "zöldhatáron" álltak lesben, de meglátták a szolgálati kocsit és átmentek a határon. Ezzel "határsértők" lettek! :D

Azt nem mutatták (még?), hogy Keresztanyu megnézte-e a csomagot és a cigi is benne volt-e a dobozban, vagy közben felküldték a laborba (csak ezt sem nem mutatták). :D

Előzmény: Mazsola0070 (250)
Ilhilla Creative Commons License 2021.01.22 -3 0 251

Minden "tigris" kicsi volt egyszer! :D

Előzmény: bk_barát (247)
Mazsola0070 Creative Commons License 2021.01.22 0 0 250

Tivadarék mit kerestek Ukrajnában? Vikike valahol ukrán területen ment bele az árokba a kocsijával (legalább is a kocsit kihúzni Ukrajna felé indultak el Zsigáék, és mentek elég sokat), ehhez képest Tivadarék ott sétálgattak az elakadt kocsinál. 

Tivadar is egy kretén, de Zénóékat még nála is hülyébbnek, totál idiótának állítják be.

Egyébként azt hittem, hogy a névtelen bejelentéssel pont oda küldik a rendőröket, ahol Timike éppen ellopta az ukránok csokiját Damillal és Szkanderral, aztán majd Timike megy a fogdába, de nem.

A macikkal meg mit akarnak Bárányék? A rendőrök kiszedték a maciból a cigiket, utána visszatömködték azokat a macikba? (Azt hittem, az lesz a slusszpoén, hogy Keresztanyunál nézik a macikat, de nincs bennük semmi - persze nem, ez nem illene bele a rendőrök totál idióták vonalba.)

Egyébként az ilyen lefoglalt dolgokról a rendőrök fotókat, videót készítenek (látni ilyet a híradókban és a Youtube-on is), jegyzőkönyvezik a lefoglalást, persze itt nem.   

Előzmény: bk_barát (249)
bk_barát Creative Commons License 2021.01.21 0 2 249

Jóska jól a fogdában hagyta Lajost, pont mikor a macik is eltüntek... A rendőrök bármilyen bambák, csak összerakják a sztorit, aztán amilyen hülye az a Lajos, az egész bandát magával rántja... Zénóék agykapacitása pedig egyre kisebb, őrizetlenül hagyják a rendőrséget, mikor egy ember bőven elég lett volna leváltani Zsigát... A kulcs a lábtörlő alatt meg már a non plus ultra, lefelé...

TonyBrasco Creative Commons License 2021.01.21 0 0 248

Na úgy néz ki, Pityke minden izzadságszagú igyekezete ellenére bukja a nőt, :) ha Viki-Igor románc alakul... pikáns lesz, csempész és határőr között.. :P

bk_barát Creative Commons License 2021.01.21 0 0 247

Úgy tűnik egy arasznyi sztárral bővült a stáb... :D Bár én inkább vmi más, harciasabb meglepetésre számítottam az alagútban...

Ilhilla Creative Commons License 2021.01.21 -3 0 246

Érdekes, nekem ez a reklám nem rémlett, de emlékszem egy főzőműsorra -amelyben M.A. egy átalakított lakókocsiban főzött-, akkor még a Gregor Bernadett előtti hölgy volt a párja és mintha őt hívta volna Nyuszómuszónak!

Előzmény: GPS (245)
GPS Creative Commons License 2021.01.21 0 0 245

Ha a gugliba beírod, hogy nyuszómuszó reklám, előjön több is.

Tessék parancsolni: https://youtu.be/ePAaWQ-zaFs

De részemről sokkal inkább ezt ajánlanám a Magyar Atilla nevű színművészről íróról és rendezőről.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_Attila_(sz%C3%ADnm%C5%B1v%C3%A9sz,_1965)

Ha megnézzük az életművét a wiki-bejegyzés végén (színházi szerepeit, rendezéseit, írásait), láthatjuk, hogy nem egy átlagos tucat-színészről van szó. Sőt!

.

Előzmény: Magdi60 (243)
Apádfüle Creative Commons License 2021.01.21 -1 0 244

Madách Színház, Betörő az albérlőm? Én abban láttam Magyar Attilát, jól játszott. Meg egyszer valami főzőműsorban, ahol celebek látták egymást vendégül. Ezt már biztosan rég elfelejtettem volna, ha nem kolbászos szusit csinál, ami úgy verte ki nálam a biztosítékot, hogy nem tudtam, megbotránkozzam-e, vagy megemeljem a kalapomat. :DD Semmi másra nem emlékszem belőle, a többi résztvevőre sem.

A Nyuszómuszó reklám kimaradt az életemből. Bár a szó nekem kedves, anyukám becézte így (is) Gyuszó(muszó) nevű öcsikémet pár évtizeddel ezelőtt. Azóta se hallottam senkitől. :)

Előzmény: luci87 (242)
Magdi60 Creative Commons License 2021.01.21 0 0 243

Ha a gugliba beírod, hogy nyuszómuszó reklám, előjön több is. Magyar Attila régen humoros szórakoztató műsorokban szerepelt.

Előzmény: luci87 (242)
luci87 Creative Commons License 2021.01.21 0 0 242

Már én se nagyon emlékszem arra a reklámra!

Magyar Attila máshonnan is ismerös,de már nem tudom honnan!

Mindenesetre jol játszik ö is,Pityke,és Viki is...:)!

Előzmény: triola2 (240)
janderka Creative Commons License 2021.01.21 -1 0 241

Persze, ilyen álhatárok a békésebb nyugateurópai országokban is tömegével vannak (pl. benelux államok). Na de nem a schengeni zónák szélén...

Előzmény: Ilhilla (236)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!