A 20. Férf Kézilabda VB Németországban kerül megrendezésre, 2007. Január 19. és Február 4. között. A magyar válogatott Dániával, Norvégiával és Angolával került egy csoportba.
A 2006-os németországi foci vb után ismét egy teltházas, magas színvonalú rendezésben bízhatunk, ahol a több tízezres csarnokok is bevetésre állnak, Kölnön át Hamburgig!
És milyen jó is lesz, amikor a magyar válogatott úgy áll fel az olimpián, hogy Puljezevics, Perez, Diaz, Eklemovics+ még esetleg Krivokapics. És ez a magyar válogatott, nem pedig klubcsapat...
A magyar tehetségségek talán igy olimpián játszhatnak, mig egyébként esélyük sem lenne rá! Kár megsértődni,mert valaki merészelt más véleménnyel lenni veletek szemben a győrrel kapcsolatban !! A férfi szakág más helyzetben van mint a női! Kizárólag Csbalázsicu- nak szólt!!
Perez, Diaz, Eklemovics, Puljezevics. El tudod dönteni, hogy ez kubai vagy szerb válogatott? Hová lesznek így a magyar tehetségek, ha külföldiek játszanak a válogatottban?
A pokolba is ,Perez nincs a tartalékok között sem! Gondolom a veszprémi vezetőknek nem tetszett, hogy kockáztassa a lábát! Pedig a Kiel ellen nincs több,mint 20% esély, a válogatottban viszont, vele biztosan továbbb jutottunk volna a csoportból! Csak az első két meccsen segitett volna! Információm szerint már elég jó állapotban van! Pedig a sérültekkel, Eklemoviccsal, Puljezeviccsel meglepetésekre képes csapatunk lenne az olimpián,persze ha kijutunk! Gondolom a következő MKB edzőmeccsen ő lesz a csapat legjobbja!!
Hallottam tegnap Skaliczkit a sport tv-én és azt mondta hogy a dánok elit kategória,a norvégok velünk egyenrangúak ! Ha ehhez hozzáadjuk a hazai pályát és a játékvezetést, nem túl biztató a helyzet! Pedig feltankoltam némi belga trapista sörrel ,s természeten a jövő hétre is betáraztam, kell egy kis idegnyugtató! Remélem,hogy akkor is lesz még izgulnivaló! Diaz játéka nagyot dob rajtunk!!
Nagyon örültem, hogy a németekkel partiban voltunk , igaz barátságos meccseken, s tessék,az egyiptomiak hazai pályán verik a megerősitett csapatukat!! Mennyi esélyünk lehet a dánok és a norvégok ellen? Én elöbbire 30%-ot ,utóbbira 50%-ot adok!
Szokás szerint, mint a múltkori VB-n a németek ellen? 11-et, 12-őt vagy 13-at hintett? Nem emlékszem pontosan. Tény, hog a válogatottban nagyon ritkán brillírozik, de előre ezárt ne írjuk már le. Én szurkolok neki is nagyon. HAJRÁ!
Azért szerintem kapusposzton az egyik legerősebbek vagyunk. Fazekas Nándi már letette a névjegyét Németországban, Puki is már megélt sok nagy csatát, és szerintem tőle mindenki tart egy picit, és ott van Tatai Peti is aki bizonyítani szeretne. Ha ők hárman hozzák a formájukat, meg merem kockáztatni hogy ezen a poszton dobogósok leszünk.
Az a baj – és sajnálom , hogy ezt kell mondanom – nem igazán forma kérdése a lövő ügy, ezek a srácok Nagy Laci kivételével nem klasszisok, Laci pedig a válogatottban ritkán nyújt klasszis teljesítményt. A világ élvonalába pedig nincs olyan csapat, ahol ne lenne leglabb két klasszis átlövő. Nekünk egy volt: Perez.
Gyakorlatilag egyik lövő sincs valami biztató formában: Nagy elfelejtett távolról lőni, állandóan rámegy a falra, Ilyés abszolut rapszódikus, Mocsai és Katzirz körbelövik a kaput vagy a kapust találják el. nem igazán jó a lövőszázalékuk (10 lövésből jó ha 3-4 bemegy, mig az ellenfeleknél ez rendszerint 6-7 vagy még jobb). Ha ez nem javul, kizárólag a kombinációkra hagyatkozhatnak, amely a rossz passzok miatt rendszeres ellentámadosokat eredményez az ellenfél részéről. S a lányoknál is feltünő, hogy sehogysem sikerül a birói stilushoz alkalmazkodni, ami megint nagyon sok elvesztegetett támadást eredményez, védelemben meg felesleges kiállitásokat, heteseket.
Jónak tünik, bár én egy helyen változtattam volna. Józsa helyett Suchot válogattam volna, főleg mert hármas védőben lett volna mégegy lehetőség. Bár valószinüleg elfogult vagyok.