(Mo miniszterelnöke!!) parlamenti beszéde, a súlyos téboly jeleit mutatja.
Ilyen beszédre még nem volt példa: a frusztráltság, a paranoia és a teljes szellemi összeomlás példája.
"Csak benéztem. Látom hogy az egész topic a takonygericű fidesznyikek tébolydája. Ha így haladnak tavaszra megüti őket a guta. Csak így tovább,legalább jól megismerünk beneteket. Egy volt fidesz szavazó:-("
Csak csatlakozni akartam.
Nagyon fog fájni.
Valaki azt mondta maa Klubrádióban,hogy "mindegy mi lesz a következő választás eredménye.a fél ország sírni fog,és ennek az okozója OV."Igaza van,de a körülötte lévő sleppnek is nagyok a bünei.Természetesen a másik oldal sem büntelen.
Uramatyám, ez a nyikhaj mondott egy beszédet, és semmi három szoba-négy kerék, semmi szénapadlás szerelmesekkel, semmi hármasugró menyecske mikuláskor, semmi kötél, semmi nyuszi és vakond, semmi villáskulcs, semi szépendenyomatékkalmegkérjükadjavissza?
Hát, ha Te ebből a képből kinézel valamit, akkor mit csinálnál a Rohrschach-tesztnél? (Amúgy láttad már az Ovi 1-1 nem túl jó, beszéd közbeni képét? Bár hülye kérdés, mert valószínűleg Neked ez az esztétikum, higgadtság, ész és értelem csúcsa...)
Nem tudom eldonteni, hogy viccelsz, vagy komolyan mondod? ha viccelsz, akkor díjazom az iróniádat (bár túlzásba viszed) ha nem viccelsz, akkor időben szólj a környezetednek, hogy csakhamar berkegni fogsz, ugatni, nyeríteni, illetve Napoleonnak hiszed magadat - nehogy meglepődjenek.
Csak benéztem. Látom hogy az egész topic a takonygericű fidesznyikek tébolydája. Ha így haladnak tavaszra megüti őket a guta. Csak így tovább,legalább jól megismerünk beneteket. Egy volt fidesz szavazó:-(
Semmivel sem habókosabb, semmivel sem inkább eszelős, mint a nárcisztikus hatalommániás Orbán. És egyelőre nem veszi őt körül a kritikátlan hódolók hibbant csordája, mint vetélytársát.
Nézzetek szembe - kérlek a megtépett méltóságotok maradékának megőrzése érdekében - nézzetek szembe a búbánatos valóságotokkal! Nem lehet érdeketek, hogy egy ilyen habókos kergebirkával galoppírozzatok a baloldali jövőbe!
"Medgyessy egy kretén pojáca volt, akit ti magatok tettetek az ország élére, ti magatok nyaltátok a seggét csontig itt a fórumon, és ti magatok buktattátok meg, mikor már vállalhatatlan volt. Most ezt a másik pojácát nyaljátok csontig, és uigyanilyen szégyentelenül, rezzenéstelen nyelvvel fogtok visszavonulni, mikor majd tény lesz, hogy ez is vállalhatatlan"
Bizony.
Az MSZP-ben ugyanis sokan nem bocsájtják meg, hogy ez az Apró-klános puccsista, természetesen SZDSZ-es szövetségeiseivel, tudatosan nekivezette legnépszerübb politikusukat, Szilit a falnak...
No de ez már a 2006-os választási vereségük utáni időszak eseményei lesznek, addig teljhatalmúan, diktatórikusan irányitja a pártot, ilyen hiller-szerü karikatúrák közbeiktatásával..
És az normális hogy Baráth Etelét néccer kérdtezték meg - szinte szórul szóra ugyanúgy - a juniós nettó befizetői problémakörről? De mindegy, költői vótt a kérdés...