Pénzverdei, Pv vasútról minden jöhet, történelmi leírás, adok-veszek, képek, stb...
Más kereskedelmi portálok felhasználóinak itteni keresése, itteni beazonosítása (Vatera, olx stb.) TILOS és kizárással jár.
Lehet, hogy kicsit erősen fogalmaztam, ha így van elnézést kérek, de ha valamit nem akarok megvenni akkor én sosem teszek megjegyzéseket mások kárára, hogy ez többet is ér. Én betartom a "betyárbecsületet", és igyekszem nem kapzsi lenni. Szerintem sem alacsony az ár -mint ahogy azt azóta már mások is jelezték-, ráadásul maga az eladó írta az összeget, és nem valaki kapzsiságból kínálta fel. Már csak ezért sem értettem a hozzászólást.
Nem tudom, hogy jó helyen járok-e, ha nem akkor elnézést az offért! Érdeklődnék, hogy egy H0-ás méretű 303-as típusú gőzmozdony mennyit érhet? Ahogy elnéztem, a szerkocsijába van építve a motor, mert a mozdony kerekeit szabadon tudom forgatni, a szerkocsiét viszont nem. Elég szép állapotban van a gőzös, csak azt nem tudom, hogy működik-e, ugyanis úgy kaptam, de sem terepasztal, sem trafóm sem semmi másom nincs, csak ez a mozdony a szerkocsival. A válaszokat köszönöm!
Nem akarok vitát gerjeszteni,de a 90.000Ft reális ár,130.000-ért már dobozos hiánytalan készletet lehet venni.
Itt a vonat maga szép,az irányító doboz nem gyári,a kábelek szintén nem és doboza sincs.
Vannak szép lámpák,én azokat megvenném meg a mozdonyt mivel a kiállításokon eléggé leamortizálódnak.
Esetleg még a váltókat,de az egész nem kellene mivel sínem nagyon sok van,trafó,irányító dobozból is van több.
Vonatból két teljes dobozos készlet,ami csak a Pannónia így a többi számomra felesleges.
Nem hencegésből írtam ezt le,de szerintem mindenkinek van ami hiányzik vagy kellene tartalékba és többen is profitálhatnánk a dologból,még az eladó is mivel kisebb tételeknél pár ezer forinttal többet is kifizet az ember.
Elnézést, ha megbántottam valakit. Én sem vagyok milliomos, csak egy nyugdíjas. Bántóak a megjegyzéseid, de nem fogok ezen az oldalon vitatkozni senkivel. Most is úgy érzem, hogy aki meg akar válni egy ilyen készlettől, az sem lehet milliomos, de megilleti egy reálisabb ajánlati ár.
Valóban szép állapotú darabok vannak a felajánlott tételben, de szerintem nem szép dolog a gyűtőtársaidnak felfelé srófolni az árat. Ha neked többet is megér akkor tegyél rá ajánlatot. Nem mindenki milliomos itt ahogy eddig kivettem...én először szándékosan nem tettem az egész tételre ajánlatot, hogy más is vehessen belőle ha kell neki valami. Szerintem ennyire azért lehetnénk lojálisak egymással, hogy nem szúrunk ki a többiekkel csak azért, hogy megmutassuk mi milyen "nagymenő" gyűjtők vagyunk, vagy csak azért, hogy írjunk valamit mert konkrét mondanivalónk nincs...
Ime a képek az Eladó Technokid (MEJA) fémépítőről, rengeteg elem van benne, sok ritka elemmel. A Pv Előre mozdonyt csak a készlet méreteinek érzékeltetésére tettem a dobozba, azt nem szeretném eladni. Ha van esetleg kérdés szívesen válaszolok, árajánlatot elfogadok a kép alapján.
Ha csak egyben eladó úgy is érdekel, csak első sorban arra koncentráltam ami nekem leginkább kellene, hogy más is válogathasson belőle. Az email címére is küldtem üzenetet. Várom válaszát, első sorban oda, mert gyakrabban nézem.
A kép nagyon kicsi így nem látni pontosan milyen állapotban vannak a holmik. Minden esetre a mozdony esetleg érdekelne, és talán az egyik vagon, ha minden lépcsője megvan és szép a festése, ill. a négytengelyes vagonhoz való Pv forgózsámoly. Ha van már árelképzelésed és tudsz küldeni nagyobb képet a jatekvasut@gmail.com címre akkor azt megköszönöm!
Eladnék egy nagy doboznyi Technokid (MEJA) fémépítőt, sok ritka elem van benne, kérésre csinálok fotót róla. Csere is érdekel. Ezen kívül keresek megvételre vagy cserére régi játékvasútat és azok kiegészítőit: Pénzverdei, Tóth, Roglin, Vörös szikra, Széplin, Märklin, stb., régi játékkatalógus, régi lemez ill. bakelit játékok, mozdny tábla, jegy lukasztó, stb is érdekel. Ha van eladó, cserélhető, írj az alábbi mail címre: jatekvasut@gmail.com Üdv: R.
Van egy romos Előre I nem mozgó áramszedő talp, pont a négy alsó lába jó, a felső részek töröttek (három E I szedőből raktam össze eddig egyet és az egyik talp Budapesten van.). Nem eladó, csak csere érdekel. Budapesten személyesen át tudom adni, vagy postázom is.
Keresek megvételre, esetleg csereberére, előre áramszedő maradványokat (kettőt, de esetleg egy is elég). Nekem a talp kell a 4 alsó villával: _/ a többi része nem. Esetleg van valakinek ilyesmije fölös? Előre is köszönöm szépen!