Szerintem hasonló stílusban játszhatunk Anikó. A labirintusban általában tovább gondolkodom a válaszokon, mivel ott "nem vérre megy". :) . Ott az a lényeg, hogy jól válaszoljak, ha tudok. Az idő kevésbé számít. Viszont ezek a válaszok kerülnek ki a küzdőtérre és a bajnokságra is. Ezért van az, hogy a küzdőtéren sokszor elvernek, amikor engem hívnak ki.
Viszont amikor én hívok ki egy játékost, akkor igyekszem gyorsabban reagálni. Ezért van az, hogy ilyen esetekben gyakrabban nyerek. (Persze, ha a választ is tudom)
Vannak azért jó páran, akik már a labirintusban is átlag 2-4 mp alatt válaszolnak. Őket nagyon nehéz legyőzni, főleg ha tudnak is, és a válaszaik többnyire jók.
Elsőre nagyon kifogtad az ellenfeled a bajnokságban Anikó. De ennél rosszabb ellenfeled talán már nem lesz. Nehezek még biztos lesznek, de talán renickes már nem lesz több.
Köszi! Ezt mélg az életben nem néztem meg, sőt azt hiszem továbbra sem fogom. Csak további zűrzavart okoznék a fejemben. Egy dolog érdekelne belőle- de azt sem fogom előkeresni- hogy kaptam ki annak idején 9:1-re?
Ez további földi tartózkodásom megmaradó rejtélye lesz:-)
A profilod alatt megtalálod, "Mérkőzések" címszó alatt. Hihetetlen, de a kezdetektől el van mentve a profilunk alatt az összes játékos elleni mérkőzéseink részletes összefoglalója
Sőt sokszor jártam már úgy, hogy egy egy kérdés után elkezdtem nézegetni és helyére tenni a dolgokat. Ezzel csak odáig jutottam, hogy teljesen megkergítettem magam, és még 1-2 kérdést elbuktam utána. Ez különösen fájó olyan esetekben, amikor kiderül, hogy tudjuk a helyes választ, sőt, ezt már korábban előtte jól be is jelöltük. De hát ez is a játék szépségei közé tartozik:-)
Szégyenteljes vereséget szenvedtem a bajnokságon. 7:0 kikaptam Mestertől. :)
A 9 kérdésből Mester 7-re válaszolt jól, én csak 6-ra. Egyértelműen gyorsabb nálam, de még a tonert is bevetette.
Toner nélkül is nyert volna, mert csak két kérdésnél számított az ő javára. Mondjuk számomra valamivel szebb lett volna a 7:2 eredmény. Nem vette el a kedvemet, mert mosolygok rajra, hogy hiába pazarolta el a tonerjét. Én biztosan nem fogom ellene bevetni. :)