Nem hallottam semmi konkrétumot se edzőről, se játékosról. Mindössze annyit, hogy jót és sokat akarunk mindenből.
Nem élek már Pakson, bár az infok hozzám is eljutnak, de az elmúlt időszakban sajnos nem volt időm hazamenni meginni 1-2 sört azokkal, akik többet tudnak....
Ivkovic szelleme lebeg a város felett már egy jó ideje, úgyhogy sok reménnyel nem tekintek a jövőre sem.
Erről én is hallottam nemrég. Konkurenciát akarnak teremteni "fentről" az ellenzéki város által támogatott, sikert sikerre halmozó Falconak. Egy szombathelyi nevelés leigazolása is összejöhet állítólag.
Sok sikert, véleményem szerint az erősebb bajnokságra több szempontból is szükség lenne. (Izgalom,mínőség, nemzetközi meccseken már az első meccsen való szintlépés tartása), de a ti esetetek nálam olyan DEAC2. Évek óta nagy pénz, minimális eredménnyel.
Ma pedig meglátjuk, ki lesz az ellenfelünk a döntőbe jutáshoz. Hangulatilag ZTE, csapaterősségileg viszont DEAC lenne a jobb. Mondjuk ez utóbbi esetben legalább egyszer át kellene utazni az országot.
Elkiabáltam.. Igazából ezt a meccset bárki is nyeri, az nem igazán érdemli meg. Most két gyenge csapat csatáját látom, amiből a Zte-nek volt egy jó 10 perce..
Igazából ez a Deac annyira gyenge, hogy itt nem lesz ez már kérdés.. :) De jobb is a Zte, szerintem is. Minden szempontból. Ha meg ezt a feladatot nem tudjuk megoldani, akkor elég nagy a baj..
Nekünk mondjuk az lenne az igazán nagy buli, ha a DEAC jutna tovább, mert először szerdán utaznák át az egész országot, majd ugyanezt szombaton még egyszer megtennék. Persze nyilván egy Falco-Zte mérkőzést nagyobb érdeklődés övezne és várhatóan izgalmasabb csatát is hozna. A kérdés persze az, hogy mi szurkolók most melyikre vágynánk jobban?
Jó hogy erről lehet beszélgetni,mert a csapat 3:0-val,jó játékkal és magabiztosan hozta a negyeddöntőt.Ha egyszer is kikaptunk volna most azon menne a ”vita”,hogy miért rossz edző a Konakov…:)
Sajnos a kupakudarcot azért nehezen felejti sok ember,talán még most sem tették túl magukat ezen és ezért voltunk kevesebben a szokásosnál.
Viszont a zete(?) ellen vagy a döntőben már nem hasonló foghíjas lelátó szerintem.
Szerencsére ma már nem játszunk így belenézek a Deac-zete meccsbe,talán nyernek otthon,utána meg a zete nyerjen az ötödik meccsen és kezdődhet egy izgalmasabb csata!
Hajrá Falco,szombattól a rájátszás mentalitást,bl védekezést lássuk ismét!A lelátón meg újra legyen “pokoli” hangulat!
Igen, valószínűleg a klub is így van vele, hogy "honnan tudod hogy nem adtunk el minden jegyet?". Ezzel el is van intézve.
Egyébként nem tudom, csak nagy a valószínűsége. Szerintem minden alapszakasz meccsen több néző volt, mint a két Honvéd elleni playoff meccsen. Nem sok esély van rá, hogy pont akkor adnak el minden jegyet, amikor összességében a megszokottnál kevesebb a néző. Józan paraszti ész kategória.
Kettő: és netán a Honvéd is megvett minden jegyet, csak nem jött el senki végül?
Legfeljebb a szavahihetőségének árt vele a klub, de ha ez nem gond, akkor legyen. Engem jobban érdekelne mondjuk a valós szám, a bérleteseket beleszámolhatják, de ne legyen benne több kozmetikázás. Ne kerekítsünk fel mindent telt házra.
Honnan tudod, hogy nem volt kb. ezer jegyvásárló és a bérletesek egy részének távol maradása miatt nem volt telt ház? Amúgy pedig tetszik, nem tetszik ezt úgy számolják, hogy az eladott bérletek számához hozzáadják az adott mérkőzésre vásárolt jegyek számát. Ha pedig mégsem erről van szó és valamivel több nézőszám lett megjelenítve azzal sem árt senkinek a klub. Ellenben nem mindegy, hogy ott vagy e a 10 legnézettebb klub között vagy sem egy komolyabb támogató esetében. Sokszor sírtok, hogy a klub nem tud támogatókat szerezni, de egy ilyen dolgon meg itt szarakodtok, ami még egyszer mondom hátrányt nem okoz másnak, előnyt viszont jelenthet nekünk.
Az sem mindegy, hogy nálunk közel 2000 bérletes van. Korábban is sok volt, de ebben szezonban többen vettek bérletet, mert a bérlet árakat nem emelték meg, csak a jegyek árát.
Jobban megéri még pár kihagyott meccsel is.
Nem beszélve arról, hogy a jegyárak emelkednek az elődöntő, és döntő meccseire.
Egyszer nézd meg az online jegyvásárlás oldalán, hogy mennyi szabad hely van az első órákban.
Azért, úgy, hogy lecsippantjàk a jegyeket, bérleteket akkor abból tudni kellene a pontos számot vagy nem? Jó, hozzá kell még adni az ingyen jegyeseket aztán kb meg is van a nézőszám 😁
Gondolom a nagy eltérést a tegnapi meccsen az is adja, hogy a bérletest alapban ott lévőnek számolják, ha megjelenik, ha nem.. Bár szerinte ez mindenhol így van.