Mint említettem, nekem nem érsz annyit, hogy érzelmi energiát öljek beléd. Így meglehetősen közömbös vagyok irántad. Talán rossz hír ez számodra.
Nem magam miatt, mert simán ignorállak, vagyis magasról szarok rád és a nyűgjeidre, de tényleg menj el innen egy időre!
Bár, ha fel akarsz háborodni azon, ha a kibasznak innen a moderátorok, akkor folytasd, és alacsonyodj le forint meg libás szintjére - vissza-visszakúszva más és más nickeken, s élvezd, hogy téged "mindenki csak bánt", és milyen jó neked, hogy tahó parasztkodhatsz, mert megteheted. Elhiszem, hogy neked ez ad energiát. De ne itt akarj feltöltődni!
Igen, erre vártam, hogy valaki adjon már valamilyen kézzelfogható épkézláb tanácsot. Ezt fogom tenni. És mint láthatod, macskákat is veszek. Nincs itt vkinek eladó? Vagy ajiba esetleg?
Semmilyen kekszem nincs , nemhogy csokis . Csak valami fertelmesen édes mogyorós szelet süti , amiből két villányi doszt elég .
... és rájöttem , hogy semmi okosat nem tudok mondani .
De valamit kezdened kéne magaddal , mielőtt becsavarodsz ! Próbáld elengedni ... beletörődni a változtathatatlanba ! Az érzelmi oldalát lehet ... magamról tudom . Az anyagira nincs ötletem , annyit nem tudok rólad . De ! Pl.-ul nem gondolkodtál még azon , hogy elvégezd a nővérképzőt ? Vagy van olyanod ? Tudom , szarul fizetik , de találhatsz nővérszállást .... Vagy vidéki , olcsóbb albit .
Semmi közöm hozzá , de úgy hiszem ha világgá mégy , nem lesz jobb neked . Gőzöm nincs miért gondolom ezt ......
Én meg sajnálom . Semmi akaratom nincs benne , magától jön .... belülről . Energia veszteség -e ? Nemtom' ... Lehet hülye vagyok , de már így maradok asszem' .
Nagyjából a fórumon képes vagyok mindenkit elfogadni olyannak amilyen , de a libást , meg fillérkét nem sikerül . Tőlük a nemlétező dajjerom' is kiegyenesedik a hajamból .