Ezt nem kétli senki, és nem is irigyli ... semmi gond a megyei matricával. De azt kiszámoltad, hogy ha te jól jársz, az államnak meg többletbevétele van, akkor sokan meg rosszul járnak?
Ha visszaolvasnád a saját hsz-eidet, láthatnád, hogy logikai inkoherencia problémával küzdesz. Amikor arról van szó, hogy valaki többet fizet, sarcot kiáltasz. Aztán amikor kiderül, hogy mások meg kevesebbet, az állami bevételek csökkenése miatt kezdesz aggódni. Szar lehet ez a skizofrén állapot.
Na ezt ne! Ebbe ne menj bele, mert csak veszthetsz... Ha a különadók és díjak szükségességét ilyenekkel akarjátok igazolni, nevetségessé váltok. Mindaddig, amíg a másik oldal vérlázító presztizsberuházásokkal és bűnös módon ellopott pénzeket fog felhánytorgartni!
Ez még a kormánysajtó esetén is izzadtságszagú, épeszű ember meg kiröhögi.
Nem, speciel tévedsz, írtam már. Én kevesebbet fogok fizetni.
Bajom egyfelől azzal van, hogy nagyon sokan viszont többet (összesen 50-60 milliárd a becsülhető összeg), másfelől meg azzal, hogy az intézkedések eredményeképpen újra visszaterelődik a forgalom egy jelentős része, amelyik már az elkerülő utakat használta.
Az itteni fideszhitűeken csak szánakozom, ahogy próbálják általános tehercsökkentéssé és karácsonyi ajándékká festeni a nyilvánvaló megszorítást.
Akkor annál inkább vegyél nekem. Hiszen mindössze 5000 forint, és te szívesen fizetsz magyar cégnek.
Szükséged ugyan nincs rá, hogy nekem matricám legyen, de nekem sem lenne, ha ezt az idiótaságot nem vezetik be. Szóval akkor gyerünk. Bizonyítsd be, hogy milyen hasznos is ez az útdíj mindenkinek. Vedd ki belőle a részed!
Például a Várba költözés milliárdjaiból. Pár stadion bérbeadásából disznóhizlaldának. A 218 államtitkár és helyettes államtitkár felének megspórolásából. Az MTVA 80 milliárdjából rendes részt lehetne a tanároknak adni. Több volna a haszna! Annyira megtanított az élet, ha szűkös a családi kassza, először a veretésből kell visszavenni.