Keresés

Részletes keresés

Leki Creative Commons License 2007.07.11 0 0 663
Serdülő csapat kell, hogy legyen, az már NBIB-ben is kötelező!
Előzmény: tommy d'angelo (660)
tommy d'angelo Creative Commons License 2007.07.11 0 0 662
Tudom én , de ha nem írod akkor kénytelen vagyok én :)
Előzmény: Leki (661)
Leki Creative Commons License 2007.07.11 0 0 661
Azért idetalálok magamtól is!:)
Előzmény: tommy d'angelo (656)
tommy d'angelo Creative Commons License 2007.07.11 0 0 660
CSak és kizárólag az Ificsapat erősítésére illetve a serdülő és esetleg gyermek csapatara. tudtommal az Ificsapat alatt a Golinál nincsenek alacsonyabb korosztályos csapatok, lehet tévedek !
Előzmény: Attila G. (657)
Leki Creative Commons License 2007.07.11 0 0 659
Amennyire visszaemlékszem és amennyire vissza tudtam nézni a Derecske utoljára (és talán először is) a '90-es évek közepén szerepelt 2-3 évig az NBI-ben Alma Derecske néven. 95/96-os szezonban 9.-ek lettek 14 csapatból! Viszont rá két évre már nem szerepeltek az NBI-ben, sőt NBIB-ből is kiestek...
A mostani csapat oldala egyébként itt található: http://www.derecskekezilabda.hu
Előzmény: Attila G. (650)
tommy d'angelo Creative Commons License 2007.07.11 0 0 658
Ha jól tudom 2 beállónk van : Forgách Judit és Szűcs Viktória
Két balszélső Matus Adrienn és Burai Edina
Irányító : Huszák Niki és Tápai Andinak is ezt a posztot igérték
Balátlövő : Vakarcs Krisztina átlövő Minárovics Anita és Juhász Kinga is.
Szerintem ez a kritikus pontja a csapatnak.
Tavaly a védekezéssel nem volt gond viszont a dobott gólok száma nem volt kimagasló.
Előzmény: Attila G. (655)
Attila G. Creative Commons License 2007.07.11 0 0 657
Kit látnál szívesen a Szpariból? A fiatal tehetségekre gondolsz? Esetleg Mátyás Auguszta?
Szerintem Gábor Anita nem jönne rosszul, de már van 3 kapusunk.
Előzmény: tommy d'angelo (656)
tommy d'angelo Creative Commons License 2007.07.11 0 0 656
Idézek egy másik topic-ból, Leki-től

"Szerintem ezzel vége a Szparinak, amit nagyon sajnálok, de ha nem indul el NBIB-ben akkor meg se érdemli, hogy mostanában NBI-es legyen! A tehetségeiknek meg a megfelelő klub a Goldberger lesz!"

A Szparit és is sajnálom bár ezt nem tudom elhinni. Az utolsó mondattal szóról-szóra egyetértek !
Attila G. Creative Commons License 2007.07.11 0 0 655
Köszi!
Akkor jól emlékeztem! :) S amikor kapott játéklehetőséget olyan meccsen, amin ott voltam, tényleg jól kihasználta.
De most tényleg nem marad?
Amúgy ahogy láttam, Illevölgyi Anita is jobbszélső, s Ő se marad.
Végülis... Baross Zsuzsa és Selenka Szilvi által van 2 jobbszélső.
Viszont ha Pupák beállós poszton is bevethető... Vagy azon a poszton is sok játékos van?
Előzmény: tommy d'angelo (654)
tommy d'angelo Creative Commons License 2007.07.11 0 0 654
Való igaz nem kapott sok lehetőség de amikor kapott maximálisan kihasználta azt!
Többnyire jobbszélsőt játszott de volt olyan meccs amikor beálló volt, és ez nem vicc!!
Előzmény: Attila G. (653)
Attila G. Creative Commons License 2007.07.11 0 0 653
Egyvalakit hiányolok még nagyon az edzésen az edző rendelkezésére álló játékosok névsorából. Dudás Csillát! Közönségkedvenc, az én kedvencem is. Nem kapott sok játéklehetőséget, de sajnálnám, ha elmenne!
Amúgy jobbszélsőként van feltüntetve a Goli honlapján. "Csak" jobbszélsőként volt bevetve?
Attila G. Creative Commons License 2007.07.11 0 0 652
OK.
Értelek én. Lehet Makóval példálózni. Van olyan újonc csapat, amely jobban kapja el a fonalat, s van olyan, ami nem. Ennyi.
De szerintem nem mi fogalmazzuk a Goli céljait, hanem az edző, meg a vezetőség.
Viszont szerintem véleményt nyilvánítani akárkinek lehet.
Meccs közben, illetve meccs után derülnek ki, milyenek az esélyek, melyik csapat milyen formában van.
Újonc csapatnak nem árt néha szerényebb célokat fogalmazni. OK. Korrekt. Nem árt, de nem kötelező. Úgyis minden menet közben derül ki. Majd meglátjuk, mi lesz.
Előzmény: hsolo (651)
hsolo Creative Commons License 2007.07.11 0 0 651
A Halas az alapszakaszban kapott ki Vásárhelyen, a rájátszbeli meccsen pedig nagy csatában nyert. Nem szeretnék oldalakat írogatni feleslegesen, majd kiderül milyenek lesznek az együttesek, edzői polémiákba meg végképp nem mennék bele. Csak arra próbáltam finoman utalni, hogy egy újoncnál néha nem árt szerényebb célokat megfogalmazni. Lásd. tavaly a Makó példáját... Részemről a téma lezárva, majd a második forduló után megvitatjuk milyen a Vásárhely és milyen a Goli.
Előzmény: Attila G. (650)
Attila G. Creative Commons License 2007.07.10 0 0 650
Szia skyvóker!
Talán Te kérdezted tőlem, mi a bajom Szvetivel. Most már le tudnám írni, ha még érdekel. Nem feltétlenül a játékostudásával van bajom, csupán 2 momentum nem tetszett Vele kapcsolatban. De örömmel látom, csak hozza ki magából a maximumot.

A mostani hozzászólásoddal szóról szóra egyetértek, ahogy hsoloéval is. Részben.
Először is a Hódmezővásárhely előző szezonban elért eredményeit nem firtatom - legfeljebb annyit pontosítanék, hogy azért a rájátszásban egyetlen gólocskával a Halas mégiscsak nyerni tudott a Vásárhely otthonában, de a többi korrekt.
Őszintén mondom, kellemes meglepetés volt számomra, amit Szili bá otthon elért a csapatával, mert a felsorolt eredmények figyelemreméltóak!
Sőt, a Hódmezővásárhelyt tartom a legnagyobb esélyesnek a 6. hely megszerzésére a bajnokságban, amelyre most indult a felkészülés. A keret nem gyengült, s Rapatyi Tamás Békéscsabán szerintem kiváló munkát végzett. Meg is jegyeztem, hogy a Vásárhely elleni lehet a Goli legnehezebb meccse az első 4 fordulóban.

DE. Maresz2 írásából én nem azt vettem ki, hogy biztosra veszi, hogy pontot, vagy akár pontokat szerez a Goli a Vásárhely ellen. Csupán bízik a csapatában. A Vásárhely az esélyes szinte minden szempontból, de jó játékkal a Goli meglepetéseredményre is képes lehet.

Amúgy szerintem Kovács Péter, illetve maga a CSAPAT tudja a leginkább, hogy mire képes; illetve a felkészülési időszak alatt, s természetesen a bajnokság fordulóinak folyamán derül ki valamennyire, hogy a CSAJOK milyen játékerőt képviselnek.

DE ha 1 karton WC-papírral küldjük, illetve küldi Kovács Péter a csajokat pályára, hogy 'Tojjatok be - bocs a szóért -, mert biztos ki fogtok kapni, mert hú de nagy csapat ellen fogtok játszani'; s a csajok is úgy lépnek pályára, hogy lerágják a körmüket, s közben még vacog a foguk is... Ez esetben szükség lesz pár csomag sebtapaszra - ami szerencsére szinte mindig kéznél van :) - :), másrészt ilyen mentalitással tényleg nem lehet eredményt elérni, s bizakodni. Illetve KP-t, s a csajokat sem ilyen mentalitásúnak ismertem meg.

Azt nem vitatom, hogy az újonc csapatoknak minden egyes pontért vérrel-verejtékkel meg kell küzdeni, sokkal inkább, mint annak a 10 csapatnak, amelyek már az előző szezonban is az NBI-ben szerepeltek. Illetve a Goli esetében számíthat a 30 éves kimaradás az NBI-ből (a Derecskét illetően nem tudok nyilatkozni, hogy mikor szerepelt utoljára az NBI-ben). De azért szerintem nem kellene feltétlenül lebecsülni sem a Golit, sem a Derecskét, illetve nem kellene feltétlenül általánosítani.

Vegyük például a Halast. Először Zsiga Gyulával elérték a feljutást a NBI-be. Aztán elérték, hogy maradtak - szerintem ez, mármint a bennmaradás lehet az elsődleges célja a most induló szezonban mind a Golinak, mind a Derecskének.
S 1 évre rá az előkelő, akkoriban - a Fradinak köszönhetően - EHF-kupa indulást érő előkelő 6. helyet szerezték meg. S szerintem most is stabilan a 6-7. helyen végeznének, ha nem sújtották volna gazdasági gondok a csapatot, s nem széledtek volna szét. Azért nem rossz pályafutás ez egy "újonc" csapattól.

Nem akarom összehasonlítani KP-t ZsGy-val, talán nem is lehet, s talán a mostanival ellent mondok általam korábban írtakkal.
De talán nem véletlenül volt a vezetőség kiszemeltje egy olyan edző, amely egy NBI-es csapattól érkezett, ráadásul nem is akármilyentől, s az azt megelőző évben is egy kiemelkedően erős férficsapatot irányított.
Mégiscsak NBI-es csapatot készített fel NBI-es csapatok ellen, s habár szinte minden csapat kerete és erőviszonya valamelyest változik, mégiscsak kiismerte e csapatokat valamennyire, s nem okoz Neki gondot, hogy felkészítse ellenük a Golit, amennyire Tőle telik.

KP dolga, hogy felkészítse a CSAJOKat, a CSAJOK dolga, hogy hozzák a Tőlük telhető legjobb formájukat a meccseken, a Tőlük telhető legjobb eredményeket, nekünk szurkolóknak és szimpatizánsoknak pedig az a dolgunk, hogy bízzunk a CSAJOKban, támogassuk Őket - például már a Derecske elleni meccsen katlannal :) -, s kitartsunk mellettük. Ennyit tehetünk.
Előzmény: skyvóker (635)
Attila G. Creative Commons License 2007.07.10 0 0 649
Rosszul emlékeztem pár dologra a 2005/2006-os szezont illetően, ezt szeretném most helyesbíteni. Nincs jelentősége a dolognak, de ha már példálózok valamivel, azt legalább helyesen tegyem.
A Fradi pár meccsét említettem, az az időszak kész hullámvasutazás volt a Fradi életében: nyert otthon a Vásárhely ellen, 3 nappal később méretes zakótt kapot Vácott , utána jött egy hazai győzelem a Dunaferr ellen, amire senki nem számított, utána jött egy 1 gólos Halas elleni idegenbeli győzelem, s csak utána következett a Debrecen elleni hazai 1 gólos vereség. Csak pontosítani akartam, mert emlékezetemben a Fradi Debrecen utáni meccse után volt a váci, s e meccseket is valami fura logikával azért vettem elő, mert ha már a 4. fordulóban a Dunaferr otthon fogadja a Lokit, s netán kikapnak, akkor pár nappal később miért ne kaphatnának ki a Golitól is.
Nah de mint írtam, ez álmodozás, s a Dunaferr az 5. fordulóbeli találkozó esélyese, ezzel tisztában vagyok.

Viszont habár változott a Dunaferr kerete, s Imre Vilmos biztosan más szemléletmódban fogja edzeni új csapatát, azért mégiscsak számíthat valamit, hogy 1 évig KP készítette fel a Dunaferrt, ez idő alatt kiismerhette a Dunaferr játékosait, ergó mégiscsak tudhatja valamennyire, hogyan készítheti fel új csapatát régi csapata ellen...
De ez is csak egy vélemény, egy kósza gondolat.

Jah, az előző hozzászólásom végéről lemaradt az ON.
Előzmény: Attila G. (631)
Attila G. Creative Commons License 2007.07.10 0 0 648
Én is nagyon sajnálnám, ha Nati nem a csapatban folytatná. Egyértelműen a csapat legjobb játékosainak egyike. De távozása csak azt igazolná, hogy az élet nem fenékig tejfel.

Viszont egy hőn áhított kívánságom teljesül. Szegedi Brigi marad!!!!!! :)
Viszont ha jól számolom, 17 játékos fog Kovács mester rendelkezésére állni. :)
Előzmény: tommy d'angelo (645)
Attila G. Creative Commons License 2007.07.10 0 0 647
OFF.
Sorry, ezt nem hagyhatom szó nélkül.
Nem azt írtad korábban, hogy nem tartod magad a csapat szurkolójának, csupán szimpatikus a csapat? Csak mert úgy írsz, úgy kérdezel a csapat keretéről, és úgy sajnálkozol egy-egy távozó játékos kapcsán, mintha "ez lenne az egyetlen csapat, amit igazán szeretsz".
Mindegy. Velem úgyse kommunikálsz, mert megsértődtél.
Félre ne érts, ahogy már többször is tetted; kérdezni, sajnálkozni stb. szabad.
Csak kicsit furcsálottam.
Nem örülnél véletlenül inkább annak, ha Nati a kedvenc csapatodhoz igazolna?
Kérdezni csak szabad?
Még egy kérdés.
Ott voltál például a csapat Vasas, illetve Nagyatád elleni meccsein? Mert akkor nem igazán értem, mi a bajod a csapat szurkolótáborának összeszokottságával. A hangulattal és az atmoszférával nem lehetett gond, sőt! Jó szurkolótáborhoz méltóan, egységesen szurkolt mindenki a csapatnak zászlókkal, drapériákkal, ahogy azt Skyvóker is írta. Ezt csak azért vetettem fel újra, mert érdemben még nem válaszoltál sem Skyvóker, sem az én válaszomra a felvetéseid illetően, csupán támadásnak vetted a válaszokat. Egyébként ha nem vetted volna észre, csupán ketten reagáltunk akkori felvetéseidre, a többiek bölcsen hallgattak. Nekem is bölcsen ezt kellett volna tennem, Skyvóker amúgyis sokkal jártasabb a Golival kapcsolatban.

Bólogatójánosok...
"Más ismerősöm is mondta, aki kilátogatott egy-egy Goli-meccsre, hogy nagyon furcsállja ezeket a dolgokat, amit egy csapatnál sem tapasztalt korábban."
"Amit írtam, azt másoktól hallottam, részben pedig magam tapasztaltam. Sőt, sok ismerősöm, aki először jött ki Goli-meccsre, tőlem függetlenül is ugyanezeket a dolgokat vetette fel."
Ergó neked is megvannak a saját bólogatójánosaid, nem értem, milyen alapon példálóztál hasonlókkal. Gondolom összeültetek, s sörözés mellett például kitárgyaltátok azt, hogy milyen művi úton létrehozott a Goli szurkolótábora.
Ezzel kapcsolatban még annyi lenne a kérdésem, hogy véleményed szerint netán a játékosok szüleit is pénzelték, hogy csak látogassanak már ki csemetéik mérkőzéseire? Netán ők se lennének összeszokva?
Csupán válaszokat várok.

Nekem pont az jött le az akkori írásaidból, hogy neked lett volna szükséged bólogatójánosokra, s mivel nem találtál, gondoltad, előveszed azokat, akik ellent mernek mondani a felvetéseidre. De persze senkivel nincsen bajod.

Mindegy. Ennyi nyomta még a lelkem veled kapcsolatban. Lenyugodtam.
Én nyitott vagyok Veled a kommunikációra. Amit korábban írtam, a méreg iratta velem. De ismét hangsúlyoznám, nem azt írtam, hogy tojok rád - ezt olvasd vissza, ha gondolod, s most nem az ly-ra gondolok.
A többi negatívumot, durva hangnemet illetően meg vedd úgy, hogy nem mondtam semmit. Csupán annyit kérek, válaszolj a felvetéseimre.

Mindenkitől elnézést kérek. Lenyugodtam, s egyébként sem ezért néztem ide fel.
Előzmény: pagare (646)
pagare Creative Commons License 2007.07.10 0 0 646
Én is, de az edzésen résztvevők között nem említik, és nem is utalnak rá, mint Matusra. Egyébként is hallottam már, hogy elmegy, ezért is kérdeztem. Pedig sztem bőven elférne a keretben... :(
Előzmény: tommy d'angelo (645)
tommy d'angelo Creative Commons License 2007.07.10 0 0 645
Én Krivokapicsot különösen sajnálnám ha nem itt folytatná.
Előzmény: pagare (644)
pagare Creative Commons License 2007.07.10 0 0 644
Lemaradtam róla, ezért most kérdezem: Gliba és Krivokapics melyik csapathoz kerültek?
tommy d'angelo Creative Commons License 2007.07.10 0 0 643
Igaz a képek ott készültek !
Előzmény: pagare (642)
pagare Creative Commons License 2007.07.10 0 0 642
Úgy tudom, hogy Budakalászon edzenek.
Előzmény: tommy d'angelo (641)
tommy d'angelo Creative Commons License 2007.07.10 0 0 641
És azt is lehet olvasni rajta, hogy kik maradtak.
Gyakorlatilag csak a kezdőcsapat. Ej ezek a képek még mindig kicsik!

Hol készültek a képek?
Előzmény: pagare (640)
pagare Creative Commons License 2007.07.10 0 0 640
Működik a honlap.
OGSE Creative Commons License 2007.07.10 0 0 639
Szerintem hibás az oldal mert még most se megy? Vagy megszünt?
Előzmény: tommy d'angelo (638)
tommy d'angelo Creative Commons License 2007.07.09 0 0 638
Szerintem kicsit alakítanak rajta, vagy nem is kicsit , nagyon!
Előzmény: OGSE (637)
OGSE Creative Commons License 2007.07.09 0 0 637

ForbiddenYou don't have permission to access / on this server.

Apache/1.3.34 Server at goldberger.hu Port 80  

Sajnálom de a Goli honlap nekem nem megy!!!

Másnak okés? Érdekes minden megy csak a Goli nem!?

Tud valaki valamit előre is köszönöm!

Hajrá Goli!

Előzmény: tommy d'angelo (636)
tommy d'angelo Creative Commons License 2007.07.09 0 0 636
Ha minden igaz ma elkezdődött a felkészülés.
Utólag gratulálok a lányoknak az újabb strandkézi győzelemért. Csak így tovább, folytatás a bajnokságban :)

Dolgoznak a honlapon vagy mi fene?
skyvóker Creative Commons License 2007.07.08 0 0 635
Teljesen igazad van,tényleg sokkal szerényebb célokat kéne megfogalmaznunk,mert igy csak   pofára esés lesz a vége :-( Természetesen az még nem baj,ha vágyunk a csodára,de reálisan sokkal kevesebbel is beérnénk.Szerintem még a Derecske elleni hazai meccs is nagyon meleg lesz.Azért én izgatottan várom a jövő héttel kezdődő felkészülést,mert egy izgalmas hét elé nézünk.Új edző,új játékosok,szóval lesz feladat,de bármi kisülhet még,akár nagyon jó is.De a tulzott várakozás csalódást szül...
hsolo Creative Commons License 2007.07.08 0 0 634
Hali! Senkit nem szeretnék megbántani, de ezeket a hsz-ket le kellene menteni későbbre. Nem tudom milyen a csapatotok, de tavaly Vásárhelyen csak a Fradi és Cornexi győzött, a Győr - tét nélküli meccsen - X-elt, a Dunaferr, Debrecen, Halas, Vasas kikapott. (A Vác elleni hazai volt talán az egyetlen kisiklás) Én elhiszem, hogy nagyon bíztok az újonc csapatotokban, de talán kicsit szerényebben kellene fogalmazni, Kovács Péter pedig tavalyról emlékezhet rá, hogy milyen vereséget szenvedni a Hódtóiban. Sok sikert azért a szezonra!
Előzmény: maresz2 (628)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!