Nyugi van, a bb1-en írják, hogy milyen fontos nálunk a Váradi. Tehát a Fofó megy hozzátok, a Váradi megkapja a kecsót. Ennyi, lehet tovább lapozni.....
Egyszer már csak osszekapar vmit Simon ennyi pénzből, mert a befektetett zsuga / elért eredmény mutatotok jó ideje az egyik legrosszabb a ligában, pedig mi is igyekeztünk jó ideig a közelmúltban.
szerintem kellene egy olyan MKOSZ szabályt hozni, hogy Vojvoda ha visszatér a hazai bajnokságba akkor CSAK ÉS KIZÁRÓLAG Szolnokra szerződhet... jobb lenne ez így mindenkinek!
Mi két évet tudtunk,ezt az 1+1 év opciót nem ismertük és hát ha nincs ez a járvány nem tudtunk volna meg semmit,velünk szolnokiakkal mindent utólag tudatnak.Hát így valóban más a helyzet,abban bízunk hogy nincs még eldöntve Voja részéről.Ha mégis Fehérvárra menne akkor sem tudunk mit tenni,csak sok sikert neki.Ő mindig minden körülmények között a kedvencünk marada.6 év az 6 év,nem múlik el nyomtalanul.
– Sikerült minden szálat elvarrnia Olaszországban, vagy maradt nyitott kérdés? – Egy plusz egy éves szerződést írtam alá, ez gyakorlatilag megszűnt, a további egy idény opciója is. Mindkét fél jobban járt, hogy véglegesen lezártunk mindent, mert így tiszta lappal kezdhetjük tervezni a jövőt. A klubtól kaptam egy levelet, ha úgy alakulna, szívesen viszontlátna ősszel, de hivatalosan szabadon igazolható vagyok.
Nekem csak az egyértelmű,hogy most mehet vissza a cuccaiért. Akkor meg ha hazajön biztosan mehet 14 nap karanténba a mostani szabályok alapján,míg korábban nem kellett, max választhatott önkéntest.
Vojvodát évek óta hajkurássza Balássi, mostanra sikerült megszereznie. Ilyen klasszis nem nagyon van itthon, biztos, hogy sokat erősődik vele a csapat. Én jobban szeretem, ha egy klubhoz köthető sztárjátékos nem igazol át a közvetlen riválishoz, beszéljünk akárkiről, de ebbe a transzferbe a romantikus és régimódi érzelmeken kívül nem lehet belekötni.
Ami felmerült még bennem, hogy a vírus és az azt követő pénzügyi visszaesés hogyan hat majd az üzletre, mert a pletykák szerint a koszt-kvártély, a szép főutca, de még az óriáskerék se volt elég, hogy meggyőzze Voját, fizetést is kell neki adni, nem keveset. :) Ha ilyen kaliberű játékos érkezik, akkor CserPa valahogy fog rá forrást találni, ezzel is segítve, hogy minden visszatérjen a normál kerékvágásba Fehérváron.
Még két dolog. Az egyik gondolom csak engem foglalkoztat, miszerint Vojvoda kedvenc mezszáma a 9-es, de azt remélem tudják odafent, hogy nem adjuk ki, mert Dávid Kornélé, és nem véletlenül nem szerepelt benne azóta más. Szeretném, ha tisztelnénk a legendáinkat, még egy ilyen 20-25 éves klubnál is. Bár valószínűleg szarnak majd rá odafent, ha Vojvoda kéri, akkor megkapja. Nekem ez nem tetszene.
A másik, hogy mi lesz a csarnokkal, aminek jövőre készen kéne lennie, de valószínűleg más lesz most a prioritás, főleg, hogy a Gáz utca nemrég lett felújítva, európai kupa meg úgysincs.
+1 - kíváncsian várom, ki lesz az új edző, másfél szezon alatt az 5-ik...