Én nem vagyok elvakult Mahe fan, de Martins-al szemben klasszis különbség van a javára. Martins még Mahe-nál is öncélúbb, gyengébb védő, tapasztalatlanab stb, stb... Az ég világon semmi nem szól Martins mellett, el nem tudom képzelni mit láthatunk benne.
Sokaknak nem teszik a “nem Veszprém” szintezés,de Martins-ról határozottan ki merem jelenteni,h nem az. Sem Szegeden sem a válogatottban nem alapember.
Mahét túlértékelt játékosnak tartom, de nem rosszabb mint Martins,ráadásul francia,érthetetlen lenne számomra ha a portugált leigazolnánk,pedig minden jel erre mutat. Szegeden nem marad,és senkivel nem hozták eddig szóba csak velünk…
Azt érzem, hogy leigazoljuk Martinst. Az értelmét nem nagyon látom. Ha ez lesz, akkor a Mahe károgóknak - akikből elegem van egy ideje - még igaza is lehet. Semmi nem indokolná a srác leigazolását sajnos...Remélem nem lesz igazam
Azt nem hiszem, mert az első 2 helyre nemigen férnek oda és ha az Europa Liga győztes csapat kap bl szabadkártyát és netán az a Flensburg lesz, akkor az EHF is tehetetlen a Kiellel kapcsolatban.
Egyébként a kieli vezetés nagyságrendileg olyan 700 ezer és 1 millóra euróra becsüli a várható veszteséget, ha csak Europa Liga lesz a következő szezonban.
Az izlandi szerintem barca lesz Vargas helyére,25től. Nielsen meg reméljük ide 26tól. Ludot reméljük meg tudjuk tartani,de az biztos nem segít a helyzeten,h csz visszautasította Pascualt…😡
Nagyon várom már az esetleges érkezők bejelentését.
Csak a játėktudását és az énekképességét ismerem. Kb azonos szintre tenném mindkettőt. A kézilabdapályán tud egy jó nagyot dobni, ha van előtte egy kifutópályányi terület, mást nem. Ezért is hívom Dobónak... :)