Keresés

Részletes keresés

megyaszaizoli Creative Commons License 2004.02.24 0 0 1858
na szoval ujra itt egy huzamosabb ido utann Megyaszai zoltann szemelyesenn kezdivasarhelyrol nem volt idom elolvasni a forumot gondolom tudjatok hogy a tabor zabolann lesz!Van akinek jo hir van akinek nem pl nekem aki nem lesz itthonn de ha van kedvetek es van valakinek ideje meglatogathat majus 31tol szeptember 5ig balatonfuredenn(munka)majd meg irok errol hatha kapok egy het szabadsagot es hazajovok zabolara remelem szivesenn lattok sokat nem fogok zavari!!!!!!!!!!!!!Na csocsok mindenkinek nandi bacsi udv neked a kedvenc csoportvezetomnek zolinak feconak stbb tuturututu vagy hogy van helloka!!!!!!!!
cibkat Creative Commons License 2004.02.24 0 0 1857
Köszi!
ágimazsi Creative Commons License 2004.02.23 0 0 1856
Ez nagyon jó ötlet! Mármint a főzőverseny. A paprikáskrumplit úgyis nagyon szeretem. De a nagy sikerre való tekintettel lehet, hogy én inkább paprikásrizst csinálok. Azt még úgysem ettetek. (Én sem, de tuti csúnya és finom lenne.)

Peti! Ne haragudj a Nyúl-ért! Amúgy nagyon sokszor puszillak!
Csak, hogy megnyugtassalak, szerintem Kicsirigó is azt hitte, hogy neked írtam, mert nem hívott fel. Na mindegy.

Sziasztok!

cibkat Creative Commons License 2004.02.23 0 0 1855
Szevasz Péter! Remélem még egy darabig begögölve marad a géped, hogy kénytelen legyél ide is beszólni! Vigyázzatok Amsterdamban a sütikkel! Istenem, én is de szép napokat töltöttem ott! Igen vicces volt egy idő után...

Ötletem van: mit szólnátok még a tábor eleje felé egy kiscsoportos főzőversenyhez? He? Biztos megoldható, hogy kapjunk 4 bográcsot és egy este ne kérjünk vacsorát csak alapanyagot. Jól összekovácsolhatna egy -egy kiscsoportot. És persze minden tagnak részt kellene vennie. Rőzsegyüjtés, hagymapucolás, stb. Az pedig már Andráske továbbfejlesztett ötlete, hogy mindenki főzze ugyanazt. mondjuk paprikáskrumplit. Ahhoz nem kell nagy főzési tudomány és az alapanyagokkal sem lehet gond.

Na azt már igazán félve és zárójelben jegyzem meg, hogy ez esetleg lehetne a Nándi vetőlkedőjének utolsó felvonása. Igazán nem a tábor legsikeresebb programjának babérjaira vágyom, csak szerintem beleillene a profilba.

Na?

MFecó Creative Commons License 2004.02.23 0 0 1854
Ági, köszi az infókat!!!
Közben Bélával azóta feldúltuk Velencét is!:)

Péter, üdv a fórumon, de jó, hogy bedöglött a géped, így itt vagy velünk egy picit! Örülök, hogy végre eljutott hozzád a CD, és hogy Emese sikeresen megérkezett!:)

Ha van valami program, időben értesítsetek! Látom, farsang lesz, és miegymás...

Én meg szólok:

még mindig március 5. Kolibri, este 7 óra!!!
Kutyafiúk, és mindenki: gyertek!!!!!

ÜDV

nyugatinyúl Creative Commons License 2004.02.21 0 0 1853
Ismét én, most tudtam olvasni, hogy senki nem írt nekem semmit, és hkogy kicsirigó bitorolja a nevem:((( Szóval, Nyúl az én vagyok, a nyugati, a Rigó meg Rigó, a félreértések elkerülése végett...
Elökerült a megbeszélésen az én fantasztikus ötletem is, hogy legyenek felolvasások, vagy kicsirigó galád módon elhallgatta? Sok lesz lassan a számláján, sok cuic-sörbe fog ez még neki nyáron kerülni:)
Nyúl, uff
nyugatinyúl Creative Commons License 2004.02.21 0 0 1852
na, fasza ez az internet... Bedöglött otthon az emilem, de még a gép is beszart, remélem jövö hétre megjavul... így ide jöttem kommunikálni egy netcaféba. Erre lehívom az indexet, és hiányzik az oldal oldaláról a lejjebb-mozgató nyilacska, így csak a legfelsö sort látom az utolsó hozzászólásból, amint andrás megszólít, hogy nyúl, de hogy mit írt nekem, vagy mások elötte mit írtak, azt már elolvasni nem tudom... Mindenesetre remélem, csupa szépeket akart velem András tudatni... Ez van, internet-miliö, a gép mindig megszivat, ahogy a sláger mondja:)
De a lényeg, Emese tegnap szerencsésen landolt Kölnben, ahol én vártam, és a találkozás örömére rögtön elö is került a kézdivásárhelyi szilvapálinka. Jót olvasótáboroztunk kettesben a kölni Dóm mellett, a düsseldorfi vonatra még sikerült valahogy felszállnunk közösen, ahol viszont a biciklim várt, amire a felszállás már kicsit nehézkesebb volt, de megoldottam. Tudjátok, ha egyszer már az ember nyeregben van, gurul. Emese Bochumban van egy barátnöjénél, de még jön kedden hozzánk is, és ha minden igaz, szombaton átugrunk Amszterdamba - vigyázi kell a májunkra, még sok pálinkája maradt... De mégegyszer a lényeg: Cibi, köszi a marcipánt, remélem, saját kezüleg csináltad!!! Es köszi Fecó a cédét!!! Ittunk mindenki egészségére, és még fogunk is!!! Hajrá olvasótábor! No, ez jó kusza levél lett...
and4 Creative Commons License 2004.02.20 0 0 1851
Nyúl! ....... :)
cibkat Creative Commons License 2004.02.20 0 0 1850
Nyúl! Engem is hívj fel! Mondjuk farsang ügyben... (csúcsdísz? :))
ágimazsi Creative Commons License 2004.02.20 0 0 1849
Megpróbálok kicsit bővebben mesélni. Remélem nem lesz benne túl intim rész...
Szóval megérkeztünk. Kicsirigó meg Pista már elkészítették a májpörköltet. Nekem lett volna a dolgom a rizs. Én mindent megpróbáltam... Sikerült már párszor, de két kilós mennyiséggel még nem volt dolgom. Végülis ehető volt, csak nézni nem volt szabad. utólag is bocs mindenkinek. Nyárra megtanulok nagy mennyiségben is főzni. Szóval a megbeszélés elejéről és az első kör pálinkáról lemaradtam. Ezt majd más elmeséli. Elég sokat tanakodtunk (már jókedvűen) a tábor címéről, és fő témájáról. Szegény V.Sz. Feri járt a legrosszabbul, mert minden nap lesz pszichodráma, sőt, lehet, hogy két turnusban. A bütykölde megmarad, és Nándi is beindul (az olimpia évében tábori olimpia lesz, mint sport). Néha előadások is lesznek (bár itt főztem...) Hát, ennyi volt a könyvtárban.

Aztán jött a Windsor (vagy Vindsor). Ezt már nem merem leírni, mert még nem ismerem a lap tűrőképességét. Ezt a "régiekre" bízom...

Más...
Van egy kis problémám a nyárral, de még nem publikálom részletesen. A lényeg az, hogy hívtak minket muzsikálni Brémába. Ez még nem lenne gond, de belelóg a tábor elejébe. Pontos időpont még nincs, e megpróbálom a lehető legjobban intézni.

Hát, én most ennyi. Puszilok mindenkit!

Nyúl! Hívj fel, hogy mi lesz a csángó bállal! Ugye most lesz? Ha nem , akkor is hívj fel.
Sziasztok!!!

MFecó Creative Commons License 2004.02.17 0 0 1848
Nagyjából sejtem, mi lehetett ott!:))
Béla, hallom, neheztelt rám, pedig én nagyon előre mondtam: a 13. nekem nem jó...
Köszi Kata az infót, szóval Zabola. Hogy ráéreztünk erre:)) Időpont szokásosnak mondható. Csak valahogy ösztönözni kellene az ottaniakat a vizesblokk bővítésére!:) Nyárig simán meg lehetne építeni egy 2x5-ös zuhanyzót (melegvizest...), és nemenként szintén 3-3 angolvécét!:)

Bővebben miről fog szólni a tábor??? A cím nagyon tágan értelmezhető:)
Mi volt a kaja?
Ki nem rúgott be?:))

Ha nem túl intim, azért írjatok még a taliról!

Fecó

cibkat Creative Commons License 2004.02.16 0 0 1847
Fecó! Tudom, hogy megígértem, hogy mindent leírok, ami történt, de azért ez mégiscsak egy nyilvános fórum. No de ami idefér: Pista és M.Ági jót főztek, ittunk is egy keveset (akár hiszed, akár nem), hangulat remek volt és a lényeg: júli 16-31-ig megyünk Zabolára.

Üdv Ági! Gyere gyakran!

and4 Creative Commons License 2004.02.16 0 0 1846
Majd ennek folyománya (asszem)Mester Bélától : a "MADÁR ÉS INFLUENZA" és persze sok más szépség ami nem jut már eszembe, mivel az utána következő SYSTEM RESET majdnem teljesen sikerült.

valamint itt szeretnék bocsánatot kérni EMESÉTŐL akinek megígértem hogy odaadom másnap a Jónásnak szánt kép-cd-t, mert hogy nem sikerült. Korrigálva megpróbálom kiküldeni neki valahogy.

Előzmény: ágimazsi (1845)
ágimazsi Creative Commons License 2004.02.16 0 0 1845
Sziasztok!
Mint ígértem, megjelentem...(Marosvölgyi Ági vagyok. Ezen a címen regisztráltam)

Nem tudom, ki hogy érezte magát a hétvégén, de én nagyon jól. Úgy tűnik, többen még pihenik, mert péntek délután óta egy szót sem írtatok. :-))) Örültem, hogy láttalak titeket, és hogy megint okosabbak lettünk.
Annyi már biztos, hogy a "MADÁR ÉS KÖTELESSÉG" az idén szállóige lesz. (Aki nem volt ott, ez volt a best of táborcím-ötlet, amit kicsirigó volt szíves kitalálni)

Puszilok mindenkit, és köszönöm, hogy meghívtatok. Majdnem úgy éreztem magam, mintha felnőtt lennék..
Sziasztok!

MFecó Creative Commons License 2004.02.12 0 0 1844
Látom, megint aktívak vagyunk, de remélem, a holnapi megbeszélés után (amin én sem tudok ott lenni) felpörög a fórum!:)

És továbbra is MÁRCIUS 5.!!!!!
KOLIBRI!

and4 Creative Commons License 2004.02.08 0 0 1843
Ír neki.
Előzmény: cibkat (1842)
cibkat Creative Commons License 2004.02.06 0 0 1842
Már most mondom, hogy 5-én szokás szerint csak fél 9 körül érkezek. És nem távozom reggelig...

13-án ( ami számomra a lehető legrosszabb februári időpont, de Ferinek megbocsájtom a nyári szlovákiai bravúrja miatt - Nándinak nincs bocsánat) hánykor szolgálják fel az étvágygerjesztőt? És aki szintén Budapestről érkezik, az melyik busszal teszi és hánykor?

Emese! Én is szeretnék valami meglepetést küldeni Petinek, ha lehet. Ír neki valaki fényképCD-t, András?

Uff.

MFecó Creative Commons License 2004.02.06 0 0 1841
ÜDV!

Tegnap meg lett beszélve tuttira:

MÁRCIUS 5. Kolibri!
Este 7-től!
Akkorra ne szervezzen senki más programot, nem mondhatjátok, hogy utsó pillanatban szóltam:)))

És persze sok szeretettel várok MINDEKIT!
Kutyafiúknak fellépési lehetőség!!!

kicsirigó Creative Commons License 2004.02.04 0 0 1840
És mindenki hangosan: Szeretem az olvasótábort!!!!
Előzmény: kicsirigó (1839)
kicsirigó Creative Commons License 2004.02.04 0 0 1839
Na most már tényleg rámegyünk. Csak nehogy baleset legyen....

13-án a menü hagymás csirkemáj lesz. Ezt csak azért mondom, hogy hátha valakit csak ez csábít Hatvanba.

Az időpont Vidra Szabó Feri (igen, még ő is él), miatt módosult 13-ára. Meg Nándi miatt is...

Előzmény: MFecó (1838)
MFecó Creative Commons License 2004.02.04 0 0 1838
Emese!!!
El kellene vinned Péternek egy CD-t!!!
Megtennéd tényleg??? Nagyon megköszönném, ez még karácsonyi ajándéka, de nem bíztam a postában...:))
Legalább így mi is találkozhatunk!:)
Pl. Kolibriben, egy teázás (na jó, sörözés, borozás...)
Fecó
antalmese Creative Commons License 2004.02.04 0 0 1837
Itt van a másik galád kukkoló--bár még ezt sem mu"veltem az utóbbi ido"ben, disznóság, hogy az ember lanyának munkaido"ben már erre sem jut ideje.
Hogyaszongya: két hét múlva elreppenek Bochumba vakációzni. Nézegettem a térképet, és Düsseldorf Bochumtól alig egy centiméternyire van, figyelembe véve a léptéket az kábé 55 km. Megírtam Peti barátunknak, s úgy egyezénk, hogy egy pálinkázás erejéig össze kellene ülni. Itt a soha vissza nem téro" alkalom: küldhettek Petinek mindenfélét, illatos levélkékto"l elkezdve ---amit az eszötök felér. Disznószemek és alkohol kizárva: elo"bbi, mert szaglik (Peti, tudom, hogy szereted a disznószem-tortát de ... ), utóbbi, mert már akkora székölypálinka-adag van elo"készítve, hogy a vámos bácsik nem fognak nekem örülni.
Idvezleteim
cibkat Creative Commons License 2004.02.03 0 0 1836
Ez van.
MFecó Creative Commons License 2004.02.03 0 0 1835
Kata, csak mi ketten maradtunk...
Én azért nem szóltam, mert már cikinek éreztem volna, hogy mindig csak én...

én, én, én...
érdekes, én is! (Tempetőfi)

cibkat Creative Commons License 2004.02.03 0 0 1834
Na mi van mán??? "Az anyátok istenségit!" -Andráske után szabadon.
Ide mindenki, de mán!!!!!!!!!!
cibkat Creative Commons License 2004.01.31 0 0 1833
Március 5 pont jó. Addigra remélhetőleg már én sem utazgatok sokat.

Én Zabolára szavazok, ha lehet. Hihetetlenül szép az a hely. Ott egye meg a fene azt az egyetlen szabadtéri hidegvizes zuhanyt meg a förtelmes budit (na jó, azt rendbehozhatnák!). De már egyszer kibírtuk, nem? Nem beszélve Esztelnekről, ahol még ez sem volt, mégis az volt a táborok tábora, a nyaralások nyaralása. Patakban fürdés, szénapadlás bolhákkal(LEVEL 2!!!), a kisbolt, ami akár este 11-kor is kinyitott, ha Csajbók odaállt és elrikkantotta magát, hogy "Igen, igen.", Ignác bácsi sétája ("... itt van mindjárt a hegyen túl..." - hat órán át, 40 fokban, hosszú gatyában és pulcsiban a kullancsok miatt hegynek föl és le, erőltetett menetben - emlékszik valaki, hogy végül mi is volt, amit meg kellett néznünk a 26. hegyen túl!?), Bacsa ordenáré üvöltése reggel 7-kor: "Elindultam fölfelé!" "Lábakat akarok látni!", no meg Nándi amint folyton mentősnek öltözött, stb... Csak a kezembe akadtak ma az esztelneki képek....

MFecó Creative Commons License 2004.01.31 0 0 1832
Igen, tegnapi kemény tárgyalások eredménye: megpróbálunk egy március 5-ös Kolibri bulit! Vigyázat, az már tavasz!!!!!
A február egyeztetési problémák miatt, illetve sok-sok utazgatás miatt kimarad.
MFecó Creative Commons License 2004.01.31 0 0 1831
Kata: Lévay él!!!!
Küldött zabolai képeket:)
Ez nem célzás vajon arra, hol lesz a tábor????
cibkat Creative Commons License 2004.01.28 0 0 1830
Már hogy lettem volna hűtlen Péterem!? De még jó, hogy ennyi szerda van!
Előzmény: nyugatinyúl (1826)
cibkat Creative Commons License 2004.01.28 0 0 1829
Müncheni megbeszélés részemről rendben. Mondjuk szerdán?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!