Ezt egyelőre szintén mint némafilmet néztem meg, tehát a szöveget nem hallottam, azaz csend volt a film alatt, de az ún. kamerarángatásos módszer tiszta Hollywoúd. Várom, hogy Vajda úr elkészítse a pig on the ice c. 3 dé-és filmet!
Megmondom őszintén a Terminátoros filmek kimaradtak életem filmélményei közül. Persze ha korábban tudom, hogy debreceni vonatkozása is van, egyből váltottam volna jegyet a filmszínházba.
A Lábnyom!
A távoli Hollywoúd olyan gyors sebességgel gyártja a filmeket mint a gumigolyó. Így egy emberi élet alatt szinte képtelenséget mindet megnézni. Swarczanegger úrtól egy filmet láttam ami mélyen megmaradt az emlékezetemben. Barbárt alakított és mindenkit legyilkolt egy ormótlan nagy karddal. Akkor még videófilmek készültek és a minőség ráment a mennyiségre.
Később a magyar származású Vajda úr kiemelte a színészt a bé kategóriából és a Terminátoros sorozattal igazi világhírességet lett az egykori osztrák testépítőből.
Most pedig lássuk a titkot, ami egészen debrecenig vezet. Tőlcsék le a mozgó képet az internetről.
A svarcanegger című terminátor film meglehetősen valóban népszerű szóbeszéd volt még úgy 88-ban, ami az első részt illetményezi. Azóta már több rész is van, én sokszor megtekintettem az első kettőt, mert kikapcsolódási élmény szituáció. A gógglgele biztos sokat segít a Mester számára.
Nem is tudtam, hogy a Terminátor film egyes jelenetei debreceni. Jobban megnézve azonban például amikor Svarcenegger bedobja a másik terminátort az olvadt acélfürdőbe, hát az a GÖCS kovácsüzemi öndtödéjében készült. A kaminon pedig egy álcázott és eltérített 31-es busz, azzal ugrat le a t1000 terminátor a Nagyállomási felüljáróról a Hajnal utcára és meg sem állnak a Kassai út 129-ig. :-)
2010. 02. 13. szombat, 19:30:11 óra KEdves Naplóm!
most tanulmányoztam át a Disznó a jégen videót, mert ahhoz kell írnom ajánlót. Igen ám de most a svarcanegger cimű terminátor filmet kell irnom, mert bizonyos jelentei debreceni. Viszont magát a sci-fi ben játszódó filmet nem láttam. De hallani hallottam róla, mert népszerű szóbeszéd volt. Az interneten a gógglgele segitségével kitájékoztatom magam, hogy tudjam az ügy hátterét. Holnapig van időm utánnajárni.
2010. 02. 13. szombat, 19:30:11 óra KEdves Naplóm!
most tanulmányoztam át a Disznó a jégen videót, mert ahhoz kell írnom ajánlót. Igen ám de most a svarcanegger cimű terminátor filmet kell irnom, mert bizonyos jelentei debreceni. Viszont magát a sci-fi ben játszódó filmet nem láttam. De hallani hallottam róla, mert népszerű szóbeszéd volt. Az interneten a gógglgele segitségével kitájékoztatom magam, hogy tudjam az ügy hátterét. Holnapig van időm utánnajárni.