Keresés

Részletes keresés

rage Creative Commons License 2006.05.25 0 0 2244

Ezzel nagyon sokan vannak ugyanígy. 14 év óta sok új, és sok új fiatal rajongója lett a zenekarnak, akik nem tudtak 92-ben kimenni a Stadionba.

Ők most láthatják Axl-t életükben először élőben - s egy rajongónak ez nagy élmény lehet, elhiszem.

Nyilván felette is elmúltak az évek, de attól még ő Axl.

Előzmény: MC Snake (2240)
Gerike7 Creative Commons License 2006.05.25 0 0 2243
mi a mostani guns esetleges hivatalos honlapja, ahol fent vannak koncert dátumok stb...?
Alexrose72 Creative Commons License 2006.05.25 0 0 2242

Ez.

Előzmény: MC Snake (2241)
MC Snake Creative Commons License 2006.05.25 0 0 2241
Ez lesz az európai turné első állomása?
Előzmény: Alexrose72 (2239)
MC Snake Creative Commons License 2006.05.25 0 0 2240

Én sajnos nem tudtam ott lenni 14 éve a Stadionban, de áldom az eget, hogy lehetőségem nyílik legalább valami hasonlófélét (ha nem is pont ugyanazt) átélni.

Az egy plusz dolog lenne, ha Izzy is itt lenne :)

Alexrose72 Creative Commons License 2006.05.25 0 0 2239

Ha van esetleg még valaki, akit érdekel a topik névadó együttese, azt tájékoztatom, hogy a banda jelenleg Madridban van és már az esti koncert beállásán dolgoznak, többek közt olyan számokat játszva a jelen lévő technikai személyzetnek, mint a Rocket Queen, You could Be Mine, My Michelle, Madagascar, The Blues, IRS...

Egyébként  mindenki a színpadon tartózkodik. ( igen, a nagybácsi is ott van)

villanyíró gép Creative Commons License 2006.05.25 0 0 2238
ha ilyen kurva cinikus vagy és tulajdonképpen a Guns nem is jelent neked már semmit, ha bizonyos szempontból ugyanannyi a szemedben egy Guns koncert, mint egy Ricky Martin koncert, akkor mi a rákért írogatsz pl. ebbe a fórumba?! biztos jön most majd a régi Guns, régi tagok, ez már rég nem ugyanaz stb. érvelés... akkor pedig tessék elővenni a '92-es tokiói koncert dvd-t és nézegesd azt majd szerda este. inkább téged tartalak szánalmasnak, hogy egy Guns fórumban csupa nagy betűvel az emberek tudomására hozod, hogy te aztán egy igazi egyéniség vagy, aki NEM MEGY EL A SZERDAI KONCERTRE csakazért sem. igaz egy egész picit azért csorbít ezen a hatalmas jellemen, hogy a jegyet azért megvette előre a koncertre... gratulálok!
Előzmény: mvyky (2232)
mvyky Creative Commons License 2006.05.25 0 0 2237

egy csomó kérdésedre megtalálod a válaszaimat korábbi beírásaimban...(ha érdekel)

de egyébként tényleg nagyon egyszerű, mert tényleg nem megyek ki és kész! ezt jól látod. :-D

Előzmény: rage (2236)
rage Creative Commons License 2006.05.25 0 0 2236

Én kimegyek, mert semmi egyéb programom sincs úgysem arra a szerdára, és szerintem jó szórakozás lesz hallani élőben a jó kis régi dalokat ... ennyi.

Nem kell ebben semmi rosszat sem keresni.

Ha meg ennyire ellene vagy a koncertnek, legfeljebb nem mész ki, és kész.

Nem kötelező ez... csak azt nem értem, ha ennyire ellene vagy, minek vettél rá eleve jegyet. Már akkor is lehetett tudni, hogy nem lesz lemez, nem Slash lesz a gitáros, stb.

Levike Creative Commons License 2006.05.25 0 0 2235
Nembaj lesz azert csemege ha kijon az uj Megadeth
Előzmény: Lombardo. (2226)
Levike Creative Commons License 2006.05.25 0 0 2234
Es raadasul Halford olyan meleg hogy ha nem titaniumotvozetbol keszulne a szinpadjuk keramiabetetekkel, akkor szepen leolvadna az egesz, a Banda meg kinabna kotne ki mert ategetnek a foldmagot is. :)
Előzmény: Santoro (2229)
Rokakoma Creative Commons License 2006.05.25 0 0 2233

Hát persze hogy pénzért jön ide, mimásért !!

mvyky Creative Commons License 2006.05.25 0 0 2232

köszi a jókívánságot! :-P majd meglátjuk jún. 17. után... a másik, hogy ezt írod:

"ha már eljön kishazánkba szórakoztatni a rajongóit"

annyira megható, h mindjárt kicsordul a könnyem! :-P (jó, hogy 14 év után szarik végre a fejünkre, de mindegy ez csak nagyon zárójelesen írom!)

azért ne legyünk naivak: 1. ő elsősorban pénzt keresni jön, 2. te fogsz szórakozni.(hiszen sok apropója nincs a pénzen kívül a turnénak. új lemez vagy ilyenek a levesbe'. vagy most hirtelen feltámadt benne a rajongók 14 éves elhanyagolásából származó lelkiismeretfurdalás???? ugyan már!!) 

az meg szánalmas, h az érv legyen, hogy ha már eljön, akkor megtisztelésből menjek ki. ennyi erővel kimehetnék Ricky Martin-ra is vagy bárki másra, mert eljött kishazánkba szórakoztatni! :-DDD

Előzmény: villanyíró gép (2231)
villanyíró gép Creative Commons License 2006.05.25 0 0 2231
kívánom, hogy május 17-én a Novarock-on majd kapj a fejedhez és kezdd el iszonyúan sajnálni, hogy kihagytad a pesti Guns koncertet. :) ha Axl Rose az Aréna közepén egy bárszékre kiülne és saját magát kísérné triangulummal, akkor is ott lennék. egyrészt mert kíváncsi vagyok rá, másrészt '92 óta várok rá, hogy élőben lássak egy Guns koncertet, harmadrészt pedig megtisztelem a jelenlétemmel, ha már eljön kishazánkba szórakoztatni a rajongóit. és azért a biztonság kedvéért megnézem én is Nickelsdorfban is két hétre rá.
Előzmény: mvyky (2213)
mvyky Creative Commons License 2006.05.25 0 0 2230
ez így is van, de amikor egy koncertre kimegyek, akkor bizony a vizualitás is nagyon sokat nyomhat vagy nem a latban, hiszen nem pusztán zenét, hanem egy színpadi produkciót kapsz. a zenével nekem sincs komoly bajom, azon túl, hogy egy-két nótát kicsit áthangszerelt Axl. Sőt, hát az erdeti albumok az appetite-tól az illusion-ig a mai napig nálam is ISTENKIRÁLYOK, ez nem is kétséges!
Előzmény: Santoro (2229)
Santoro Creative Commons License 2006.05.25 0 0 2229
Ehhez a mozgásos, szinpadi megjelenéshez témához annyit tennék hozzá én is, hogy pl a Judas Priestben, mikor Rob Halford tapig szegecsben jelenik meg, én azt sem tudom igazán komolyan venni, tkp sosem tetszett ez a szegecselés, de hát a zene meg überfasza ugyhogy szvsz no problem.
Előzmény: mvyky (2228)
mvyky Creative Commons License 2006.05.25 0 0 2228

nem akarok metallica topicot a guns topicon belül, ezért megvédeni sem akarm most őket, pedig szívesen tenném :D, viszont elfogadom a te véleményedet is róluk, hiszen te így gondolod, így látod.

nekem pl. sokkal nevetségesebbnek és karikatúrisztikusabbnak tűnik Axl Rose színpadi mozgása, mint 14-15 évvel ezelőtt. akkor még tetszett és bejött, most már egyáltalán nem. de hát embere válogatja, kinek mi jön be éppen, nem igaz?! szóval, csak röviden ennyi, amit még a témához hozzá akartam szólni.

Előzmény: Lombardo. (2226)
Rita79 Creative Commons License 2006.05.25 0 0 2227
Én ezt most jobban várom!!!!! De azért a VR-en mikor Slash ott állt a színpad szélén, cilinderrel a fején és lógott a cigi a szájából, és ahogy mosolygott..... ÁÁÁÁÁÁÁ Ezt soha nem felejtem el!!! Édes pofa volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: mvyky (2224)
Lombardo. Creative Commons License 2006.05.25 0 0 2226
Dőreség a Metallicától csodát várni 2006-ban. Én rengeteg új koncertvideót láttam tőlük, hát az hogy önmaguk krikatúráivá váltak, az még a legvisszafogottabb jelző... Mert az, hogy zenélni már nem tudnak, Kirk egy szólóját nem képes eljátszani a gitáron, Lars össze-vissza dobol, és hogy rajtuk röhög a Rolling Stones közönsége, mert hogy még egy 40 éves bandához képest is korszerűtlenek, sajnos tény. Ellenberger a Guns azon kívűl, hogy 2006-ban is a WTHJ-ból meg PC-ből él, mindössze 2-3 új számmal, elhanyagolható.Jó zenészek profin és frissen előadva porolják le a régi számaikat. Ez sem az igazi, de inkább erre nosztalgiázok, mint a MOP, meg a One keménykedéseire 2006-ban...
Előzmény: mvyky (2218)
Rokakoma Creative Commons License 2006.05.25 0 0 2225

Nem értem, miért fanyalognak ott alább, nem 1992-őt írunk, és amig nem találják fel az ídőgépet személyesen nem is fogjuk  tapasztalni a  jövő héten sem.

A két indokkal egyetértek, és én igenis jól fogom magamat érezni a cimboráimmai szerda este. Slash egy isten, de bizok Robinban is hogy tud gitározni.

Én voltam 14 éve ( 14 years , igen !) a Népstadionban, a VILÁG LEGJOBB KONCERJE volt, a mostanitól pedig nem azt kell várni, hogy ugyanazon szintet üsse meg, szvsz.

A zenekarok pedig folyamatosan változnak ezt nem kell egyíkőtöknek sem bemutatnom. Legjobb példa Jethro Tull, és lásd még Deep Purple, Maiden, FNM, RHCP.....és még sorolhatnám holnap után estig.

HG. teljesen igazad van.

A Queen-t én dvdn láttam Paullal, és igenis király volt, mert nem Freddie-t kerestem benne, hanem őt magát.

A Page és Plant koncert is emlékezetes volt, pedig csak a fél ZEP volt itt.  

A gunsra visszatérve nem másolatot akarok a klaszikus bandáról, hanem egy 2006-os bandát, ha ebben csak Axl van, akkor beérem vele.

Igenis jó lesz!

Előzmény: HG. (2215)
mvyky Creative Commons License 2006.05.25 0 0 2224
egyébként én is voltam tavaly VR-en (és nagyon tetszett!), de azt valahogy már a koncertet megelőzően is jobban vártam, mint ezt a mostani GNR-t.
Előzmény: Rita79 (2217)
Alexrose72 Creative Commons License 2006.05.25 0 0 2223
Metallicától se nagyon lehet már csodát várni.....
Előzmény: mvyky (2218)
Santoro Creative Commons License 2006.05.25 0 0 2222
Ha szarkasztikus akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy a Motörhead nálam
Fast Eddie Clarkkal és Animal Taylorral volt az igazi, persze nem így van de hát... :)
Előzmény: mvyky (2219)
Rita79 Creative Commons License 2006.05.25 0 0 2221
Teléjesen egyetértek veled!!! :D
Előzmény: Santoro (2220)
Santoro Creative Commons License 2006.05.25 0 0 2220
Én kimegyek és azért mert kíváncsi vagyok, és biztos lesz egy-két jó szám.:)
Azt azért kicsit erősnek érzem, hogy olyan ez mint a Queen FM nélkül, miért is, mert bár milyen szomorú egy zenakart legjobban az énekes határozza meg, ha ő nem az igazi akkor nagyrészt mehet a levesbe az egész. Voltam Sebastian Bachon, hát nem fájt a fejem amiatt, hogy a zenekar mögötte nem a Skid Row, mikor belevágtak a Slave to the Grindba, vagy a Judast Priestnél ég és föld volt a különbség Ripper és Robi bácsi között, pedig a zenészek ugyanazok voltak. Szóval ha már sajnos nincs lehetőség az eredeti felállásra akkor inkább hallgatok Axl és társai előadásában Guns számokat, mint más énekessel.
Oké hogy Slash elég karizmatikus gitáros,meg minden, nagyon bírom az arcot, de most sajnos ez van.
mvyky Creative Commons License 2006.05.25 0 0 2219

mert akkor még nem volt biztos, h megyek a Novarock-ra, kétszer meg nem vagyok kiváncsi, főleg erre a post-Guns N' Rosesra! :)))))

a két érv, amit írtál, azzal én is így voltam, egészen addig, míg nem töltöttem le a honlapjukról a Welcome To The Jungle koncert részletét.  Ezután meg:

1. már annyira nem vagyok rákjuk kíváncsi

2. nem hiszem, h annyira jól érezném magam, főleg az áthangszerelt régi nóták hanzása miatt sem.

csodát meg eszem ágában sem volt várni tőlük, azt majd a Metallica-tól meg a Motörhead-től várom Nickelsdorfban! :))))

Előzmény: HG. (2215)
mvyky Creative Commons License 2006.05.25 0 0 2218
de megyek novarock-ra azt el is felejtettem írni, de oda elsősorban a Metallica miatt, a Guns-t meg majd megnézem, ha már ott vagyok.
Előzmény: Gerike7 (2214)
Rita79 Creative Commons License 2006.05.25 0 0 2217
TUTI hogy ez nem a régi Guns, és én nem tudtam eljutni még soha a koncertjükre! Tavaly voltam a Velvet Revolveren, ott legalább láttam és hallottam Duff-ot, Matt-et és SLASH-t!!!! Most láthatom és hallhatom Axl-t, akibe gimisen bele voltam zúgva mint az állat és imádtam/imádom a zenéjét!!! Én a két koncertet összerakom a fejemben és kész a Guns n' Roses!!! :)))))) ÉN EZÉRT MEGYEK!!! És már számolom a napokat!

Csók mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
mayflower36 Creative Commons License 2006.05.24 0 0 2216
Sziasztok
Bocsánat megint kicsit OFFolok. Szóval most egy másik barátosnémnak akadt 2db jegye a május 31ei Gun's koncertre. A jegyek ülő jegyek és 9500ft darabja. Valaki aki kicsit későn kapott észbe, hlenne ekdve, léccike szabadítsa meg őt tölük. Emailom itten van. Kösznöm szépen a türelmet :)
HG. Creative Commons License 2006.05.24 0 0 2215

Ha ilyen véleménnyel vagy akkor miért vettél egyáltalán jegyet....?

MEllesleg a többség azért megy ki mert

1, Kíváncsi

2. Jól akarja érezni magát, és erre azért van esély, mert BIZTOSAN baromi jó számokat fog hallani, igaz NEM BIZTOSAN jó előadásban.

A tavalyi Queen-en is lehetett fanyalogni, hogy Paul Rodgers hol van Freddie Mercury-hoz képest, miért hibázik ennyit tőle szokatlanul Brian May, miért dobgép dobol, amikor Roger Taxlor énekel, miért megy ki az egyik hangfal, stb., de a lényeg az, hogy az embert elkapta az események láncolata, jöttek a jobbnál jobb számok, és a végén azt mondhattam hogy volt egy kurva jó 2 órám.

Kb. ezt várom most is, nem a csodát.

Előzmény: mvyky (2213)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!