Ejha, Paulina! Pár napot nem vagyok itt és 150 új hozzászólás ?! Gratulálok! Örülök az új főiskolás TVnéző gyerekeknek is, így legalább lesz kikkel gruppenszexelni a _lyukas_órákban :-))). Hiszen, mint jól tudjuk, yes, of course, baby!
Naja...Szebeni mester ezzel egy kicsit mellényúlt. Meg a Nyertes-képekkel is, csak máshogy.
Ha kreatív lenne, most nyitna egy óriási Celeb-szájtot a Szebeni.hu-n.
Énnemszoktam egyetemről netelni!
Majd csütörtökön kipróbálom, csak még soha nem bírtam hajnali 8-ra bemenni arra a szemináriumra ahol lehet ilyet csinálni....:-)
Szóval mindenki ÉBRESZTŐ!
Amúgyis Pólácska állandóan te hagyszol itt minket jól, mert mész mindig bulizni.....
most meg kezdődik a Vészhejjzet!
én nem siratom az enyémet. jó nekem ez a rövid is.
bár legutóbb mikor ekkora volt, aszinták ugy nézek ki mint egy kisfiú....bár kisfiút még nem láttam ekkora barackokkal :))))))
azért elmondanám, hogy shalina szerint nekem eddig hét centis hajam volt. érdekes, mert a fülem alá ért már jól. namost a fejem tetejétől a fülemtől lejjebbig shal szerint 7 cm van. na ezt adjátok össze! :))))
most elmentem barátok köztet nézni.
utána meg vészhelyzet.
hehe. szegény fodrász néni nem is hasonlít egy gonosz manóra :))))
bár ami igaz, az igaz, télleg felébredhetnél már, és a többieket is felrázhatnád, mert miaz, hogy egész nap nem írt senki! :)))
inkább dolgoztok, vagy mi? :)
jááj.....
ez biztos csak valami optikai csalódás.....:-)
hasonlít Pólácskára......de valami gonosz manó elvitte a haját.....
bbrr...
Lunatic! Ébreeeedj....:-)