Igen ezeket mind ő készítette, az összes Miaden borító kézzel kifaragva, rengeteg egyéb relikvia szintén sajátkézzel készítve.Profi a srác, bár a szakmája is faszobrász. Készít fegyvereket, páncélokat, láncinget stb.
Én a képeket nézve a leg fantázia dúsabbnak az a képet találom, ahol a srác a Troopert játsza... Abbab a fotóban megtalállható a fantázisa, s a relikvia eggyaránt. Részemről arra voksoltam...
Helló! Nézzétek meg ezt a linket és szavazzatok a "Blekó, az öreg Maiden harcos"-ra, hogy feljusson a Maiden színpadára. Előre is köszönöm a szavazataitokat. Üdv: Blekó
Tudom, hogy Roby szerénysége nem engedi, úgyhogy majd én :)
Szóval legyetek szívesek TROOPEROBY-ra szavazni e-mailben (jatek@pontfm.hu), hogy Prágába már azzal a tudattal utazhassunk, hogy kedves barátunk a Szigeten a kedvenc zenekarával állhat majd egy színpadon.
Nem tudjátok véletlenül, hogy az aranyászokos nyereményjátékon nyert napijegyeknél lehet -e választani a nulladik napot? Lehet nem lesz annyi fellépő, de ki tudja, hogy látom -e őket még valaha élőben...
"Amúgy kis érdekesség, de elég meglepő, hogy a Tokyio-i koncertet vették fel a turnét megörökítő dvdhez, ugyanis most néztem, hogy ott színpadi díszletek közel sem voltak olyan faszásan kidolgozva, mint az amerikai és európai koncerteken. Nincsenek kint a múmiák, a baglyok, nem nyílik szét az Iron Maiden alatt a nagy szfinx fej és nem jön elő Eddie stb."
Inkább ne legyen múmia, minthogy Bruce megint náthás legyen mint a Death On The Road-on: " 'an I blay wib adnessz!" :)
Legyen jó a hang, ne legyenek idegbeteg vágások mint a Death On The Roadon és a RiR-en, és jó lesz. Ja, hogy ilyen már van? Porto Alegre? :)