hopp! begrott a 8-as is ( Greg76 válaszára :))) ütődött szobalány, hazug komornyik, ( eddig ok) és piperkőc lakáj...nem biztos hogy ebben a sorrendben mondta...
Hmmm... Sajnos nem tudom minden kérdésre a választ, sőt amire tudom abban sem vok biztos, de azért lássuk:
1, Aki keres, talál - mindig ezt mondom!
2, Talán a Pillangókisasszonyt? Erre mondta miss Cissy, hogy a Carmen-t játszották ( mire Lord Meldrum : "..csodálkoztam is, miért vannak spanyol ruhában!" )
3, Az "Eszkimó Joe" c. verset
4, 2 epres, 2, sárgabarackos 2 pedig üresen (?)
5, ...passz...
6, olcsóbb lenne, ha mindnek papucsot vennének
7, ...ez is passz...
8, talán "idióták"-nak hívja őket?
9, hmmm...nem emléxem...:(
10, "Forthnam és Mason-tól valók!" ( nem vok benne biztos )
Hát ennyi...hagytam megfejtendő kérdést másnak is. :))) Mentségemre szóljon hogy nem puskáztam!
1. Aki keres, talál. Mindig ezt mondom. 2. - 3. Valami verset, de se a címe, se az írója nem ugrik most be. 4. Kettőt üresen, kettőre talán 2 kanál sárgabarcklekvárt, a másik 2re pedig 1-1 sbarack és eperlekvárt. 5. Szám szerint nem tudom, de Mable annyit mond neki, amennyivel lóg a háziúrnak. 6. Nem lenne jobb papucsot venni nekik? 7. Mennyit adott Jerry a rendőrség jótékonysági alapjába, amikor a lelökte egy rendőr sisakját, és Poppyval együtt az őrszobán végezték? 8. Hol az az ütődött szobalány, a hazug komornyik.....? 9. - 10. Kézi festésű. Talán Zsolnay? :-))
Chatollafit; Margo; Mont Rosé; Chato Dickem(ami Alf egy havi bérébe kerül); valami "Chevoll Blanc", ezt azután isszák miután Alf és Wilson megunta a Margot;
Hát azt hiszem még nem néztem meg elégszer a sorozatot - bár azt hittem, nálam többször senki se látta őket - ugyanis ezekre a kérdésekre nem mindig tudnék felelni, persze mikor más válaszol, már beugrik.
Igen, elfogadom. Én egy másik mondatra gondoltam ugyan (Miért mondtad, hogy a Harrod's-tól vagy vaddisznófej-ügyben?), de ez ugyanakkor hangzik el, a válasz tehát jó.