1. Címet nem tudok.....- Egy pasi az Omega hatalom ellen küzd, pillanatkép ami beugrik, roncstelepen megy motorral és egy nyilat lőnek a combjába, összejön egy csajjal aki fekete hajú és kreol bőrű és talán asszem a csaj apját kell kiszöktetni az Omega hatalomból???? de ez utóbbi nem biztos
2. GOR- ebből is pillképek.....egy tanár valahogy eljut a GOR bolygóra és ott kell megküzdenie az életben maradásért......
3. Vissza a suliba eredeti szinkronnal Rodney Dangerfield a fősz. Hol lehet beszerezni?
Keresek egy francia filmet. A története szerint lezbikus lányokról szól. Az elején egy Loar menti kastélyba szöknek be és ott szerelmeskednek, aztán lebuknak. Sajna nem tudok róla többet. tud valaki segíteni?
Keresem azt a filmet, amelynek a címe RISK vagy a HBO-n Kockázat címen ment. "Risk" C: Bryan Brown, Tom Long, Claudia Karvan. Directed by: Alan white Ha valakinek megvan, jelezné itt? Köszi!
Először is azt mondanám el, hogy miért ilyen régi beírásra válaszolok. Keresem ugyanis A tizedik királyságot, és én is romániai vagyok, esetleg, ha meg tudnánk beszélni, Earthrage... Jobban örülnék ugyan DVD-nek, de VHS is jó, ha más nem megy... Ha valakinek van valami jó ötlete, hogy hogy szerezhetném meg, kérlek, szóljon!
Sose sajnáld, ha nem láttad a Mőbiusz-metrót. Én azt mondom, ne is nézd meg. Vagy egy éve adták egyszer jó későn, és én nagyon bántam, hogy fennmaradtam miatta...
a kockát anno véletlenül láttam (végignéztem, de annyira nem fogott meg), nem az én műfajom. a "semmi" kimaradt, csak épp a napokban merült fel a címe, azért voltam - megint csak véletlenül - képben. a mőbiuszt sem láttam, viszont azt hallottam róla, hogy argentín :)
Keresnék néhány régebbi filmet, egy részük volt anno az HBO-n:
A zsaru és a szex Ketten a hadsereg ellen (Combat High aka. Combat Academy)feltétlen magyarul! (ezt már kerestem itt, de azért leírom) A kölyök (Kid) (1991) Bökkenő (Glitch) Rosszfiúk (Bad Boys)(1983)feltétlen magyarul! A halál házhoz jön (The Paperboy) Árvák az alvilágban (Orphans) Ha a forgószél hazarepít (Welcome Home) Halállista (Hit List)
Érdemes lenne például a könyvtárak videóállományát megtekinteni, vagy érdeklődni a MOKÉP-nél. Ajánlok figyelmedbe egy cikket (pontos keletkezési idejét nem tudom) a filmről, mely az alábbi reményt keltő mondattal zárul: "A film kölcsönözhető illetve másolható a Selyemgombolyító Könyvtárában."
Rezo Chkheidze NERGEBI című 1973-as filmjéről van szó. Régen láttam a filmet, s csak annyi maradt meg bennem, hogy hecsecsuri (??!!) facsemeték állnak a sztori középpontjában, meg egy öregember az unokájával.
Sam Peckinpah Bring Me the Head of Alfredo Garcia című filmjét keresem, bármilyen formátumban. Hozd el nekem Alfredo Garcia fejét, illetve Leszámolás Mexikóban címmel is futott nálunk. Minden segítségért hálás lennék!
Keresném a Bizánci Tűz (asszem Why me? az eredeti cime) régi szinkronos változatát ami a tvben ment. Christopher Lambert a fsz. VHS-en is jöhet mert be tudom digizni...