Na sziasztok. volna egy nagy kédésem nekem egy régi filmre volna szükségem.lehetöleg müsoros dvd legyen .A film cime:Gyalog galop. ha valaki tud segiteni esetleg cimet a neten ahol meg lehet rendelni irjon a criscoco@freemail.hu-ra elöre is megköszönöm.
A vespás
Bizony az a faszi csinalta.ted V. Mikels.A programfuzet azt irja, hogy a Csarli angyalai keszitoit ez a film inspiralta, hogy neki alljanak szeriat gyartani.
Meg ilyen filmeket csinalt az urge mint The Corpse grinders, Blood orgy of the She-Devils(na azert ez a cim se piskota)tovabba azt is irja a cikk, hogy egy kastelyban lakott 7 felesegevel.Tudta az okosat!
De szerintem ezek mondanak neked valamit, hogy Nude on the moon, Bad girls go the hell from Doris Wishman jegyzi.
bazmeg ha hazamegyek egy ilyen mozit nyitunk, he?
Es lesz dunakavics...
szerintem nem ez történt teljesen, mert a Patyomkint 40-ről hoztam föl úgy 70 akárhányra, szóval abból mintha nem vontak volna le. Szerintem beijedtek az igazán kult filmtől. mostan meg hiába kattintgatok rá, nem viszi följebb. ez egy piszkos beetetés volt.
A Doll squadnak a címét legalább ismerem, az a faszi csinálta, Ted Mikels, aki az Astro-zombiest is, mondjuk azt se láttam, de az egyik kedvenc filmcímem EVER, szerintem ezt a Doll izét nézd meg feltétlenül... ó baszod, bárcsak itt is ilyeneket lehetne látni, ÉS MOZIBA, anyám.
Viszont jo hogy itt vagy..
A jovohetre kaptam egy par free jegyet valami flashback filmfest-re.Ilyen filmeket nyomnak, mint
Faster, Pussycat!Kill,Kill!, Deadly weapons, The Doll squad, The great texas dynamite chase, Savage streets,Hard ticket to hawaii.
Ebbol az elso kettot lattam, de a tobbi full homaly.Te mint az `B` oskovuletek nagy tudoja,
mit javasolsz melyikre lojem el a 2 jegyet, he?