Keresés

Részletes keresés

niggergriff Creative Commons License 2014.11.19 0 0 30

Becs.szóra tényleg elfelejtettem,hogy kell topicot nyitni-egykor WW-segített a gázpisztoly alkatrészek megnyitásában(azt is én nyitpoottam-vagy nekem nyitotta Ő?

Nem tudom már,hová kattintsak ..

Előzmény: SzótlanJoe (25)
nedolaci Creative Commons License 2014.11.19 -1 0 29

"+"                             ;-)

Előzmény: niggergriff (26)
niggergriff Creative Commons License 2014.11.19 0 0 28

"Jump in The Fire"..hja,de jó kis nóta volt ez-akkoriban.

akkor innentől kezdve nem lépek be az adásvételibe.se a kibeszélőbe,a többi regemet,amit még nem nyírtak ki,pedig "elfelejtem"-részemről akkor ennyi.

Köszönettel.

Előzmény: SzótlanJoe (25)
SzótlanJoe Creative Commons License 2014.11.19 0 0 27

Na gyorsan felesd el ezt a lájkot!

Ha ennyi időd van ilyenekre, akkor 5tödölöm rögtön a hátralévő idődet.

Előzmény: niggergriff (26)
niggergriff Creative Commons License 2014.11.19 0 0 26

gyorsan megjegyzem:glazier sem én vagyok,mint ahogy vaslemez1se én voltam,"niggergriff" vagyok most,mert e nickemet nem törölte ki senki csak ezért...

az viszont nagyon jól esne,ha azok akik kedbveltek vagy a barátuknak tartanak/tartottak,esetleg akik valaha valamilyen üzleti/segítségnyújtási történetben vagy  kapcsolatban áltak-kerültek velem,azok tennének ide egy "lájk"-ot

akár csak egy "+" jelet..

Előzmény: SzótlanJoe (24)
SzótlanJoe Creative Commons License 2014.11.19 0 0 25

Ok, ha így döntöttél, akkor legyen!

A záros határidő az pedig kevesebb mint 10 óra.

A topik nyitás pedig ugyan úgy fog menni neked, mint eddig a sok alkalom alatt.

(A topiknyitó szöveget ne felejtsd el beírni, mert csak azután jelenik meg a topik.)

A topik leírást később is tudjuk változtatni.

Előzmény: niggergriff (22)
SzótlanJoe Creative Commons License 2014.11.19 0 0 24

Nono.. ez így ebben a formában nem igaz!

Sajnos ezen nem tudunk változtatni, vagy tiltani, mert mint írtam, te így híresültél el, vagy így fogsz megbukni, vagy megdicsőülni.

Az viszont garantált, hogy "mellék jelzőket" nem fognak használni, hiszen többeknek az lesz a véleménye, hogy úgysem tudod a rólad kialakított énedet meghazudtolni.

De ez a jövő titka.

Előzmény: niggergriff (21)
nedolaci Creative Commons License 2014.11.19 -1 0 23

Ahhoz képest,hogy mekkora időhiányban szenvedsz,igen alapos ismerettel rendelkezel a téma iránt!A hozzászólásodat sem fogmosás közben rittyenthetted ide.Lehet,hogy a fórum titkos nyugdíjasklubjához tartozol? ;-DD

Előzmény: glazier (14)
niggergriff Creative Commons License 2014.11.19 0 0 22

elfogadom a feltételeket,

a topic megnyitásának időpontját azért elhalasztanám-záros határidőn belülre,mert lenne már most más dolgom is-a témákör összeállításában kérhetném segítségedet..én már olyan rég nyitottam topikot,azt se tudom,hogy kell

nekem is kényelmesebb és nyugodtabb lenne az életem,ha nem kéne felelsleges szélmalomharcot vivni fórumtagok/modi támadás/körkörös védelem-hogy harcászkodjunk egy kicsit/kényszer új nick!/e-mail cim gyártás..

igy akkor senki sem él.v.zne el "ha véletlenül" rám ismerne a stilusom alapján pl..-ez ésszerű és logikus,

Nagyon jó stratégia ez-lelőnénk e beteges virtuális perverziókat-mihez kezdenek majd "azok",hisz a szellemek manifesztálódnak,igy nincs kit tovább üldözni...(ektoplazma itt marad-az ejakulátumok meg benn tragad...)

Amikor eltörölték nálunk a halálbüntetést-a hóhér is nyugdijba ment...D:D:D:

Előzmény: SzótlanJoe (19)
niggergriff Creative Commons License 2014.11.19 0 0 21

T.Joe!

Magamat én sosem hívtam "Longi".-nak-rám akasztották,"Azok"-ez egy csúfnév-amit sosem kedveltem,mivel köszönhetően a xxxx"azok"- szándékos lejárató,-és rágalom hadjáratának következményeképp ,ez az évek folyamán egyféle pejoratív tartalommal töltődött és összefonódott mondjuk olyan jelzőkkel,mint "gazember"

"átqró" meg "köcsög nepper" stb..

igy kérnélek,hogy aki ezen túl "longi"-zik az hasonló elbírásálás alá essen részetekről,mint én  a "szipolyka,mumujka,..stb. becenevekért(tehát legyen kitiltva a x.y fórumokból stb...

Előzmény: SzótlanJoe (19)
SzótlanJoe Creative Commons License 2014.11.19 0 0 20

Nem oldható meg a hozzászólásszám hozzárendelés egy új nickhez. De ahogy ismerlek sec-perc alatt utoléred a mostaniakat hozzászólásban.

Utalhatsz rá, hogy azt te mondtad, de egy új élethez általában új lapok társulnak.

Olvasgatni olvasgathatsz, sőt linket berakva magadhoz, még kommentálhatod is az Adásvételiben és a Kibeszélőben folyó dolgokat.

Előzmény: niggergriff (17)
SzótlanJoe Creative Commons License 2014.11.19 0 0 19

Nem szabhatsz kitételeket!

Ne feledd, hogy jelen pillanatban még troll státuszban vagy és hogy mi itt beszélgetünk az a még pár óráig tartó tűzszünet terméke.

Ez egy lehetőség számodra hogy bebizonyítsd, hogy nem vagy olyan amilyennek beállítottak egyesek. 

Ellenlábasaid számára viszont szintén lehetőség, hogy majd bukásod miatt örömtáncot járjanak.

A legnagyobb rizikó a tiéd, mert könnyen elragad a hév és olyankor csapkodsz.

Ha elindítod ezt, legközelebb 2015 karácsonyán kérhetsz könnyítést, nem előbb.

Kemény? Igen!

Kegyetlen? Igen!

Szükséges? Miazhogy!

Természetesen a provokációkat jelented (írtam a feltételekben), de nem kommentálod.

Rajtad kívül mindenki más annyi nicket reggelhet, amennyi jólesik. 

Jogos? Igen! 

Eddig egyedül csináltál már annyit, mint amit mi életünk végéig nem tudnánk a legnagyobb szorgalmunk ellenére sem. Ez is a terápia része.

A longi név nem sértő, hiszen magadat is sokszor így hívtad és így "híresültél el.

Ha sikerül véghezvinned a dolgot így is fogsz megdicsőülni.

Tehát gondold át a dolgot, mert nehéz amit vállalnál.

Vagy inkább maradsz bujkálva, nickről-nickre?

Igaz évekig csináltad, pár 10 évet ugyan miért ne húzhatnál ki ugyan úgy.

Van 10 óra 30 perced a döntésig.

Előzmény: niggergriff (16)
sportgiochi Creative Commons License 2014.11.19 0 0 18

Helyes!

Előzmény: niggergriff (17)
niggergriff Creative Commons License 2014.11.19 0 0 17

.és termézsetesen egy új nicket választanék,ha megoldható az,hogy "niggergriff" összes hsz.-nek számát hozzárendelnétek az újhoz:Csak ne 1 hsz.-el kezdjem ezt az" új "életet.

Belépés nélkül azért gondolom olvasgathatok a kibeszélőben meg a használt légfegyver adásvételiben-mivel azt bárki idetévedő megteheti-reg.nélkül is-vagy azt sem tehetem?

Nemes egyszerűséggel-ami tükrözi és kifejezi ezt a fórumos -torz helyzetet,ami egy mesterségesen generált valami-'Grinch" nicket választanám-jobbat,találóbbat nem leletem,ha foglalt,akkor "Grinchegy"

(Légpuskás Qasimodo mégsem szeretnék lenni,,mivel akármennyire is munkálkodtak 'Azok' azon,nem sikerült megnyomorítaniuk sem lélekben sem testben-tehát nincs púpom..

Előzmény: SzótlanJoe (15)
niggergriff Creative Commons License 2014.11.19 0 0 16

Tisztelt Joe!

úgy vélem ez megoldás a "fórum csótányára,rákfenéjére"(vagyis :rám),mindazért a 4-5 emberke érdekeinek privilégiuma ,akik nem fértek össze velem

Annyi kitételem lehetne-e,hogy azok a nickek(taksám szerint kb 4-5)akik nem tudtak ignorálni,én viszont kénytelen-kelletlen mindig köteles voltam elviselni a durva élceiket-beszólásaikat-szintén ugyan ezen feltételekkel  tegyék le a "főesküt"-a topicomba nem léphetnek be,nem lehet több nickjük és nem is gyárthatnak újakat-a kibeszélőben nem becsmérelhetnek,kedvesen kell rólam nyilatkozni és legfőbbképpen nem hívhatnak "longi"-nak- mivel én sem nevezhetem" szipolykának"",mumujká"-nak..stb(ezek is ugyan olyan becenevek,mint a "longi"..)

Ha ez megoldható,akkor magamra varrom a virtuális skarlát betűt(annak ellenére,hogy ez kirekesztés,diszkrimináció,hátrányos megkülönböztetés)-tehát elfogadom a feltételek

et

Előzmény: SzótlanJoe (12)
SzótlanJoe Creative Commons License 2014.11.19 0 0 15

Kiegészítés:

Az Adás-vételi és a Kibeszélő tiltott, de a többi topikokat látogathatod.

Óvatosan hozzászólhatsz, de ha "kinyilsz", vagy szabályt szegsz, a moderátorok ki is tilthatnak. Ilyenkor vitának nincs helye!

Előzmény: SzótlanJoe (12)
glazier Creative Commons License 2014.11.19 0 0 14

Egy ideje olvasgatom a légfegyós fórumokat és olyan érzésem van mintha óvodában lennék. "Felnőtt" emberek jelentgetnek a modiknak. Sajnos nem sajnos én autós fórumon nevelkedtem és ami a légfegyóson folyik, az autóshoz képest délutáni babazsúr. 
A kocsmában se rohantok a pultoshoz ha valamelyik vendég csúnyán néz rátok!!!!

Lassan fel kellene nőni a feladathoz, ha valaki nem szimpatikus akkor nem szólsz hozzá. Ha meg 2 szó után ráismersz akkor pláne nem. Ha gyanús megnézed az adatlapját ott egyből feltűnik hogy max 10 hozzászólása van és az is egy fajta témában.
Régi múltbéli dolgokat felhozni meg teljesen felesleges. Irigylem az ilyen embereket mert nagyon ráérnek. Nekem annyi időm sincs hogy amit vettem légpuskát szétkapjam állapotfelméréshez. De majd ha nyugger leszek, lehet én is beállok a sorban és ilyen csip-csup dolgokban élem ki magam. 
Kórincsálhattam volna én is pókláb rugót az oldalon, de inkább vettem. Így nem koppinthatja senki majd az orromra. 

SzótlanJoe Creative Commons License 2014.11.19 0 0 12

Longi!

Tegnap jött egy kérés miszerint legalább az adás-vételi/kibeszélő topikoktól tartsunk távol téged.

Tőled jött egy kérés miszerint szeretnéd a Magyar légfegyveres topikot úgymond "magadévá" tenni.

Az utóbbi nem megy, mert bár igaz, hogy te nyitottad, de sokan sokféle hozzászólással gazdagították, így sem a fórum szabályai szerint, sem a korrektség alapján nem lehetsz ura topikoknak (sem más sem).

Ügyedben a tegnapi konzílium a következőket állapította meg:

• Mint vakcinaként használva téged, rászoktatva a légfegyveres fórumozókat a "számukra terhes" elemek ignorálásának elsajátítására, eredményesnek ítéltetett hiszen a fórumozók nagy többsége megtanulta és alkalmazta.
  • Mivel pár nick (kik bár trollnak tartanak, mégis) képtelenek ignorálni téged, a topikok békéje és a többi fórumozó érdekében kompromisszumos speciális sokkterápiát kell bevezetni. 
  • Az új terápia nyalánksága, hogy te jobban fogsz szenvedni, mint ők, (talán nem is éled túl virtuálisan) de ezt a rizikót bevállaljuk.

Feltételek:

- Innentől csak 1, azaz EGY nicknéven írhatsz ide a fegyveres fórumba. Ez lehet akár új, vagy valamelyik még élő nicked. A többi nickeket elfelejted, eltemeted. Ha bebolondulsz ez lesz a fórumos fejfádra rávésve!

- Nem léphetsz be a légfegyveres Adás-Vételibe és az ahhoz tartozó kibeszélőbe!

- Nem írhatsz senkiről semmi rosszat, még általánosságban sem piszkálódhatsz

- A kiválasztott nickeden nyithatsz egy topikot a Légfegyveres alcsoportban. Ott lesz a tanyád. Monologizálhatsz, elmélkedhetsz a légfegyverekről és minden olyanról amihez értesz.

- Ebbe a topikba betérőkkel vitázhatsz, de újfent nem sérthetsz meg senkit, nem csúfolódhatsz, nem beszélhetsz becsmérően, nem jellemezhetsz senkit. 

- Szintén ebben a topikban árulhatod motyóidat, de jócskán kereszttűzben. A betérő kritizálókkal kedves vagy, vitázhatsz, de nem több!

- Moderációs segítséget kérhetsz, de a moderációs topikban nem monologizálhatsz! 

- Ha hasonmás nicken próbál meg valaki piszkálni, akkor szintén szólsz, minden körítés nélkül.

- Nem reggelsz új nicket, amire majd ráfogod, hogy hasonmásod, ezzel sajnálatot remélve. (ez egyben az egyik fő bűn is számodra)

- A moderátorok intézkedéseit, döntéseit maradéktalanul elfogadod.

- A moderátorok újabb feltételeit szabályait is betartod.

Egyenlőre ennyi! A többi moderátorok, főleg a légfegyveresek bármikor, bármivel kiegészíthetik, vagy módosíthatják a fenti feltételeket.

A mai napod van ennek alapos átolvasására (igencsak javasolt), valamit elindítására.

Amennyiben biztos vagy benne, hogy nem tudod teljesíteni, illetve az elindítás után megszeged a fő szabályokat, úgy hamvasztás és földbedöngölés lesz a jutalmad. A többit nem is mondom, mert a +40 s karika sem lenne elég.

Van 11 órád és 25 perced.

niggergriff Creative Commons License 2014.11.19 0 0 11

Nézd,az árképzéssekkel kapcsolatban csak annyit,mindenki olyan áron ad és árul,amilyene akar-legfeljebb nem veszik meg..

Ha valakinek megér annyit,mert valamni egyedi,másutt nem beszerezhető-.és megveszi-ez neked miért fáj?

mert neked nemér annyit,viszont feléért meg milyen jó lenne?De mivel féláron meg nem tudod megvenni,akkor másért se legyen dupláért?

Tehát ez egy olyan irigy szándéktól vezérelt ágálás,ami a sóherségedből fakad..

A pénznek nincs értéke,a munka-az egyedi gyártmányok-sosk-sok munkájába kerül  a gyártónak-ezértnemkészít senki pl WW-fát 5 e ft-ért,ahogy a készítő egyszer nekem mondta:5 e ft talán a bükk-pallót(nem a diót!!) kifutná,amiből kivágom..

A zászló áll mindenkinek:Menjen ,járjon utána,készíttessen-rendeljen-és akkor majd rázizzen mi a cécó,vagy hányas a kabát?

a tusa árakkal kapcsolatosan még annyit,amelyiket x.y blamálgatot az egy WW -fa..Tudjuk,hogy nevezett itthonra már nem igazán dolgozik-külföldön a munkáiért kb 10x20x-os -es árakat fizetnek,mint itthon-és olcsónak minősíthető!!!.

Ráadásképp nekem is úgy gyártott néhány tusát,hogy baráti áron -de nem 5 e ft-ért..

Előzmény: Dragon22 (8)
Dragon22 Creative Commons License 2014.11.19 0 0 10

"A vakerán nincs 180 e ft-ért GPm!"

Most epp nem arulod longrebell vagy philbi neven!

Fel eve meg hirdetted... Feladtad, vagy talaltal ra madarat?

Tudom...most az jon, hogy a ket nick mem a tied...

Maradjunk ezen a forumon! A tobbi kerdesem felett nagyvonaluan atsiklottal!

Előzmény: niggergriff (9)
niggergriff Creative Commons License 2014.11.19 0 0 9

Hú,Öregem!

A vakerán nincs 180 e ft-ért GPm!

42 e ft-ért láttam ott egy olyat,mint amit itt árulnak 55-ért-mások

Meg nemrégiben kelt el egy top LG422 uma átvevővel-itt meg eladtak használhatatlan lg 447-et 25-ért..

én csak ezt látom/tudom

Aztán olvastam,hogy (itt) valaki elküldött valakinek egy QB-78-at javításra valakinek és már rendőrségi vagy bírói szakaszban van az ügye-mert a valaki "elfelejtette" visszaküldeni(eladta másnak)-és ehhez az itt lévők jó hányada asszisztált,mivel a tolvaj" a klikkhez" tartozott.

És az ,aki ezt tette,az nem csaló,tolvaj-hanem "faxa gyerök"- velem ellentétben és annak ellenére ,hogy én sosem károsítattam meg senkit és nemcsak azért,mivel tudom ,hogy a befejezett(bizonyitható,márpedig minden bankszámlán keresztül intézett tranzakció bizonyítható)csalás vétsége 2-azaz kettő-év letöltendő!És nincs már kis érték,meg nagy érték-csak csalás van!!!hanem ,mert egyszerűen nincs a véremben

Viszont volt itt más ilyen eset is,hogy egy baura elküldték a vételárat,85 e ft-ot ésa baumeg sosemért vissza...aztán hiába tette meg az emberünk a kellő lépéseket,nem tudnak semmit lefoglalni a kisebbséghez/etnikumhoz tartozótól,mert nincs neki semmije...

az ilyen esetekkel ,ill.ezek elkerülésére,megelőzésére kellene összefogni,nem pedig egyes,rendes fórumozók folyamatos és kollektiv vegzálására

meg 65-ért láttam egy új versenymarkolatost,tokkal vonóval.meg 85-ért

Viszont itt a fórumon láttam 110ert FWB-t használtan(ami ugyan úgy co2 üzemű,tartozékok nélkül..

Aki nem hiszi ezt el,aaz menjen és nézzen körül...kettőnk közül ki mondott most "nagyot"

(Azt megjegyezném,lehet,.volt ilyen is-talán valaki ,bosszantásból,fricskaként..de én most ilyet nem találtam

Előzmény: Dragon22 (8)
Dragon22 Creative Commons License 2014.11.19 0 0 8

Mennyiett is mennek a hasznalt slaviak a forumon? 20-30e? Es 30ert mar a szepeket aruljak... FEGek ugyan ezek...

Akkor kinek is akarod eladni a cuccaidat az emlitett arakon? Ez nem lehuzas szerinted?

Vagy a vakeran 180ert arult GPM nem lehuzas? Es amikor ezt szovatettem neked ott, akkor mindenfele kocsog nepper lett belolem, mint ahogy 1x mar itt is osszefuggesbe akartal hozni egy bajkeverovel!

Előzmény: niggergriff (3)
niggergriff Creative Commons License 2014.11.19 0 0 7

Ne harragudj"észérvekkel sajnos nem lehet hatni az illetőre"-írod!

Mi nálad "észérv"?

A "felibű ' menynit engedsz,öcsém,de még az is drága.."-én asszem,ezért (meg más durva,arrogáns becsmérlő beszólongatásaid miatt )"x"-telek,de másutt és más időben..

azt kéne belátnod neked meg a társaidnak,hogy elmúltak a 90-es évek,amikor egy FÉG LG 1994-es kezdő ára 5600ft-os kisker áron volt megvehető..(akkor egy Slavia 631 volt 3800ft!!!boltban és újonnan.

Ha az aránypárokkal számolsz-most egy slavia 631 58-70  e ft-os kisker áron vásárolható-ez 17-20x-os(!!!) ára 20 évvel ezelőttinek

akkor egy új LG ára..?!!!

a használtak is a használtságukf mértékében alakul.de 5 e ft-ért már egy dugattyút se kapsz(mert a slavkához 6800ft-lg-hez meg ..NINCS!!!!!)

a clg ára..na,ez megint egy jó sztori(Acz-200-t "lopták" erről a csehek,kicsit átfésülték(elbaccták) meg csináltak hozzá egy légtartályt

most a boltban ez 189 e ft(ND)pl-és venned kel hozzá 30-40-50 e ft-ért légpalackot meg irányzékolást/tcs-t,hogy használhasd..

a clg-be meg semmi nem kell,minden megvan rajta,csak két patron és máris lőhetsz vele,--és meglehetősen pontosan,mivel egy pontlövő.a csehek sose lesznek ott csőgyártásban mint anno a FÉG(Ezt DS és igazolhatja vagy bárki,mert az is nagyon jó üzleti partnerem,akár a huta 50,akit a barétomnak tudhatok..bár lehet,hogy ez egyoldalú,mert nem igazán lájkol-vagy csak bölcsebb már ennél..?

akkor mennyit ér egy új clg,amihez nem kell csak kb 300ft-ért 10 db patron és ami jobb,mint egy cz-200?

40 e ft--ot...Ugye?!

Na ,ne vicceljünk itt,biztosan vicc fórum is van..

Előzmény: Dragon22 (2)
SzótlanJoe Creative Commons License 2014.11.19 0 0 6

Te csak úgy érzed, hogy nem nevesítesz, holott minden "ellenlábasodnak" szólnak a nevek és/vagy akárkinek.

Tehát NE becézgess senkit, mert nem szimpi és nem is etikus "bele a nagyvilágba" csúfolódni. Még az is magára veszi/veheti akinek nem is szánod. Ne növeld "szeretteid" népes táborát ilyenekkel.

Előzmény: niggergriff (5)
niggergriff Creative Commons License 2014.11.19 0 0 5

T.Joe!

Nickeket nem nevesítettem.

"szipolyka" és "mumujka"(vagy kököjszi és bobojsza) meg  akárki/bárki/ mindenki ehet..

...vagy aki annak érzi(k) mag(á)/uka/t

azt is mondhatjuk,akinek nem inge,ne vegye magára...a jogos  kritikát tudni kell elviselni-ez a felnőttség egyik ismérve-az értelmes  emberi lété pedig az,hogy folyamatosan tanulunk a hibáinkből,képesek vagyunk a bocsánatkérésre,ha megbántottunk valakit vagy megbocsátani annak,aki megbántott,ha be tudja(képes) látni a tettét

a (gaz)emberséggel meg ugyanúgy szembesülnie kell(kéne) mindenkinek,ahogy ezt tettem/tesszük...

Előzmény: SzótlanJoe (1)
SzótlanJoe Creative Commons License 2014.11.19 0 0 4

Lehet "beszélgetni". Ez egy csoportterápia.

Előzmény: niggergriff (3)
niggergriff Creative Commons License 2014.11.19 0 0 3

Nem tudom,hogy itt lehet e  a rágalmazóval "beszélgetni"-ezért hozzád címezném a választ.

"átvert kezdők"-én egyetlen egy kezdőt sem vertem át-soha,hacsak az nem átverés,hogy a fórumon 1 alkalommal adtam el egy új clg csövet tán 20 e ft-ért(a slavia cső bolti új ára:38 e ft rendelésre az ND-ben pl.,,ugyanott egy clg gáztartály 14.990ft volt 3 éve,egy szelep ugyanannyi.)

a tusa árak is érdekesek:boltban egy slavka tusa 38eft,a cz-200 tusa(aminek a belső paraméterei egyek a clg-éével) pedig szlovákiában a dorothyy shopban 189EUR-ami olyan 60 e ft!!!!

Tovább menve viszonyításképp egy slavka kompl.irányzék a férfiak játékboltjában 10 e ft. és azt lehet kapni!!.én az LP 42y nézőkét adtamsteve5-nek -amit nem lehet sehol sem kapni!!!-ezért annyit lehet(ne) kérni,amennyit akarsz,mert a hiánycikk az mindig drága!-börzébe--tehát pénz nem cserélt gazdát,lomokat-lomra cseréltünk-olyan 8e ft-os (túlbecsült)áron...(a reális,piaci értéke a csere dolgoknak oylan 4-5 e ft körüli.

Dragon22 Creative Commons License 2014.11.19 0 0 2

Ha csak ez lenne vele a problema, engem nem zavarna! DE a legfegyveres tarsadalom rombolasa, a gyanutlan kezdok lehuzasa mar zavar! Ez utobbit jo lenne - legalabb - ezen a forumon megakadalyozni!

Eszervekkel sajnos nem lehet hatni az illetore, igy a hirdetesi linkek bemasolgatasa is felesleges, de ezt mar megirtam a masik topikban.

Eszemrol az Xeles megtortent...

Az atvert kezdok sem fogjak gyarapitani a klikkszamot, ezert talan nem artana ezt az egy egyent kirakni.

Előzmény: SzótlanJoe (1)
SzótlanJoe Creative Commons License 2014.11.19 0 0 1

Alapvető dolognak és neked gondnak tartom, hogy a hozzád írt hozzászólásokat nem olvasod el figyelmesen.

Jeleztem feléd :

"Sajnos pl. még évek alatt sem szoktál le arról a rossz szokásodról, hogy mondókádba ne raknál be egy-egy szúrást a többiek felé. (neveket, beceneveket, irritáló megjegyzéseket)"

Erre ma folytatod ugyan úgy a csipkelődést és a beceneveket. 

Változás? Nuku!

Lényegtelen, hogy te ezt esetleg jogosnak éreznéd, de bárki számára aki olvassa az jön le, hogy te egy kellemetlenkedő fráter vagy. Jogosan? Jogosan!

Előzmény: niggergriff (0)
niggergriff Creative Commons License 2014.11.19 0 0 0

igen.végül is mindenkitől elnézést,bocsánatot kértem,akiket indokokolatlanul,alaptalanul  megbántottam.

Akiktől nem kértem bocsánatot,azokat nyilvánvalóan alappal,okkal minősítettem,definiáltam úgy és ahogy-igy én számítanék vagy várnám a bocsánatkérésüket..

(persze,tudom,-hiába-hiszen erre 4 évig vártam)

azt hozzátenném,hogy a nevezett moderátor(sipka.p)általam történőrágalmazása "besározása" semmilyen valós alapot nem tartalmazott-jó példa ez,a  fórum törszközönsége által személyem valótlan állításokon nyugvó folyamatos  vegzálására.

Csak szerettem volna akkoriban nem lenni ennek a közösségnek tagja,és  a hsz.-eimet is eltüntetni-hiszen azok tartalmából  a mai napig itt lévők építkeznek-élnek .

szipolyka hozzám állását még csak-csak vágom:folyamatosan van valami,amire számíthatok aztán hirtelen meg nincs..ez bizotosan nagyon nagy törés

viszont mumujka gyűlöletével nem tudok mit kezdeni..ennek okátlehet másutt,korábban kellene megkeresni?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!