Keresés

Részletes keresés

TyggeR Creative Commons License 2001.11.10 0 0 989
Éljenek a 20 évesek!!! :-)

Ez az én topicom, az én szülinapom, ha valaki számot lop tőlem, megölöm!!! :-)

Előzmény: anyus (988)
anyus Creative Commons License 2001.11.10 0 0 988
Csak azért, mert én is annyi lettem a múltkor:)

Hogy az ezres kié, azt majd meglátjuk, nekem az egyik kedvenc elfoglaltságom lopkodni a nagy számokat...:))))

Előzmény: TyggeR (986)
TyggeR Creative Commons License 2001.11.10 0 0 987
Na, arról a meccsről ne is beszéljünk. Még szerencse, hogy végül nem mentem ki, s a tv2 első sportközvetítésének keretében néztem meg. Csankra már mindig rásütik majd ezt a vadászatot, nem tudja levetni ezt a béklyót soha.

Ez nagy pech, hogy mégsem lett üresedés, fájó, mikor ilyen kis semmiségen úszik el egy lehetőség. De nem kell aggódni, előbb-utóbb télleg lesz más, mint mondjuk a helyettesi tiszt betöltése ugye. :-)))

Szerintem mindenképpen érdemes lenne tovább is fizetni, annyira nem drága, viszont feletébb hasznos. Én igen erősen javasolnám az igen választ. Drukkolok nektek!

OK, a BMW miatt nem aggódom. Már ki is néztem egy full extrásat, remélem, nagyon hamar le is szállítják. Én aztán rábökök... :-)))

Előzmény: elcondor (984)
TyggeR Creative Commons License 2001.11.10 0 0 986
Köszi! :-)))

Az ezres az enyém!!! :-))

Előzmény: anyus (983)
Professzor úr Creative Commons License 2001.11.10 0 0 985
Én mindig utáltam a lógónyelvűt,de a "Bartókot" pofátlanul elviszem a topicgazda születésnapján.:-)
elcondor Creative Commons License 2001.11.10 0 0 984
Emlékszem ezt a vadászos dumát már a gyászos emlékü magyar-jugón is elővette a közönség,persze valamit csinálni kellett 0 fokban 0-5-nél.
A meló azér nem lett meg végül,mert mégse lett üresedés,így aztán én se mentem oda.Pedig az összefoglalók lefordítása tényleg ment volna,na mindegy,majd valami más.
A net még májusig marad,aztán majd apukám eldönti,hogy beruházunk -e még rá vagy nem.Én az igen mellet kardoskodom majd,szerintem az öcsém is.
Hát már hogy lenne pitiáner meló?A helyettesi címe pedig egyenesen mesés lenne!A BMW miatt meg ne aggódj,már le van zsírozva az üzlet,csak bökj rá a katalógusban a termékre és már szállítják is!
Előzmény: TyggeR (981)
anyus Creative Commons License 2001.11.10 0 0 983
Részvétem :)
Előzmény: TyggeR (982)
TyggeR Creative Commons License 2001.11.10 0 0 982
20 éves lettem!!!
TyggeR Creative Commons License 2001.11.09 0 0 981
Ja, és jobban is látni, nincs az a sok "zöld", ami esetleg elvakíthatná jó szemű vadász barátunkat. :-)))))))))))))

Ez egy érdekes történet a neteddel kapcsolatban... Mér nem lett semmi a melóból??? Mi volt a gond? Te nem csináltad, vagy leszarták, amit beküldtél? Vagy más gond volt??? Pedig ez nem tűnik olyan nehéznek, az összefoglalókat csak le kellett volna fordítani, azok is fenn vannak ott, ha jól tudom.

Marad is a net egy év után is, vagy inkább nem fizetitek tovább???

Én nem csak az ügyintézésre gondoltam, hanem akár már a Blikknél is segíthetsz esetleg, ha nem túl pitiáner meló Neked. :-))))))))) De a helyettesem biztosan Te leszel, ezt megígérhetem. :-) Vállalati kocsinak minimum BMW-t kérek akkor, mer télleg fő a kényelem! :-)

Előzmény: elcondor (980)
elcondor Creative Commons License 2001.11.09 0 0 980
Az se rossz,télen állítólag nagyon jó a vadállomány az erdőkben,igazi kincsesbánya!
Nekünk eredetileg csak azért lett netünk,mert az egyik NS-nél dolgozó haverom-általános iskolai osztálytársam-mondta,hogy megüresedett egy hely,ott ahol dolgozott és úgy nézett ki,hogy van lehetőségem odakerülni.Annyi lett volna a meló,hogy az NBA oldalról kellett volna az eredményeket leszedni és az érdekesebb meccsekről összefoglalót írni,aztán beküldeni a szerkesztőségbe.Persze a melóból nem lett semmi,a net meg maradt,mert egy évre fizettünk elő,vagyis ,hogy ki volt kötve,hogy min. 1 év.
Jó,menj rá a kiadóra is,oszt majd ha nehezen mennek a dolgok a sok ügyintézésben akkor szívesen besegítek.A benzinpénzt meg úgy értettem,hogy természetesen a vállalati kocsihoz bíztosítják.Első a kényelem!
Előzmény: TyggeR (979)
TyggeR Creative Commons License 2001.11.09 0 0 979
Ááá, nem hiszem, hogy elküldik ma. Beszélgettünk végig a Nemzeti Sportos sráccal, abban állapodtunk meg, hogy csak a téli szünetben küldik majd el "vadászati szabadságra".

Inkább legyenek malőrök, csak kábeles lenne nekem is! Mit nem adnék érte!!!

OK, akkor megpróbálom. Olyat írok nekik, hogy kettéáll a szemük, s nemcsak a főszerkesztői széket, hanem az egész kiadót nekem adják. Akkor aztán enyém lesz a Sport, a Blikk és a Magyar Hírlap is. :-))))))) De ha jó leszel, beajánlak Téged is, legalább nem leszek egyedül. Nekem most amúgy nincs benzinköltségem, sajna... :-))

Előzmény: elcondor (978)
elcondor Creative Commons License 2001.11.09 0 0 978
Az kemény,lehet,hogy Csank holnaptól mehet vadászni.
Aha kábelen jön a cucc,viszonylag gyors is,de néha előfordulnak malőrök,ahogy azt a jelzett példa mutatja.
Nyugi,írsz nekik egy olyan igazi TyggeR féle tudósítást,és már adják is alád a főszerkesztői bársonyszéket.Plusz havi 500 ezer,állják a benzinköltséget és fizetik a tandíjat.
Előzmény: TyggeR (977)
TyggeR Creative Commons License 2001.11.09 0 0 977
Legyen inkább két lépés... :-)))))

Igen, nyert az Újváros, 3-0-ra. Katasztrofálisan játszottunk, az első helyzetünk a 91.(!)percben adódott. NEVETSÉGES.

Ez a technika már csak ilyen... Ezek szerint kábeles neted van. Irigyellek.

Előzmény: elcondor (975)
elcondor Creative Commons License 2001.11.09 0 0 976
Szeva!!!
Előzmény: GDávid (973)
elcondor Creative Commons License 2001.11.09 0 0 975
Hóhó,innen már csak egy lépes a főszerkesztői szék!!!
Ja tényleg mi lett a meccs?Mert nálunk tegnap kábé ilyenkor elment az adás,a tévében meg itt a neten is és csak ma este fél kilenc előtt pár perccel lett újra.Nem hiába,a 21.századi űrtechnika!
Ezek szerint nyert az Újváros?
Előzmény: TyggeR (972)
TyggeR Creative Commons License 2001.11.09 0 0 974
Szia itt is!
Előzmény: GDávid (973)
GDávid Creative Commons License 2001.11.09 0 0 973
Na lépek. Sziasztok!
TyggeR Creative Commons License 2001.11.09 0 0 972
Itt vala a lényeg:

Kint voltam ezen a fantasztikus mérkőzésen, melyen akkor sem rúgtunk volna gólt, ha reggelig játszunk. És milyen kib...tt hideg volt, arról ne is beszéljünk. Mikor eljöttem, kisebb tömeg gyülekezett a klubház előtt.

Jó hír viszont, hogy jövő héttől a Blikk című napilap sportrovatának tanuló munkatársa leszek. :-))

Előzmény: elcondor (971)
elcondor Creative Commons License 2001.11.09 0 0 971
Nem még nem olvastam,de mingyá benézek és átovasgatom az utóbbi hozzászólásokat.Lehet,hogy egyszerűbb ha idemásolod a cuccot.
Előzmény: TyggeR (970)
TyggeR Creative Commons License 2001.11.09 0 0 970
Ugyan már, semmiség. Ami igaz, az igaz. Én nem szeretem őket, az tény, de Neked most igazad volt. Örülök, hogy megtiszteltetés mindez számodra. Olvasgattad ma a Sörsátourt??? Kb, mikor beköszöntem ma. Ha nem, idemásolom.
Előzmény: elcondor (969)
elcondor Creative Commons License 2001.11.09 0 0 969
Köszönöm,hogy megerősíted nézeteimet.Számomra megtiszteltetés.Ha már nem mindketten szeretjük őket,legalább a származásukról egyetértünk.
Előzmény: TyggeR (968)
TyggeR Creative Commons License 2001.11.09 0 0 968
Tudom én, mer igen sokat tanultam a témáról a Pázmányon, és gondoltam pontosítok.

El Condor barátom nagyszerűen látja a dolgot a francia válogatott tagjainak származása tekintetében.

Előzmény: elcondor (967)
elcondor Creative Commons License 2001.11.09 0 0 967
A kettő végülis ugyanaz,Irán területén volt egykor a Perzsa Birodalom,úgyhogy szokták őket perzsának nevezni.
Amúgy a francia válogatottban tényleg sok a külföldi származású,de lényegében ez annak köszönhető,hogy az egykori gyarmatok,már független országok,pl.Algária,Ghána.
Előzmény: TyggeR (964)
TyggeR Creative Commons License 2001.11.09 0 0 966
Én is pontosan valami ilyesmire emlékszem.
Előzmény: GDávid (965)
GDávid Creative Commons License 2001.11.09 0 0 965
Ha jól tudom, az apja iráni boxbajnok volt.
Előzmény: TyggeR (964)
TyggeR Creative Commons License 2001.11.09 0 0 964
Agassi egész pontosan iráni(!) származású.
Előzmény: elcondor (961)
GDávid Creative Commons License 2001.11.09 0 0 963
A francia fociválogatottban meg 8 igazi francia van. Zidane algériai, stb...
anyus Creative Commons License 2001.11.09 0 0 962
Nem is gondoltam semmi ilyesmire, csak nem tudtam.
elcondor Creative Commons License 2001.11.09 0 0 961
Görög származású,de ebben semmi kivetnivaló nincs,mert Agassi perzsa származású,Chang meg ugye...Íme az amerikai(?) tenisz utóbbi 10 évének meghatározó egyéniségei.
TyggeR Creative Commons License 2001.11.09 0 0 960
Igen, onnan származik. Mint Philippoussis is.
Előzmény: anyus (959)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!