Sziasztok! A Latin vér (Il ciclone, 1996.) című olasz filmet keresem DVD- n, már több webshopot megnéztem, de nem találom egyikben sem. Ha valaki tud segíteni, kérem jelentkezzen! Nagyon fontos lenne nekem!!! Köszi
1. Címet nem tudok.....- Egy pasi az Omega hatalom ellen küzd, pillanatkép ami beugrik, roncstelepen megy motorral és egy nyilat lőnek a combjába, összejön egy csajjal aki fekete hajú és kreol bőrű és talán asszem a csaj apját kell kiszöktetni az Omega hatalomból???? de ez utóbbi nem biztos
2. GOR- ebből is pillképek.....egy tanár valahogy eljut a GOR bolygóra és ott kell megküzdenie az életben maradásért......
3. Vissza a suliba eredeti szinkronnal Rodney Dangerfield a fősz. Hol lehet beszerezni?
Keresek egy francia filmet. A története szerint lezbikus lányokról szól. Az elején egy Loar menti kastélyba szöknek be és ott szerelmeskednek, aztán lebuknak. Sajna nem tudok róla többet. tud valaki segíteni?
Keresem azt a filmet, amelynek a címe RISK vagy a HBO-n Kockázat címen ment. "Risk" C: Bryan Brown, Tom Long, Claudia Karvan. Directed by: Alan white Ha valakinek megvan, jelezné itt? Köszi!
Először is azt mondanám el, hogy miért ilyen régi beírásra válaszolok. Keresem ugyanis A tizedik királyságot, és én is romániai vagyok, esetleg, ha meg tudnánk beszélni, Earthrage... Jobban örülnék ugyan DVD-nek, de VHS is jó, ha más nem megy... Ha valakinek van valami jó ötlete, hogy hogy szerezhetném meg, kérlek, szóljon!
Sose sajnáld, ha nem láttad a Mőbiusz-metrót. Én azt mondom, ne is nézd meg. Vagy egy éve adták egyszer jó későn, és én nagyon bántam, hogy fennmaradtam miatta...
a kockát anno véletlenül láttam (végignéztem, de annyira nem fogott meg), nem az én műfajom. a "semmi" kimaradt, csak épp a napokban merült fel a címe, azért voltam - megint csak véletlenül - képben. a mőbiuszt sem láttam, viszont azt hallottam róla, hogy argentín :)
Keresnék néhány régebbi filmet, egy részük volt anno az HBO-n:
A zsaru és a szex Ketten a hadsereg ellen (Combat High aka. Combat Academy)feltétlen magyarul! (ezt már kerestem itt, de azért leírom) A kölyök (Kid) (1991) Bökkenő (Glitch) Rosszfiúk (Bad Boys)(1983)feltétlen magyarul! A halál házhoz jön (The Paperboy) Árvák az alvilágban (Orphans) Ha a forgószél hazarepít (Welcome Home) Halállista (Hit List)
Érdemes lenne például a könyvtárak videóállományát megtekinteni, vagy érdeklődni a MOKÉP-nél. Ajánlok figyelmedbe egy cikket (pontos keletkezési idejét nem tudom) a filmről, mely az alábbi reményt keltő mondattal zárul: "A film kölcsönözhető illetve másolható a Selyemgombolyító Könyvtárában."
Rezo Chkheidze NERGEBI című 1973-as filmjéről van szó. Régen láttam a filmet, s csak annyi maradt meg bennem, hogy hecsecsuri (??!!) facsemeték állnak a sztori középpontjában, meg egy öregember az unokájával.