Ezt a topikot azok látogassák, akik tudnak egymással együtt örülni, várják az indulás napját és 100x leírják, hogy izgulhassunk egymásért. Aztán jöhetnek a hasznos tanácsok és élménybeszámolók. Lehet OFF. lehet bármiről beszélni az utazással kapcsolatban. Finom arab ételeket is lehet főzni! Provokátorok kíméljenek!!!
Nekem ez a tizenegyedik tunéziai utam volt. Nem hiszem hogy létezik olyan baci Tunéziában, amelyikkel még ne ismernénk egymást.:-)))
Egyébként a legszakadtabb "fast-food"-os a kedvencünk az Abou Nawas Boujaafarral szemben. 14 Td 700millimért ebédeltünk meg négyen, és ebben már öt üdítő is benne volt. No ezen a helyen háromszor ebédeltünk, meg egyszer Monastirba is (nagyon szuper grilltálat 7,5Td-ért.
Ha sikerül lekicsinyíteni a képeimet, akkor mutatok néhány kaját!:-))
Ja, az már régi:) Amúgy z egész 28m2 . Jó kis hely, Siófokon volt egy kertes nyaralóm, azt eladtam, és úgy lett ez, de jó döntés volt, mert Jobb helyen van, és Boglát sokkal kultúráltabb mint Siófok. Meg parkolási díj sincs sehol
+néztem, szombaton kirándulunk, vasárnap, hétfőn fürdünk:) Az a jó, hogy a következő hétre jót mond, legalább anyám meg a kölyök kinyaralják magukat Hévízen
Hali, majdnem mindegy, mert legrosszabb esetben visszajövünk:) Ez a jó a sajátban. Bár pont a lakással szemben van egy új uszoda, úgyhogy nem baj, ha nincs rekkenő hőség:) Azért kösz szépen!!!!
Erdelyi lany vagyok es kolleganommel szeptemberbe szeretnenk Tuneziaba utazni. Mar egy ideje olvasgatom a forumot es sok hasznos informaciot tudtam meg igy Tuneziarol. Arra gondoltunk, hogy ha talalnank valami kedvezo ajanlatot akkor szivesebben utaznank Budapestrol. Lattam itt a forumon, hogy sokan utaztak Angi utazasi irodajaval. Megszeretnem kerdezni hol tudnam felvenni vele a kapcsolatot, hatha tudna majd segiteni.
Végülis hétfőn jövünk, aztán meg 2-án elviszem a csapatot Hévízre,- ezáltal szabadságon leszek. Az a jó, hogy az apartman saját, akkor megyek amikor jó idő van:)
Most az a baj, jha véletlenül találkozom vele szeméyesen, ez a kép ugrik be:) Na mi lesz akkor?:)) Jó írhatsz mailre is. Úgy látom, hétvégén megnézzük az Afrika Múzeumot Balatonedericsen:) Jó szar idő lest