Keresés

Részletes keresés

Kagakusha Creative Commons License 2002.08.18 0 0 64
Ja, akkor.
Már azt hittem, azóta újra. :-)
Előzmény: wizes (63)
wizes Creative Commons License 2002.08.18 0 0 63
Game over.
Még be is írt!
Zárva.
wizes.
Előzmény: Kagakusha (62)
Kagakusha Creative Commons License 2002.08.18 0 0 62
Mikor?
Előzmény: wizes (60)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.18 0 0 61
Az arca szép.
De a teste?
Előzmény: wizes (60)
wizes Creative Commons License 2002.08.18 0 0 60
Megint!
Szép csaj!
Szanyival kezdett ki!
wizes.
HERTAY MIKSA Creative Commons License 2002.08.13 0 0 59
senkise rakta befele ide?
wizes Creative Commons License 2002.08.13 0 0 58
Nos?
Itt van.!
Kibírta!
wizes.
LAJKA Creative Commons License 2002.06.06 0 0 56
Gyengusz, de van valami huncut fény a szemében..
Előzmény: Anonymus User (55)
Anonymus User Creative Commons License 2002.06.06 0 0 55
Istenem, de gyenge ez a Krizsó Szilvi. Csak idétlenül idézgeti Orbán Viktort.
Krokodil Hunter Creative Commons License 2002.04.21 0 0 54
Krizsó Szilvi nem bírja megemészteni, hogy az MSZP nyert. Még azt akarta, hogy Szili Katika magyarázkodjon, hogy miért is nyertek...
psycho-pata Creative Commons License 2002.04.13 0 0 53
Te csak ne hajtsál rá:-))) Valóban nagyon csinos, egyenesen, mosolygós arccal kérdez.A válaszok már nem is érdekelnek:-)))

Előzmény: Törölt nick (4)
wizes Creative Commons License 2002.04.13 0 0 52
Erre akartam utalni.
Game overos, ki kikezdte Szanyit!
Acsaji bukott, de .... volt benne valamai!
wizes.
Előzmény: Kulik (16)
wizes Creative Commons License 2002.04.13 0 0 51
Xerelmes vagyok KSz-ba-beból!
J.Gallagher-emlékezet! Oázisos a sivatagban!
wizes.
appias_nero Creative Commons License 2002.04.13 0 0 50
jajmá. hogy a krizsószilvi jobb volna mint a baló. ne fárasszá. és a betlennél se. ahhoz még nemkevés szakmában eltöltött év hiányzik. ez egy sótlan, de alapjában véve nem túl ártalmas lány. kicsit nullajuli, de legalább nem a legrosszabbra használja a kevéske tapasztalatát. a siklósi beatrix, meg kondor kati félék sokkal ártalmasabbak. mert azok szakmailag jók. a járaijuditot direkt nem mondtam, mert ő mindig képernyőképtelen volt. és beletanulnia sem igazán sikerült. tipikus háttéruszító.
Előzmény: kooti (41)
kigyúrt állat Creative Commons License 2002.04.08 0 0 48
hát én tutira nem vazze! sajnos!
Krokodil Hunter Creative Commons License 2002.04.07 0 0 45
Krizsó Szilvikének savanyú a szőlő :)))
Látni a sok boldog MSZP-s arcot :)))
Regös Bendegúz Creative Commons License 2002.04.07 0 0 44
Tragédia amit most az MSZP-nél csinál.
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.03 0 0 43
Kíváncsi vagyok mostmár erre a nőre, csak ehhez MTV-t kellene néznem, az meg nem szokásom.
NEC Creative Commons License 2002.04.03 0 0 42
Krizsó Szilvia

A Kreskedelmi és Vendéglátóipari Főisk. végzett és mindig is nyomulós csaj volt.

A Napkeltében kezdett, de csak rendőrségi híreket olvasott és tőzsdei információkat.

Duna TV a következő állomás, majd MTV.

Szerintem sokkal felkészültebb, mint a többi újságíró, s tartsa meg jó szokását.

Biztos most dagad a Szilvi bögye, hogy fórumtéma lett!!

kooti Creative Commons License 2002.04.03 0 0 41
Nekem szimpatikus. Nem tűnik hülye csajnak, szép arca van, nem tűnt elfogultnak semelyik irányba sohasem,ugyanakkor tud értelmeseket kérdezni. Jobb, mint a Baló Gy. vagy a Jani,aki házhoz jön.
ÉbreDÉS Creative Commons License 2002.04.01 0 0 40
Köszi. Szép karier.
Előzmény: valasztopolgar (39)
valasztopolgar Creative Commons License 2002.03.29 0 0 39
A tudatlanoknak!

Szilvike Hajdú Andreával a Naptv riporteri vetélkedőjén tünt fel. Keményen konkuráltak, de Andrea jobban tudott hadarva olvasni, mert csúszás az mindig van itten. A vetélkedőn Szilvike elemző, szerkesztő készségét pontozták. Ott persze dolgozni is kellett volna, ami nem erősége nekije. N. Ingrid, majdnem kezdő simán lekörözte. Szilvikének nem maradt státusz, de baj nincs, mert a tehetséges snyalókat a fityesz mindig felkarolja. Landolt is fityeszes ernyővel kb. 3 éve a bula tv, bocs a duna tv csapatában. Itt elvégezte a fityesz féle agymosó tanfolyamot, és a wermer stáb alkalmasnak találta arra, hogy a királyi tv-ben rendszeresen alákérdezzen a fityeszes "vendégnek". Ennyi a történet.

premiscuous Creative Commons License 2002.03.29 0 0 38
Szégyelld magad a stílusodért!
de ehhez már itt hozzá lehetett szokni az ilyenféléktől mint te és elvbarátaid.
Előzmény: Verescsillag (36)
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.29 0 0 37
Ahogy tegnap nézte Szilvike Gábort az maga volt a szerelem.
Verescsillag Creative Commons License 2002.03.28 0 0 36
Az nem fontos ki a Szilvike,mert férfi riportert nem tehettek Gáborka elé hiszen,ha lehajolna a szappanért akkor annyi annak a szerncsétlen riporternek.....
Amúgy gusztustalan bunkó volt!Utolsó politikai szerepléseinke egyikén láthattuk az árulót.
Búcsuzik a jelenlegi pártja,Geszti kampányával kiejti őket,mert nem lesz meg az 5%!!!
Csilla
Fenyves Creative Commons License 2002.03.28 0 0 35
Szilvikének egy baja van, hogy ritkán vesz levegőt és azt is rosszkor. Továbbá, hogy nőnek született. A stílusát figyelve még a DUNA TV-s korszakából, elmehetne a TERROR HÁZÁBA
-másodállásban- kihallgató tisztnek, vagy előfelvételizhetne a tervezés alatt álló HOLOCAUST MÚZEUMBA kápó brigadérosnak. Lehet kiváló szerkesztő, újságíró, de hogy képernyőre nem való az hétszentség. Amúgy nagyon helyes, dekoratív teremtés, de főnökei rossz helyre tették. Egyenesen irritáló az egyénisége, bicskanyitogató, még akkor is, amikor hallgat. Dölyfös önteltséget sugárzón, taszító, úgy ahogy van. Bocsánatot kérek Tőle, ha véletlenül fülébe jut a véleményem, de annyi keserűséget és bosszúságot okozott az általam látott szereplései során, hogy képtelen voltam ezt "kikotyogni" magamból. Azért sok sikert kívánok Neki az életben, de lehetőleg más területen.
Nyolcker Creative Commons License 2002.03.28 0 0 34
Nagyon kellemes hölgyemény külsöleg! Amúgy meg Fidesz-agymosott, aki az ellenzékieknek bátran nekiront a szerkesztötöl kapott kérdésekkel, a kormánypártiakkal szemben (csak figyeljétek a tekintetét!) el tud olvadni...
Fekete_Péter Creative Commons License 2002.03.28 0 0 33
Mostanában? Már legalább fél éve minden héten 2X.
Előzmény: ÉbreDÉS (1)
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.28 0 0 32
Aha, a Duna TV-től jött akkor át?
Előzmény: premiscuous (31)
premiscuous Creative Commons License 2002.03.28 0 0 31
Én már régen felfedeztem a Duna tévében (már kb. több mint egy évvel ezelőtt). Szerintem nagyon vonzó és intelligens nő bár igaz fiatal lévén a szakmáról van mit tanulnia még, de nagyon jól csinálja.
Egy kicsit fideszesnek tűnik (nyilván megvan a saját véleménye és ez néha látszik is), de szerintem annyira nem, hogy az irritáló legyen és a szakmai teljesítményét rontsa. Belül van simán a pártatlan tájékoztatás/kérdezés határán.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!