Takarítónőt keresek Budapest XIII. kerületi lakásomba. Egyenlőre kétheti takarításról lenne szó valamelyik hétköznap délelőtt, de később valószínűleg heti rendszerességűre lenne szükségem. Megbízható, NAGYON alapos, nemdohányzó hölgyet keresek, aki takarítás közben ügyel arra is, hogy a lakásban lévő bútorok ne sérüljenek (pl. padló ne karcolódjon, fal ne verődjön le, stb.). Jelenleg jár hozzánk egy takarítónő, de sajnos nagyon sok negatív tapasztalatom van vele, ezért váltani szeretnék. Ami még fontos, hogy hosszú távra keresek segítséget, így kérném, hogy csak olyanok jelentkezzenek, akiknek ez nem csak idényjellegű munka.
Amit minden alkalommal el kellene végezni:
- porszívózás és felmosás minden helyiségben
- konyha kitakarítása
- fürdőszoba -> kád és mosdó vízkőtlenítés, csempék áttörlése, tükör és polc letörlése, stb.
33 éves, munkájára igényes, Gyes-en lévő kétgyermekes anyuka Cegléden, Albertirsán, Pilisen takarítást gyermek felügyeletet vállal Budapesten főleg Zuglóban, de akár máshol is ! Hívjon bizalommal!
Szerdai napra vállalok takaritást magánháznál,mivel a család ahol eddig dolgoztam elköltözik. Több családhoz is járok megelégedéssel /1-2 éve/. takaritást, ablaktisztitást, függöny fel-le szedése, mosás, vasalás.Ár és időpont személyes megbeszélés alkalmával.Elérhetőségem :Huszárné Gabriella 06305429250
Az első alkalom után az elégedettségtől függően heti egyszeri elfoglaltságról lenne szó,
Nagyon alapos, minden zugra kiterjedő de tempós munkát végző hölgynek örülnék a legjobban.
Megbízható, magára és környezetére igényes nem dohányzó hölgyet keresek! Fényképes önéletrajzot és referenciát valamit vállalási árat kérnék e-mailben: dita28@freemail.hu címre.
Olvastam levelét, ami igen megtetszett. Én egy 50 éves közalkalmazott vagyok (tanárnő). Jelenleg felmentési időmet töltöm egy zeneiskolában. Én pénteki napokon szívesen elvállalnám a munkát. Június 16.-ig tanítok, utána mehetek csütörtöki napokon is. Rákospalotán élek, ismerős vagyok a XXII. ker.-ben, ott lakik a nagynéném.
Pécsre keresek idős, még aktív szüleim ápolására leinformálható, türelmes, jó humorérzékű házvezetőnőt, aki szeret kertészkedni (biokert), szereti a háziállatokat (bánni tud nagytestű kutyával), be tud illeszkedni egy értelmiségi családba, egészségesen él, nem dohányzik és nem tisztaságmániás. A saját házam egyszobás, fürdőszobás lakrészében biztosítok lakást, egy kamasz gyerek vagy egyetemista is ott lakhat. Változó, napi 5-8 órás munkaidő, heti két szabadnap, a munka idejére étkezés, induló fizetés havi 60 ezer Ft+ egészségbiztosítási járulék .
Érdeklődni szeretnék hogy egy idős embernél némi bevásárlás+ágyneműcsere+mosás+takarítás (kb.70nm) heti egy alkalmommal mennyibe kerülhet? 5-6 órai munkáról lenne szó.
Óradíj helyett mennyi a reális alkalmankénti díjazás?
Heti, csütörtöki rendszerességgel XXII.kerületi családi házunkba takaritói segítséget keresek. A munka 6 óra takarításból és alkalmanként 1 óra vasalásból állna, alkalmanként 7000Ft-ért. Akit keresek, megbízható, pontos, magára és munkájára igényes, szeret takarítani, tud vigyázni a dolgokra, önáló munkára képes. Ha úgy érzed meg tudsz felelni elvárásaimnak, kérlek fényképes bemutatkozó leveled küldd el a napsusu@gmail.com cimre.
Heti, csütörtöki rendszerességgel XXII.kerületi családi házunkba takaritói segítséget keresek. A munka 6 óra takarításból és alkalmanként 1 óra vasalásból állna, alkalmanként 7000Ft-ért. Akit keresek, megbízható, pontos, magára és munkájára igényes, szeret takarítani, tud vigyázni a dolgokra, önáló munkára képes. Ha úgy érzed meg tudsz felelni elvárásaimnak, kérlek fényképes bemutatkozó leveled küldd el a napsusus@gmail.com cimre.
Korábban közalkalmazottként dolgozó, jelenleg nyugdíjas 60 éves tisztaságszerető, maximalista, precíz nő takarítást vállal Budapesten (IV., XV.,), valamint Dunakeszi, Göd, Fót, Budakalász, Sződliget, Vác területén lakásosok, családi házak heti takarítását, nagytakarítást, vasalást, házi kedvencek ellátását, időseknek bevásárlást. Rendelkezem jogosítvánnyal és személygépkocsival. Jelenleg Dunakeszin takarítok. Van még szabad kapacitásom heti 3-4 nap.
Ár: lakás heti takarítás: 800,- Ft/óra
Családi ház heti takarítása 1.000,-Ft/óra(nagyságtól függően) megbeszélés szerint.
horváth erika vagyok budapesten élek 30 éves takaritást vállalnék alkalomszerüen nagy és pipere takaritást is vállaokmlakást vagy irodát is hétköznap pár órát is már van családom ahol takaritok de ide csak egy nap megyek egy héten a töbi napom szabad tudok alkalmazkodni bevásárlást vasalást vagy ablakpucolást is vállalok várom hivását 0670509041 vagy menyus0624@freemail.hu
32 éves,nem dohányzó anyukaként takarítást,vasalást(az ingeket nagyon szerettem vasalni) válalnék.Már 12 éve takarítok,jelenleg is.Gyors és precíz vagyok!A szüléseim előtt volt,hogy egy napon:irodában és két lakásban(délelőtt+délután) is takarítottam!Referenciával elég rendesen bővelkedem!Autóval rendelkezem.1000 ft-os órabérben vállalok munkát!Hívjanak bizalommal:302597058 begin_of_the_skype_highlighting302597058end_of_the_skype_highlighting,illetve a damalka@freemail.hu-n tudunk egyeztetni!
Dunaharasztiban és Soroksáron takarítást, vasalást vállalok. Van már 5 családom, de van még szabad kapacitásom. :-) (hétfői és szerdai napok)
Magamról pár szót: érettségivel, alapfokú angol nyelvvizsgával, "B" kategóriás vezetői engedéllyel és autóval rendelkezem, valamint egy közel 3 éves kisfiúval! :-DDD Gyes mellett csinálom a takarítást, ez most a "főállásom". :-)
Ha gondolod, küldök Neked fényképes önéletrajzot, de iwiw-en is le tudsz "csekkolni". Egyelőre e-mailre nem tudok válaszolni, úgyhogy kérlek a mobilomon keress: 30/393-00-40
Takarítást vállalnék Budapesten,ha valakinek van rá szüksége vagy éppen egy ismerőse keres kérem szóljon.Heti 1-2 alkalomra gondoltam.Irodák takarítását is elvállalom. Előre is köszönöm annak aki rámgondolt! Szép napot!
HETI 1-2 ALKALOMMAL, TAKARÍTÁST,VASALÁST VÁLLALOK A III.KER-BEN ÉS KÖRNYÉKÉN! REFERENCIÁVAL RENDELKEZEM! GYERMEKFELÜGYELETET IS VÁLLALOK AUTÓVAL RENDELKEZEM!
Takarítónőt keresek Budakalászon családi ház takarítására. 2x100m2 terület, amely kezdetben 1-2 komolyabb "beavatkozást" igényelne, utána heti 1x alkalomra volna szükségem, de az 4-8 óra kb. 1 cica van csak. CSAK hétköznap!
Az ideális jelölt 20-40 év körüli, nagy gyakorlattal rendelkező, fedhetetlen, referenciákkal bíró, önmagára és munkájára igényes hölgy.
Fényképes bemutatkozókat, bérigénnyel a kisgestkukacyahoopontcom címre kérem szépen.
Takarítást vállalnék Budapesten,ha valakinek van rá szüksége vagy éppen egy ismerőse keres kérem szóljon.Heti 1-2 alkalomra gondoltam.Irodák takarítását is elvállalom. Előre is köszönöm annak aki rámgondolt! Szép napot!
Az Ön által hirdetett állásra jelentkeznék; egy 39 éves éves kétgyermekes édesanya vagyok, és bölcsődében dolgozom. Az Ön által kínált munkalehetőséget másodállásként vállalnám jövedelemkiegészítés érdekében. Ha elnyertem bizalmát, kérem írjon!
sziasztok, II. kerületbe keresek megbízható takarítónőt. Most első körben egy nagytakarításra lenne SOS szükségem, mert veszélyeztett terhességgel fekszem itthon. A továbbiakban heti egy alkalom.
Takarítást vállalnék Budapesten,ha valakinek van rá szüksége vagy éppen egy ismerőse keres kérem szóljon.Heti 1-2 alkalomra gondoltam.Irodák takarítását is elvállalom. Előre is köszönöm. Szép napot!