Köszi! Akkor várok türelmesen... Át szeretném tenni az összes otp kártyás vásárlást majd a most érkezett bb upc kártyára, de addig nem merem, amíg nem bizonyosodtam meg róla, hogy rendben megérkezik az eredeti kártyára a pénzt régebbi (de még 14 napon belüli) tranazakcióknál is..
Sziasztok. Érdeklődnék, hogy mik a tapasztalatok a curve back in time funkcióval kapcsolatban?
Korábban kipróbáltam úgy, hogy egy OTP kártyás vásárlást tettem át Wizz-re kb. 1,5 órával a tranzakció után. Ekkor azonnal jött is az OTP SMS sztornó vásárlásról, meg is nőtt az OTP egyenleg az adott összeggel. Most egy 14 napos szintén OTP kártyás vásárlást tettem át, de SMS sem érkezett és egyenleg sem változott... Ha régebbi tranzakciót teszünk át, akkor mennyi idő kell a jóváíráshoz/sztornóhoz az eredetileg használt kártyán?
Beregisztraltam a cibes bankkartyamat. A fizikai curve kártya kb 1,5 hét alatt megjött, de az elvileg kiküldött kódot nem találom a cibes bankkivonaton.
Ezt én is megtaláltam: "You can add most Visa or MasterCard credit or debit cards...". Ha a legtöbb ilyen kártyát elfogadják, akkor nyilván nem mindet, van kivétel. Sajnos bővebbet a Curve Terms oldalon sem írnak. Köszönöm a tanácsot, kipróbálom a sima kártyát.
Meg annyi jutott eszembe, hogy ha olcsobb es nem surgos, akkor kerj sima kartyat. Probald meg. Ha nem megy add vissza, akkor idoaranyosan visszakapod a dijat. Utana kerd a masik tipust.
(szerintem) a kartya tipus -rajta levo logo - szamit, nem az, hogy lapos v. dombornyomott. Az MC es a Visa-t mindketto tamogatja. Maestroval mar lehetnek korlatok.
Azert irtam fent, hogy szerintem, mert mindegyik regisztralt kartyam dombornyomott. A CIB internetkartyat nem sikerult regisztralni, de az szerintem nem szamit. Az "papiron" VISA.
Bankkártya választás előtt állok. Igazából elég lenne egy "sima" (nem dombornyomott) Visa vagy MC, viszont fontos, hogy Curve, TW és Revolut alatt is tudjam használni. Szóval: elég egy sima kártya, vagy inkább dombornyomott legyen?
Chipes kártyával az első tranzakciónak feltétlenül chip+pin módban kell történnnie, azaz be kell dugni a POS terminálba(vagy le kell kérdezni az egyenleget ATM-ben) Így csináltad?
Az online tranzakciók ettől még mennek vele, itt konkrétan a kártya fizikai aktiválásáról van szó.
Limit nem lehetett gond, kb 3300 forintot akartam fizetni. TW kártya van mögötte, azon pedig van kb. 30.000 Ft, úgyhogy az sem lehet, hogy nem volt fedezet.
A CitySim kártya feltöltése volt az első tranzakció, az ment minden gond nélkül, a Lidl lett volna a második.
Nekem 4xx+2xx forintot számolnak fel, pedig ugyanarra a számra jön az értesítés a két kártyáról. Érdekes, a társkártya értesítéseiben nem szerepel a fennmaradó hitelkeret. K&H-nál szerepelt.
vagy a 436-ban benne van a tarskartya osszes koltese is, a dijat pedig csak akkor kerik el, ha a tarskartya sms-ei kulon szamra mennek? mert a hirdetmenybol ugy is ki lehet olvasni, hogy a tarskartyas tranzakciokrol csak a plusz 2xx hufos szolgaltatassal jon ertesites