Igaziból ezek régi még szinte gyerekkori barátaim voltak, de már más lett az ízlésük, elköltöztek, most született pici babájuk, vagy meghaltak.... Igazi Cure-os társaság talán sosem létezett... Mi is inkább Szegedre megyünk , ha bulizni akarunk :-D
Nekem ez az első hozzászólásom. Napok óta figyelem a koncertről az élménybeszámolóitokat, sokkal azonosulni tudtam és sokkal nem. Egy biztos: ez a cure koncert FANTASZTIKUSSSSSSSSSS volt. Nem vagyok olyan profi, mint ti, nekem ez csak a 2. koncertem volt. A jövőben, ha lesz rá lehetőségem MINDENHOVÁ el szeretnék menni!!! VELETEK SZERETNÉK MENNI, HA TI IS ÚGY GONDOLJÁTOK!!! Ha tudtam volna, hogy mentek Berlinbe szívesen elmentem volna veletek. Szívesen felvenném veletek a kapcsolatot személyesen. (lovecat, snakepit)
na más is vinyles is van :) én - ajándékba - kaptam egy német Kiss Me-t, olyan mintha tegnap vették volna, 1x volt lejátszva. baromi jól szól! Próbálgatok régi maxikra meg kislemezekre is vadászni ebayon.
A múltkor éjszakai pecához vittünk magunkkal sok vidám zenét: Cure-Faith New order- Elegia Twin peaks Cure-Carnage visors Samuel Barber-Adaggio for strings Aztán a szomszéd benyomta a Wartburgban a Bunyós Pityut:)
tény és való, hogy az All Cats Are Gray fantasztikusan nagy térrel, és dinamikus elborult, igazán az ember lelki mélységéből stb. jövő basszusával, és ide-oda 'kalimpáló' full stereo dobjával számomra is viszi a pálmát, bizony bizony ez is jobban szól LP-n :)