Keresés

Részletes keresés

C.Miki Creative Commons License 2011.12.09 0 0 2009

Inkább kihagyom.  Nálam is sül már a pászka, pörgetem a dreidel-t, készülök a hanukára. Jahve-tól egy Merkava harckocsit kértem. Az előbb a szakállamat is nekiálltam kifésülni, de legutóbb ezt pészach-kor tettem meg és nagyon összeállt, úgyhogy disznóperzselővel látok hozzá. 

Az ő pászkájuk is el fog fogyni nem kell aggódni. :-) Nem fog rájukszáradni. Legfeljebb majd rátolat a Puch-al és úgy megtörik.  

Előzmény: rallymanó (2008)
rallymanó Creative Commons License 2011.12.09 0 0 2008

Vedd meg, mert úgy hallottam a törzsvásárlóknak ajándék karácsonyi extra adag pászka jár :)

Előzmény: C.Miki (2005)
rallymanó Creative Commons License 2011.12.09 0 0 2007

Hű Ati, ez patent ! A Monte Carlo-s sorozatból való gépből készítette. Pazar !

Előzmény: Törölt nick (2004)
rallymanó Creative Commons License 2011.12.09 0 0 2006

Sziasztok !

Jókor szólsz Miki, kb egy hete ha mondod hogy Asconát keresel, akkor durván 14-ből nálad lehetett volna egy. Még tőlem vette valaki ( Ati imeri, neveket itt nem közlünk :) és most adta el.....

Előzmény: C.Miki (2002)
C.Miki Creative Commons License 2011.12.08 0 0 2005

Na innen akkor se kéne ha ingyen adnák. 

Törölt nick Creative Commons License 2011.12.08 0 0 2004

Zolinak,Melicharek gépe:

Törölt nick Creative Commons License 2011.12.08 0 0 2003
Előzmény: C.Miki (2002)
C.Miki Creative Commons License 2011.12.08 0 0 2002

Halihó! 

Nem tud valamelyikőtök eladó Sunstar Opel Ascona-ról? 

C.Miki Creative Commons License 2011.12.05 0 0 2001

Tudod miért szúrod a szemüket?  Mert te valóban el is adsz. :-)))  Ők meg csak állnak ott a milliós ritkaságokkal mint fasz a lakodalomban.  Tisztelet a kivételnek.  De jól van ez így Zoli bá' :-))))) Azért kár hogy olyan messze van.  Egyszer Atival ellépnénk, már csak veled beszélgetni egy jót. 

Előre is köszi a csatolmányt.

Előzmény: rallymanó (2000)
rallymanó Creative Commons License 2011.12.05 0 0 2000

Szerintem sokaknak szúrom a szemét börzén amúgy is :) De ez a szép benne !

Küldtem egy mailt ami még eszembe jutott. A 43-asokat holnap csatolom.

Előzmény: C.Miki (1999)
C.Miki Creative Commons License 2011.12.05 0 0 1999

Rendben van, hátha megtetszik valami.  Úgy tudom hogy a Vatanen-es erősen limitált széria, ez is ellenem dolgozik. :-(  Valami 1800 darabra emlékszem.  És azért az világviszonylatban nagyon kevés! 

Áááá nyugi nem csinálok olyat! :-)))  Utána nem tudom akkor továbbadni 3-szoros feláron. 

Most nézem hogy a bolhapiac házi technokol-rapid dílere megint Kazinczy-Díjra pályázik. 

:-)))) "Menyi".  :-)))))  Ez is a modellek árából inkább menne el nyelvtan-korrepetálásra baszki..... Múltkor beszélte pár sráccal mail-ban, mondták hogy azt is csak az anyja szereti ott a börzén. :-))  Tényleg Zoli bá', te most kihúztad a gyufát, a börzén sűrűn nézzél a hátad mögé: :-)))

Előzmény: rallymanó (1998)
rallymanó Creative Commons License 2011.12.05 0 0 1998

Van mindenféle Miki. Ha gondolod akkor holnap átküldöm neked este a pivátodra.

Itt nem mutatom, mert tudod, abból mindig csak a baj van :)

Néztem neked a Vatanenes gépet, de sehol nem láttam. Az angol ebayen nagyon durván ütik az MK-kat néha, csak ámulok.

Amúgy ez tényleg így van, az nem baj ha ritkábban veszel, de érjen fel 5 nővel az érzés amikor megérkezik hozzád.....csak mondjuk ezt ne borítsd be ragacsos mázzal :))))))

Előzmény: C.Miki (1997)
C.Miki Creative Commons License 2011.12.05 0 0 1997

Milyen 1/43-asaid vannak Zoli? 

Igen, a Sunstar tényleg dúrva árakon van már, lassan ott mint az AA, vagy egy Kyosho.  Azért akárhogy vesszük nem egy kategória.  Na de mindegy, én most már csak akkor veszek 1/18-ast ha valami rég áhított gép tűnik fel jó áron, vagy ilyesmi...... Ha évente egyet veszek akkor egyet.  De annak nagyon-nagyon örüljek. Most pl. így lennék a Vatanen fekete MKII-esével.  Szerintem azért kiadnám a 17 rongyot.   

A bolhapiacon tényleg van pár csóka, aki hetek-hónapok ( évek ) óta ugyanazt a fos zselémetál lambót vagy hupikék Aston-t árulja, esküszöm nektek hogy ott a 90% nem ad el semmit.  Lehetne pedig okosabban is csinálni, na de mindegy........

Előzmény: rallymanó (1996)
rallymanó Creative Commons License 2011.12.05 0 0 1996

Igen, a 131-es gépeket egészen jól ki lehet már fogni. Nagyon szép darabok bizony !

Sajnos nem úgy fest az Audi, mint minek le szeretne menni az ára. A bizarr, hogy már egy "szaros" Sunstar is 17 körül van és ezt tudjátok hogy nem lenézésből írom, csk azért ez mégis túlzás. 

A bolhapiacon tényleg fura figurák vannak. Megy a verseny hogy egy nap ki tudja többször feltenni ugyanazt a hírdetést, amit már egy éve, mert senkinek nem kell a szarja.....

Sehol nem érnek ennyit ezek a 43-as gépek. Én most kicsit betankoltam börzére 43-as rally autókból, de nem tudtam túl jó árban venni őket, viszont szépek.

Előzmény: C.Miki (1994)
C.Miki Creative Commons License 2011.12.05 0 0 1995

Ja igen, az MKII-esek már tényleg ott vannak ahogy írod.  Szerintem azok az 1/43-asok sehol nem érnek 7-8 ezret.  Bírom az a bolhapiac topikot is.  5 kérdésemből 1-re ha érkezik válasz. 

Előzmény: rallymanó (1993)
C.Miki Creative Commons License 2011.12.05 0 0 1994

Én abban bízok hogy egyszer mérséklődni fog az ára, ahogy pl. az AA UR Quattro modelleknél látható.  Azokat már egész emberi árakon ki lehet fogni.  Vagy a Kyosho 131-est stb.... De amikor vennék valamit, olyankor rittig nincs semmi ami érdekel.......  

Előzmény: rallymanó (1993)
rallymanó Creative Commons License 2011.12.05 0 0 1993

A durva hogy 32 ezerből sem jönne be a Quattro az országba, mert amit ír rá 110 eurót az sajnos valós. Én 28 körül tudnék szerezni, alatta nem.

Ja igen, olvastam. Még nem láttam itthon ilyen MK-t amit keresel.

Most egy 1:43-as modell kerül annyiba, mint egy 1:18-as 2 éve :)

Előzmény: C.Miki (1992)
C.Miki Creative Commons License 2011.12.05 0 0 1992

KELLETT bizony! :-)))  32 a rövid Quattro?  Na az tényleg vegye meg aki akarja...... Ha 2-essel kezdődne az ára akkor lehet most bevállalnám.  Nézegettem itt-ott 1/18-as autókat de semmi....... A bolhapiacos MKII-esekről is kiderült hogy 1/43-asok, csak az 1/18-asok képét tette be hozzá a madár. 

Előzmény: rallymanó (1990)
rallymanó Creative Commons License 2011.12.04 0 0 1991

Írd le Miki a varázs szót : KELLETT :)))))))))))))))))))))))))))))))))

Előzmény: C.Miki (1989)
rallymanó Creative Commons License 2011.12.04 0 0 1990

Sziasztok !

Ejjj Miki nagyon örülök hogy ennyire jó vételt csináltál :) !!!!!!!! Nagyon szívesen, remélem máskor is !

Atival sólyomként kőrözünk hogy lecsapjunk az adott pilanatban és néha bejön ( ha épp van spórolt pénz .) Most árulnak 1:18 rövid Quattro-t is vaterán 32 ezerért :)))))))) Azt meghagyjuk másnak....A durva benne hogy a 3 darabból kettőt már el is vittek !

Amúgy már ideje volt végre venned magadnak valami szépet Faszikám :)

Előzmény: C.Miki (1989)
C.Miki Creative Commons License 2011.12.04 0 0 1989

Sziasztok! 

Hála Zolinak meg az éles szemének, sikerült levadásznom 3 darab régóta keresett 1/22-es Protar MotoGP modellt potom pénzért. ( darabját 1000 Ft-ért, tehát lényegében szinte ingyen )

1/22 Protar AJS E90 1949 / Leslie Graham

1/22 Protar Norton Manx 500 1951 / Geoff Duke

1/22 Protar MV Agusta 500 ( 4 henger ) 1963-65 / Mike Hailwood

Szóval egy kicsit most örülök. :-))  Végre sikerült megszerezni a két igazi angol versenygépet, és egy híján teljes az MV sorozat, már csak a 750-es hiányzik. Ebay-ről kb. 10 rongyba került volna a mutatvány postával együtt, vagy még többe.  Keresett modellek nagyon, és most viccen kívűl, de ritka és drága mind a három! :-)))) A lényeg az hogy mind a három nagyon hiányzott, főleg az angol 1 hengeresek, az egykori Man-szigeti verhetetlen gépek.  Az MV már csak hab a tortán az olasz sor4-es, az egyik nagy gyengém! Sosem hittem volna hogy ezek a fehér hollónak számító modellek, pont a vateráról lesznek meg, szaros 1000 Ft-ért! :-)) Ennyiért bliszteres Altaya-t veszel...... Az ici-pici szépséghibája a dolognak az, hogy a külső papírdobozuk nincsen meg, de legyen ez a legnagyobb baj..... Majd szerzek hozzájuk.  Még egyszer köszi Zoli a riasztást! Ez most kb olyan, mint ha AA Safari Quattro-t vettem volna meg 10 rongyért.  Hihetetlen mák! Köszi Zoli! Jó tudni hogy figyeltek helyettem is! :-))

C.Miki Creative Commons License 2011.11.30 0 0 1988

Köszi Zoli bá', nézem!

Előzmény: rallymanó (1987)
rallymanó Creative Commons License 2011.11.29 0 0 1987

Miki !

Itt van sok dolog ami érdekelhet :

http://www.vatera.hu/listings/index.php?p=1&us=peperoncino

C.Miki Creative Commons License 2011.11.28 0 0 1986

Inkább nem számolom ki! :-)  Fog még annak lentebb is menni az ára.  Akinek van egy kis esze az vár pár hónapot.  Elvégre ez nem limitált kiadás, ami egyszer csak elfogy.  A Kyosho Integrale sokkal szebb és részletesebb mint az A110-es.   

Előzmény: rallymanó (1971)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.24 0 0 1985

Holnap kezdődik a Monza Rally Show.Ott lesz Loeb,aztán Sordo a Mini WRC-vel,Valentino Rossi pedig egy Fiestát fog hajtani.Azt olvasni hogy 27 WRC lesz:-)))

Szerencsétlen Simoncelli idén már nem lehet ott......

Simoncelli in Castrol WRC Rally Test With Mikko Hirvonen - YouTube

Törölt nick Creative Commons License 2011.11.24 0 0 1984

Loeb nyilatkozat:

Loeb egyébként az idei szezonban, többször is nyíltan dicsérte a Ford fiatal versenyzõjét, akit immár egyik legnagyobb ellenfelének tekint. "Nagyon gyors volt és nemcsak Walesben de aszfalton is. Láthattuk, hogy nagyon jól ment Franciaországban is és hihetetlenül gyors volt a Spanyol Rali aszfaltos pályáin, úgyhogy most már bármelyik versenyen az elejében tud harcolni. Jövõre õ lesz az egyik legnagyobb pilóta!"

rallymanó Creative Commons License 2011.11.23 0 0 1983

Jogosak az érvek Ati,szerintem nagyon jót tett most ez az állóvíz felkeverés minden oldaról.

Végre izgalmasabbá válhatnak a futamok, szerintem jóval nagyobb harc lesz a dobogóért.

Ha Solberg nem kellene senkinek az nagy meglepetés lenne, nem tudom mit tervez a Ford.

A Stobart kiválása sajnálatos, de érthető döntés...sok vizet nem zavartak....remélem nem Wilson lesz a Fordnál gyári pilóta :)))))

JanikaWRC Creative Commons License 2011.11.23 0 0 1982

Végre ismét gyári versenyző lehetne! Megérdemelné! De a Ford még hallgat a folytatásról.

Előzmény: Törölt nick (1981)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.23 0 0 1981

Egy alternatíva lenne ezek után,ha tényleg bajnokságot akarna nyerni a ford.

Petter Solberg.

Előzmény: Törölt nick (1980)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.23 0 0 1980

Hmmmm.

Mi lesz veled ford???

Finn,Brit,Német ás Spanyol rallyk a VW menetrendje.

Előzmény: JanikaWRC (1979)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!