Fémből készült autó és motormodellek számára nyitott topik, legyen az bármilyen gyártó és méretarány, vagy versenysorozat, és minden más szóba jöhet ami az autó vagy motorversenyzéshez kapcsolódik.
Inkább kihagyom. Nálam is sül már a pászka, pörgetem a dreidel-t, készülök a hanukára. Jahve-tól egy Merkava harckocsit kértem. Az előbb a szakállamat is nekiálltam kifésülni, de legutóbb ezt pészach-kor tettem meg és nagyon összeállt, úgyhogy disznóperzselővel látok hozzá.
Az ő pászkájuk is el fog fogyni nem kell aggódni. :-) Nem fog rájukszáradni. Legfeljebb majd rátolat a Puch-al és úgy megtörik.
Jókor szólsz Miki, kb egy hete ha mondod hogy Asconát keresel, akkor durván 14-ből nálad lehetett volna egy. Még tőlem vette valaki ( Ati imeri, neveket itt nem közlünk :) és most adta el.....
Tudod miért szúrod a szemüket? Mert te valóban el is adsz. :-))) Ők meg csak állnak ott a milliós ritkaságokkal mint fasz a lakodalomban. Tisztelet a kivételnek. De jól van ez így Zoli bá' :-))))) Azért kár hogy olyan messze van. Egyszer Atival ellépnénk, már csak veled beszélgetni egy jót.
Rendben van, hátha megtetszik valami. Úgy tudom hogy a Vatanen-es erősen limitált széria, ez is ellenem dolgozik. :-( Valami 1800 darabra emlékszem. És azért az világviszonylatban nagyon kevés!
Áááá nyugi nem csinálok olyat! :-))) Utána nem tudom akkor továbbadni 3-szoros feláron.
Most nézem hogy a bolhapiac házi technokol-rapid dílere megint Kazinczy-Díjra pályázik.
:-)))) "Menyi". :-))))) Ez is a modellek árából inkább menne el nyelvtan-korrepetálásra baszki..... Múltkor beszélte pár sráccal mail-ban, mondták hogy azt is csak az anyja szereti ott a börzén. :-)) Tényleg Zoli bá', te most kihúztad a gyufát, a börzén sűrűn nézzél a hátad mögé: :-)))
Van mindenféle Miki. Ha gondolod akkor holnap átküldöm neked este a pivátodra.
Itt nem mutatom, mert tudod, abból mindig csak a baj van :)
Néztem neked a Vatanenes gépet, de sehol nem láttam. Az angol ebayen nagyon durván ütik az MK-kat néha, csak ámulok.
Amúgy ez tényleg így van, az nem baj ha ritkábban veszel, de érjen fel 5 nővel az érzés amikor megérkezik hozzád.....csak mondjuk ezt ne borítsd be ragacsos mázzal :))))))
Igen, a Sunstar tényleg dúrva árakon van már, lassan ott mint az AA, vagy egy Kyosho. Azért akárhogy vesszük nem egy kategória. Na de mindegy, én most már csak akkor veszek 1/18-ast ha valami rég áhított gép tűnik fel jó áron, vagy ilyesmi...... Ha évente egyet veszek akkor egyet. De annak nagyon-nagyon örüljek. Most pl. így lennék a Vatanen fekete MKII-esével. Szerintem azért kiadnám a 17 rongyot.
A bolhapiacon tényleg van pár csóka, aki hetek-hónapok ( évek ) óta ugyanazt a fos zselémetál lambót vagy hupikék Aston-t árulja, esküszöm nektek hogy ott a 90% nem ad el semmit. Lehetne pedig okosabban is csinálni, na de mindegy........
Igen, a 131-es gépeket egészen jól ki lehet már fogni. Nagyon szép darabok bizony !
Sajnos nem úgy fest az Audi, mint minek le szeretne menni az ára. A bizarr, hogy már egy "szaros" Sunstar is 17 körül van és ezt tudjátok hogy nem lenézésből írom, csk azért ez mégis túlzás.
A bolhapiacon tényleg fura figurák vannak. Megy a verseny hogy egy nap ki tudja többször feltenni ugyanazt a hírdetést, amit már egy éve, mert senkinek nem kell a szarja.....
Sehol nem érnek ennyit ezek a 43-as gépek. Én most kicsit betankoltam börzére 43-as rally autókból, de nem tudtam túl jó árban venni őket, viszont szépek.
Ja igen, az MKII-esek már tényleg ott vannak ahogy írod. Szerintem azok az 1/43-asok sehol nem érnek 7-8 ezret. Bírom az a bolhapiac topikot is. 5 kérdésemből 1-re ha érkezik válasz.
Én abban bízok hogy egyszer mérséklődni fog az ára, ahogy pl. az AA UR Quattro modelleknél látható. Azokat már egész emberi árakon ki lehet fogni. Vagy a Kyosho 131-est stb.... De amikor vennék valamit, olyankor rittig nincs semmi ami érdekel.......
KELLETT bizony! :-))) 32 a rövid Quattro? Na az tényleg vegye meg aki akarja...... Ha 2-essel kezdődne az ára akkor lehet most bevállalnám. Nézegettem itt-ott 1/18-as autókat de semmi....... A bolhapiacos MKII-esekről is kiderült hogy 1/43-asok, csak az 1/18-asok képét tette be hozzá a madár.
Ejjj Miki nagyon örülök hogy ennyire jó vételt csináltál :) !!!!!!!! Nagyon szívesen, remélem máskor is !
Atival sólyomként kőrözünk hogy lecsapjunk az adott pilanatban és néha bejön ( ha épp van spórolt pénz .) Most árulnak 1:18 rövid Quattro-t is vaterán 32 ezerért :)))))))) Azt meghagyjuk másnak....A durva benne hogy a 3 darabból kettőt már el is vittek !
Amúgy már ideje volt végre venned magadnak valami szépet Faszikám :)
Hála Zolinak meg az éles szemének, sikerült levadásznom 3 darab régóta keresett 1/22-es Protar MotoGP modellt potom pénzért. ( darabját 1000 Ft-ért, tehát lényegében szinte ingyen )
Szóval egy kicsit most örülök. :-)) Végre sikerült megszerezni a két igazi angol versenygépet, és egy híján teljes az MV sorozat, már csak a 750-es hiányzik. Ebay-ről kb. 10 rongyba került volna a mutatvány postával együtt, vagy még többe. Keresett modellek nagyon, és most viccen kívűl, de ritka és drága mind a három! :-)))) A lényeg az hogy mind a három nagyon hiányzott, főleg az angol 1 hengeresek, az egykori Man-szigeti verhetetlen gépek. Az MV már csak hab a tortán az olasz sor4-es, az egyik nagy gyengém! Sosem hittem volna hogy ezek a fehér hollónak számító modellek, pont a vateráról lesznek meg, szaros 1000 Ft-ért! :-)) Ennyiért bliszteres Altaya-t veszel...... Az ici-pici szépséghibája a dolognak az, hogy a külső papírdobozuk nincsen meg, de legyen ez a legnagyobb baj..... Majd szerzek hozzájuk. Még egyszer köszi Zoli a riasztást! Ez most kb olyan, mint ha AA Safari Quattro-t vettem volna meg 10 rongyért. Hihetetlen mák! Köszi Zoli! Jó tudni hogy figyeltek helyettem is! :-))
Inkább nem számolom ki! :-) Fog még annak lentebb is menni az ára. Akinek van egy kis esze az vár pár hónapot. Elvégre ez nem limitált kiadás, ami egyszer csak elfogy. A Kyosho Integrale sokkal szebb és részletesebb mint az A110-es.
Holnap kezdődik a Monza Rally Show.Ott lesz Loeb,aztán Sordo a Mini WRC-vel,Valentino Rossi pedig egy Fiestát fog hajtani.Azt olvasni hogy 27 WRC lesz:-)))
Szerencsétlen Simoncelli idén már nem lehet ott......
Loeb egyébként az idei szezonban, többször is nyíltan dicsérte a Ford fiatal versenyzõjét, akit immár egyik legnagyobb ellenfelének tekint. "Nagyon gyors volt és nemcsak Walesben de aszfalton is. Láthattuk, hogy nagyon jól ment Franciaországban is és hihetetlenül gyors volt a Spanyol Rali aszfaltos pályáin, úgyhogy most már bármelyik versenyen az elejében tud harcolni. Jövõre õ lesz az egyik legnagyobb pilóta!"