jééé AIC topik!
Zsír!
MIóta akartam már nyitni egyet!
Visszaolvasva a hozzászólásokat nem értem mi bajotok a 3 lábu kutyás lemezzel...
Azon voltak a legjobb dalok. Tutira. PErsze mindenki a Dirt lemezre esküszik, ok klasszikus, de én nem, én a háromlábú doggiera, meg a Sap Ep-re, és nem a jar Of Fliesra, ezenkívül az Unplugged lemez is zseniális.
Azonban mindent felülmúl a Mad Season Project...Az Aic-t is. És csak azért nem lesz folytatás, mert a basszeros meghalt. Fasza.
tényleg, tudtátok hogy Layne énekelte a Pink Floyd Another Brick in The Wall című dalának feldolgozás verzióját?
Szerintem nagyon állat.Aki nem ismeri, töltse le itt:Class Of '99 - Another Brick In the Wall
Lehet, hogy csalodást okozok de nem vagyok 1 nagy Danzig fan:) ez a lemez van meg meg a How the Gods kill. nemtom mikor lesz új, az elözőröl is csak egy kettöt hallottam, de azok tetszettek nagyon. aszem be is szerzem:)
Nekem mindig változik, hogy melyik a kedvencem tőlük. Most épp a Facelift, de nemrég még a Tripod volt.
Ilyenkor télen meg a Jar of Fliest a legjobb hallgatni.
Mondjuk el nemtom képzelni mi lehet majd ezen, mert már minden bőrt lehuzott roluk a kiadó amit csak lehet...egy tök felesleges best of már meg is jelent nemrég. a live ugye megjelent. a kiadatlanok már kint vannak(music bank) szoval kivi vagyok nagyon.
De most elvileg még nem oszlottak fel nem??
Ha nem folytatnák még egyszer, akkor hivatalosan már régen lapátratették volna a bandát.
Jo lenne megint egy ujabb klasszikus sorlemez.
a 3 lábu kutyus már kicsit öreg..
Hát ez a topic nem nagyon pörög, ami nemcsoda egy olyan bandánál, ami gyakorlatilag nem működik.Káááááááááááááááár.:(((((
Amugy a ritmusszekció új zenekarára, a Spys 4 Darwin ra elég kiváncsi vagyok,csakugy mint az új Cantrell albumra.
Layne meg egy önző szemét hogy ekkora tehetséget magában tart.:))
itt a helyem mivel nekem ez az etalon zenekar, a totális kedvenc.
December 18-án kijön egy album tőlük, Again címmel, a kutya tudja mi lesz rajta, egyáltalán nem írják sehol, úgyhogy várni kell.Remélem kiadatlan cuccok.