Keresés

Részletes keresés

gerkom Creative Commons License 2007.01.20 0 0 91
vmi netes tv adja a dánok elleni meccset?
josepapa Creative Commons License 2007.01.20 0 0 89
Dehogy! Hajrá fiúk!
Előzmény: nicko (88)
nicko Creative Commons License 2007.01.20 0 0 88

hát ezzel offoltam szét a topicot most ;)

Hajrá Magyarok!

Előzmény: Tibbie Frank (85)
nicko Creative Commons License 2007.01.20 0 0 87
a filmeken is...pl. a régi szélesvásznú filmnél is ha azt akarják, hogy ne legyen alul és felül fekete csík inkább a két oldalából lenyisszantanak. westernél érdekes volt hogy a képen nem volt szereplő miközben dumáltak és löttek egymásra ;)
Előzmény: Kcsita (86)
Kcsita Creative Commons License 2007.01.20 0 0 86
Pontosan. Nemcsak sporteseményeknél van ez az új megoldás, hanem egy-két filmeken is ésszre lehet venni a német RTL-n. De ez már off :D.
Előzmény: nicko (83)
Tibbie Frank Creative Commons License 2007.01.20 0 0 85
Nekem az tűnt fel, hogy a kapuk egyik széle sokszor lemarad a képről. Ennek mi lehet az oka?
Előzmény: josepapa (81)
enndru Creative Commons License 2007.01.20 0 0 84
Ennél még az is jobb lenne ha simán leadnák a 16:9es képet alul-felül a két fekete csíkkal, mert így, hogy felnagyítják nagyon idegesítő :(
Előzmény: nicko (83)
nicko Creative Commons License 2007.01.19 0 0 83

a legjobban a nyári VB alatt a sportklubbon jött elő ez a hiba.

németek a hdtv miatt jól szétnyújtják a képet azt meg visszatömörítik de csak úgy tudják ha lenyisszantanak a két oldalából és van ez, hogy ők látják az irányítót mi nem.

elavult a teknyika nálunk..nem Győzike showkat kéne pénzelni hanem fejleszteni..

Előzmény: josepapa (81)
nicko Creative Commons License 2007.01.19 0 0 82

nem

csak eddig ugye terroristák videóit játszották..most már van sport csatornájuk is :)

Előzmény: _paha_ (80)
josepapa Creative Commons License 2007.01.19 0 0 81

Nem értem mi köze ennek a HDTV-hez! A kamera is 16:9-es képarányt rögzít? Tény, hogy 3:4-esnél nem látszim, az irányító, vagy ha ő igen, akkor a kpua. Azt hittem, hogy csak az operatőr bénázik, és nagyon szűk képkivágást használ... Én most láttam ilyet először, pedig a HD technológia nem új....

Előzmény: nicko (75)
_paha_ Creative Commons License 2007.01.19 0 0 80
azt láttam a képeden, de nem állt össze. :)

azt hittem valami trükkös reklámot kell keresni...
Előzmény: nicko (77)
josepapa Creative Commons License 2007.01.19 0 0 79

Megszólalt a próféta...

Előzmény: Szittya Fergeteg (68)
Kcsita Creative Commons License 2007.01.19 0 0 78
Bizony :D Jó hogy nem Alkaidasport néven futnak :DDDD. Fehér szerelésben a bírók. Ők nem orvosok?:). Fura nekem ez a fehér.

Meglepően jól játszottak a brazilok. "csak" ennyivel kaptak ki, ezt számomra meglepő.
Előzmény: nicko (77)
nicko Creative Commons License 2007.01.19 0 0 77
aztata pirosat az alljazirral ;)
Előzmény: _paha_ (76)
_paha_ Creative Commons License 2007.01.19 0 0 76
mit kéne látni? :)
Előzmény: nicko (72)
nicko Creative Commons License 2007.01.19 0 0 75
HDTV miatt
Előzmény: MocsaiHT (74)
MocsaiHT Creative Commons License 2007.01.19 0 0 74
Miért, ott ugyanez a jelenség volt?
Előzmény: nicko (72)
nicko Creative Commons License 2007.01.19 0 0 73

nem de ilyen világos pvc-t sem :)

fekete vagy sárga szerelés miatt jobb lett volna valami bordó szín

Előzmény: _paha_ (71)
nicko Creative Commons License 2007.01.19 0 0 72

nem figyeltem, de ha ugyanaz a technológia mint a foci VB-n akkor a magyarázat is megvan rá

ez a reklám csak nekem tűnt fel? ;)

1
Előzmény: MocsaiHT (70)
_paha_ Creative Commons License 2007.01.19 0 0 71
láttatok már fehér ruhás játékvezetőket? ;-)
MocsaiHT Creative Commons License 2007.01.19 0 0 70
Annyi. Nálad sem látszik a képernyő szélén játszó irányító ha felállt fal ellen nála van a labda?
Előzmény: nicko (69)
nicko Creative Commons License 2007.01.19 0 0 69

Németo - Brazilia a félidőben 12-10

asszem :)

Szittya Fergeteg Creative Commons License 2007.01.19 0 0 68

Nem a pesszimizmus mondatja velem,ez a szomorú realitás:A dánoktól a végén simán,a norvégoktól x-es meccsen a hajrában kapunk ki.Rengeteg 2perces büntetésünk lesz,zsákszámra dobálják ellenünk a heteseket.

Nem bírunk a viking mentalitással mit kezdeni.Gál valószínüleg elveszti a türelmét,bealló poszton értékelhetetlen lesz a teljesítményünk.A tét nélküli zárómeccsen a megfiatalított csapat nyögvenyelősen veri Angolát,Skaliczky pedig higgadtan nyilatkozza meccs után:Nincs veszve a pekingi remény.

Őszintén azt szeretném,ha meg kéne követni a csapatot-meg is teszem,ha vészmadárkodtam-,de erre csekély reményt látok.

zolcsi58 Creative Commons License 2007.01.19 0 0 67
A női kézilabda is a rohanós játék felé halad, ha nem vigyázunk. a férfihez hasonló lesz a lemaradásunk! Egyébként a honositásra visszatérve, sem a németek,sem a spanyolok nem átallották alkalmazni ,pedig nem annyi játékosuk van mint nekünk!
Előzmény: HITMAN (65)
zolcsi58 Creative Commons License 2007.01.18 0 0 66
A korábbi olimpiára sem jutottunk volna ki / válogatottban lötyögő Fotex és Barcelona játékosokkal/ ,Perez és Diaz nélkül! Azért van más helyzetben a férfi szakág mert sokkal gyengébb!   Más választás nem volt!VB-re , EB-re jutottunk ki a külföldiekkel,s amagyar tehetségek is rutint szereztek! Következetlen ti vagytok akik a Temest követelitek a válogatottba, közben a külföldieket magasztaljátok,holott miattuk alig játszik! Ennyi játéklehetőséggel gondolom máltai válogatott sem lehetnel  Annyira egyértelmű ,hogy részemről lezártam a vitát akármennyire nem tettszik! Természetesen csak Csbalázsnak szántam!!
Előzmény: Csbalázs (57)
HITMAN Creative Commons License 2007.01.18 0 0 65

Tény, az sem kis dolog, ha vki ennyire mázlista :) remélem, Skala lottózik is :))

Na, szóval, szerintem nem sokra megyünk idén (sem), ha csak nem lesz megint vmi szaúd-aráb-csoda a vb-n. A kudarcot meg foghatjuk majd a fiatalításra, meg hogy Perez nem játszott, stb. A lényeg, hogy szerintem erősen elment a világ mellettünk, nekünk (még) nem fekszik ez a rohanós-gyors játék, elvacakolunk a sok cserével, adogatással.. Nem mondom, hogy ez a szebb játék, de hatékonyabbnak tűnik...

Előzmény: Peppo vagyok (62)
josepapa Creative Commons License 2007.01.18 0 0 64

Tökéletesen, én is. Ez van, HITMAN kicsit fatalista:)

Előzmény: Csbalázs (63)
Csbalázs Creative Commons License 2007.01.18 0 0 63
Egyetértek minden szavaddal.
Előzmény: Peppo vagyok (62)
Peppo vagyok Creative Commons License 2007.01.18 0 0 62
Csak annak köszönheti, semmi másnak. Ahol eddig dolgozott, ott csak mázlival ért el eredményt.
Előtte ki sem jutottunk sehova, hosszú évekre visszamenően nem értünk el semmit, de ő itt van, és Fortuna a jóbarátja, ezért f@szák vagyunk.

El kellene felejteni ezt a hozzáállást, nem mondom, hogy szeretni kell Skalát, de ha eredményeket ér el, akkor azt el kellene ismerni és nem a csak mázlira fogni. Tudod, az sincs mindenkinek.
Előzmény: HITMAN (61)
HITMAN Creative Commons License 2007.01.18 0 0 61

De hol vannak a magyar tehetséges fiatalok?

Eredmény kell, nemzetközi szinten, ez fontosabb szempont, mint hogy egy tiszta magyar csapat a 16. helyért legyen harcban... Klubszinten dettó ugyanez...

Nem tudom, melyik a fontosabb....

Skaliczki még így is csak a k...va nagy mázlijának köszönheti az eddigi eredményeket...

Előzmény: Csbalázs (57)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!