A 20. Férf Kézilabda VB Németországban kerül megrendezésre, 2007. Január 19. és Február 4. között. A magyar válogatott Dániával, Norvégiával és Angolával került egy csoportba.
A 2006-os németországi foci vb után ismét egy teltházas, magas színvonalú rendezésben bízhatunk, ahol a több tízezres csarnokok is bevetésre állnak, Kölnön át Hamburgig!
a filmeken is...pl. a régi szélesvásznú filmnél is ha azt akarják, hogy ne legyen alul és felül fekete csík inkább a két oldalából lenyisszantanak. westernél érdekes volt hogy a képen nem volt szereplő miközben dumáltak és löttek egymásra ;)
a legjobban a nyári VB alatt a sportklubbon jött elő ez a hiba.
németek a hdtv miatt jól szétnyújtják a képet azt meg visszatömörítik de csak úgy tudják ha lenyisszantanak a két oldalából és van ez, hogy ők látják az irányítót mi nem.
elavult a teknyika nálunk..nem Győzike showkat kéne pénzelni hanem fejleszteni..
Nem értem mi köze ennek a HDTV-hez! A kamera is 16:9-es képarányt rögzít? Tény, hogy 3:4-esnél nem látszim, az irányító, vagy ha ő igen, akkor a kpua. Azt hittem, hogy csak az operatőr bénázik, és nagyon szűk képkivágást használ... Én most láttam ilyet először, pedig a HD technológia nem új....
Nem a pesszimizmus mondatja velem,ez a szomorú realitás:A dánoktól a végén simán,a norvégoktól x-es meccsen a hajrában kapunk ki.Rengeteg 2perces büntetésünk lesz,zsákszámra dobálják ellenünk a heteseket.
Nem bírunk a viking mentalitással mit kezdeni.Gál valószínüleg elveszti a türelmét,bealló poszton értékelhetetlen lesz a teljesítményünk.A tét nélküli zárómeccsen a megfiatalított csapat nyögvenyelősen veri Angolát,Skaliczky pedig higgadtan nyilatkozza meccs után:Nincs veszve a pekingi remény.
Őszintén azt szeretném,ha meg kéne követni a csapatot-meg is teszem,ha vészmadárkodtam-,de erre csekély reményt látok.
A női kézilabda is a rohanós játék felé halad, ha nem vigyázunk. a férfihez hasonló lesz a lemaradásunk! Egyébként a honositásra visszatérve, sem a németek,sem a spanyolok nem átallották alkalmazni ,pedig nem annyi játékosuk van mint nekünk!
A korábbi olimpiára sem jutottunk volna ki / válogatottban lötyögő Fotex és Barcelona játékosokkal/ ,Perez és Diaz nélkül! Azért van más helyzetben a férfi szakág mert sokkal gyengébb! Más választás nem volt!VB-re , EB-re jutottunk ki a külföldiekkel,s amagyar tehetségek is rutint szereztek! Következetlen ti vagytok akik a Temest követelitek a válogatottba, közben a külföldieket magasztaljátok,holott miattuk alig játszik! Ennyi játéklehetőséggel gondolom máltai válogatott sem lehetnel Annyira egyértelmű ,hogy részemről lezártam a vitát akármennyire nem tettszik! Természetesen csak Csbalázsnak szántam!!
Tény, az sem kis dolog, ha vki ennyire mázlista :) remélem, Skala lottózik is :))
Na, szóval, szerintem nem sokra megyünk idén (sem), ha csak nem lesz megint vmi szaúd-aráb-csoda a vb-n. A kudarcot meg foghatjuk majd a fiatalításra, meg hogy Perez nem játszott, stb. A lényeg, hogy szerintem erősen elment a világ mellettünk, nekünk (még) nem fekszik ez a rohanós-gyors játék, elvacakolunk a sok cserével, adogatással.. Nem mondom, hogy ez a szebb játék, de hatékonyabbnak tűnik...
Csak annak köszönheti, semmi másnak. Ahol eddig dolgozott, ott csak mázlival ért el eredményt. Előtte ki sem jutottunk sehova, hosszú évekre visszamenően nem értünk el semmit, de ő itt van, és Fortuna a jóbarátja, ezért f@szák vagyunk.
El kellene felejteni ezt a hozzáállást, nem mondom, hogy szeretni kell Skalát, de ha eredményeket ér el, akkor azt el kellene ismerni és nem a csak mázlira fogni. Tudod, az sincs mindenkinek.
Eredmény kell, nemzetközi szinten, ez fontosabb szempont, mint hogy egy tiszta magyar csapat a 16. helyért legyen harcban... Klubszinten dettó ugyanez...
Nem tudom, melyik a fontosabb....
Skaliczki még így is csak a k...va nagy mázlijának köszönheti az eddigi eredményeket...