Szia! Itt válaszolok az e-mail-edre. A minőségről nem tudok nyilatkozni, mert ma este fogom megnézni. A Balu (nem igazán kedvence a Cure, csak kedvel néhány számot) igazából azért vette fel hogy cserealapot képezzen ezzel a felvétellel, tehát pénzért nem fogja adni senkinek hanem főleg külföldieknek küldi cserébe DM bootlegekért.
Ha jól tudom (nem biztos készül ebből egy DVD is)
Ma is beszéltem vele. Mondta hogy jó páran már hívtátok, de igazán ő is egy olyan embert keres akinek megvan a vége.. Tudom valamelyőtök mondta neki hogy megvan a teljes konci audióanyaga. Az engem is érdekelne...+a berlini is.
Azt tanácsolom hogy a postai dolgokat személyesen vele beszéld meg.
Nézd,Away! Ha pesti vagy,esetleg találkozhatunk és odaadom személyesen. Az nem olyan macerás,mint a Magyar Posta.Amúgysem vagyok az a rutinos csomagfeladós.Utoljára talán 1985-ben adtam fel Első Emelet képeket,egy NDK-beli barátnőmnek:))))))))))) Amúgy meg lehet,hogy nincs is már rám szükség.Én már továbítottam a lemezt egy kedves barátnőmnek,aki szintén továbbítja egy kedves barátnőjének.Pár hét és aki szeretné,ahhoz úgyis eljut.Viszont tényleg összerakhatnánk belőle valami értelmes dolgot,mert ez így hiányérzetet kelt. Remélem nem hagytok ki semmiből:)))))))))
Márcsak CD-kell hozzá, meg nyomtatni, ha már ilyen SZÉPEK lettek (a berlini egyértelműen szebb, mint a torrentes), aztán mehetnek a The Cure trófeák közé a vitrines szekrénykébe, persze előtte még betörjük egy kicsikét a dobhártyánkat vele, és, hogy más se maradjon ki belőle adunk a szomszédoknak is! Talán nem szép dolog tőlem, de egy koncertet nem lehet lábújjhegyen hallgatni :)))
már megvan a belgiumi, a svájci (csak egyenlőre nem megy a terrentes linkje, és a berlini is.
hát mi magyarok nem tudunk összehozni egy teljeset?
A következket kellene legalább elkövetni:
kellene egy Adobe Premiere-hez értő 'emberke', aki a két anyagot összevágja az idővonalban, netalán tán meg is effekteli, és feljavítja, és a két felvétel közt a legjobb helyre vált, persze ehhez előszöris szinkronba kellene a két felvételt hozni, na és ami a legfontosabb előszöris meg kellene lenni hozzá a két videónak, a lehető legtömörítetlenebb minőségben számára. Meg egy erős gép.
birmadboy: szükségem lenne postai utánvétellel a meglévő másfélóra anyagodra! e-mail címemet megtalálod az adatlapomon (nick egybe kukac freemail.hu)
Előre is nagyon szépen köszönöm!
Megpróbálom megszerezni a másikat is brandee-től, és Balutól (levél ment), és meglátjuk, mit tudok kihozni belőle...
Remélem legalább egy jó audiót, a videó már kicsit nehezebb, mert nincs rá elég erős gépem itthon, viszont munkahelyen van, csak időm legyen rá.
Open, Fascination Street, From the Edge of the Deep Green Sea, alt.end, The Blood, The End of the World, Inbetween Days, Shake Dog Shake, Us or Them, A Night Like This, Push, Friday I'm in Love, Just Like Heaven, A Letter to Elise, Lullaby, Never Enough, Signal to Noise, The Baby Screams, One Hundred Years, Shiver and Shake, End 1st encore: At Night, M, Play For Today, A Forest 2nd encore: If Only Tonight We Could Sleep, The Kiss 3rd encore: Hot Hot Hot!!!, Let's Go to Bed, Why Can't I Be You? 4th encore: Three Imaginary Boys, Grinding Halt, Boys Don't Cry, 10:15 Saturday Night, Killing an Arab 5th encore: Faith
Egyébként a kisgyerek képe díszitette a basszuserősítőjét, a focis szászló felett. 2 kép, meg valami iromány ha jól látom a képeken, biztosan nem a gyári Ampeg basszusfej tartozéka:)
Neked megvan az első másfél óra, és balunak is kb.ennyi lehet (közel két óra, talán benne van a "SZIJA" is, meg a Nyitány is), kellene még egy önkéntes, aki a kettőt összevágja, és máris két kameranézet között váltogatva lehetne élvezni a koncit, mégha (csak) közel két óra lenne is belőle!