Keresés

Részletes keresés

GPS Creative Commons License 2021.01.23 -2 0 306

mert az "itt mindenki hülye?" az Üvegtigrisből lenne..... na de mindegy is...

Igen, tudom - hisz százszor beadták már ezt a mondatot az Üvegtigris promóiban is.

De attól a vélemény... az vélemény - nem igaz?

.

Előzmény: TonyBrasco (303)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2021.01.23 0 1 305

Tulajdonképpen minek az a zsilip?

Előzmény: Ilhilla (301)
TonyBrasco Creative Commons License 2021.01.23 0 1 304

Nekem nagyon úgy tűnt, hogy ugyanott lett leadogatva, mint ahol fel lett hozva, de mindegy.. legyen akkor az.

Előzmény: Ilhilla (301)
TonyBrasco Creative Commons License 2021.01.23 0 0 303

Jézusom... Értsd kissé képletesen, nem szó szerint.. mert az "itt mindenki hülye?" az Üvegtigrisből lenne..... na de mindegy is... 

Előzmény: GPS (302)
GPS Creative Commons License 2021.01.23 -2 2 302

Itt mindenki hülye a készítők között?! :)

- Először is nem "készít(ők)... hanem csak egy "készítő". Mindenki más aki (vélhetően megélhetési kényszerből) részt vett ebben az alkotásban - csak alázatos asszisztensei a KÉSZÍTŐNEK.

- Másodszor meg a KÉSZÍTŐ egyáltalán NEM hülye - csak szakmailag felkészületlen, tehetségtelen, jóízlés-hiányos és tájékozatlan.

Viszont viszont megfelelően erőszakos ahhoz, hogy még ezt a színvonalat is országos képernyőre juttathassa.

.

Előzmény: TonyBrasco (300)
Ilhilla Creative Commons License 2021.01.23 -4 1 301

Timikéék nem az ukrán lejáróhoz mentek, hanem a magyar oldalon készített új feljárathoz. A csokoládákat ugyanis leadogatta az apa a fiának az ukrán oldalon, majd átvitték a zsilipen és a magyar oldalon hagyták, hogy majd ott hozzák a felszínre és viszik a megrendelőnek.

Előzmény: TonyBrasco (300)
TonyBrasco Creative Commons License 2021.01.23 0 2 300

Segítsetek már, minek is kellett ez az alagút?! Tudtommal azért van, hogy az ukrán árút, Ukrajnából azon valahogy átcsempésszék a magyar oldalra. Na de nem értem a létjogosultságát, ha a magyar oldalról csak úgy oda lehet menni az ukrán lejárathoz (lásd Timikéék, amikor elhozták a csokit) és simán hazaviszik a cuccot a magyar területű házukba, Makkosszállásra.. :D WTF?! Itt mindenki hülye a készítők között?! :)

(Egyébként vicces volt, amikor azt mondta Timike a férjének, hogy Olegék át akarják csempészni s csokit Magyarországra, amikor PONT Ő csempészte át azzal, hogy elhozta, és hazavitte a dobozokat.. :DD)

bk_barát Creative Commons License 2021.01.23 0 0 299

Jó, jó azért csak nézd meg az előzetest.. "Mire vágyik igazán?" és közben fogja a combját...  Itt már nem igazán a csempészek a téma... Mindegy ki kezdeményezte, ebből lesz vmi, hacsak Tivadar közbe nem lép... :-)

Előzmény: Apádfüle (298)
Apádfüle Creative Commons License 2021.01.23 -1 0 298

"...ha megtudja, hogy a kikapós kis feleségével hancúrozik"

Rosszabb vagy, mint a két kofa néni együtt véve. :) Úgy adod elő a képzelgésedet, mint ha kész tényekről beszélnél.

Szegény új fiú senkivel sem hancúrozott, mióta száműzték. De még azt se lehet mondani, hogy nagyon próbálkozik. Inkább vele flörtölnek az ártatlan vidéki lányok, asszonyok.

Előzmény: bk_barát (296)
triola2 Creative Commons License 2021.01.23 0 0 297

"egy ilyen picike cicus mit eszik, talán "csokoládát"?" Vagy túróska bátyuskát? :D

Előzmény: Ilhilla (287)
bk_barát Creative Commons License 2021.01.23 0 0 296

Az viszont ügyes volt, hogy az új rendőrre kente, akiről köztudott, hogy nem kedveli a parancsnok, pl. a torta ügy miatt, amiben Lajos embere is benne volt (hát még akkor hogy nem fogja kedvelni, ha megtudja, hogy a kikapós kis feleségével hancúrozik, pedig tuti ez is kiderül majd)... Persze így is hihetetlen, hogy Tivadar ezt beveszi...

Előzmény: Mazsola0070 (290)
idooogeep Creative Commons License 2021.01.23 0 1 295

Magam részéről azért nagyon bízom abban, hogy Magyarország rendőrségénél egyetlen ilyen gyengeelméjű sem lehet az állomány tagja. Nemhogy 50 négyzetméteren egyszerre 4 is.
Voltak rendőr ismerőseim, ifjabb koromban én is többször kerültem kapcsolatba rendőrökkel, de ekkora  ősbunkókkal soha nem találkoztam.

Előzmény: GPS (293)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2021.01.23 -1 2 294

Talán, mert a megcélzott közönség maga is primitív és alpári...?

Előzmény: GPS (293)
GPS Creative Commons License 2021.01.23 0 0 293

Az a baj, hogy az itteni rendőrkaraktereket (talán Zsiga és Viki kivételével) már annyira karikatúra-szerűre, parodisztikusra vették, hogy a folyamatos idiótáskodásuk már átmegy idegesítőbe.

Ezeket a karaktereket nem gyengén-képzett, lusta, vagy trehány rendőr-karaktereknek állítják be - hanem sima értelmi fogyatékosoknak.

Olyanoknak, akik egyszerű mondatokat sem képesek megérteni - és állandóan visszatérő elem a visszakérdezés - amikor a divatjamúlt Hacsek és Sajó stílusban garantáltan félreértenek 3 szót az ötből.

Nagyon alpári és primitív humor ez - holott a sztori és a karakterek kiapadhatatlan humorforrást képezhettek (volna)... ha nem ízléshiányos és szakmailag pancser kézbe került volna a történet.

.

Előzmény: Mazsola0070 (291)
Magdi60 Creative Commons License 2021.01.23 0 1 292

Zsigus néhányszor belerúgott az ajtóba, aztán kinyitotta kilinccsel :-) 

Mazsola0070 Creative Commons License 2021.01.23 0 1 291

"Már sok film volt, amiben hülye rendőrök szerepeltek, de ez túltesz mindenen.
Lassan már nem szórakoztató lesz ez a szál, hanem siralmatos."

Éppen a tegnapi rész nézése közben jutottam el én is idáig, hogy ez már nem szórakoztató, amit Tivadar és a két seggfej beosztottja művel folyamatosan (no meg Gálvölgyi dandártábornok, ha éppen megjelenik), hanem fárasztó, idegesítő. (Ilyen volt egyébként a DÖ-ben Tibi a harmadik évadban, amikor egyfolytában csak idiótaságokat művelt és üvöltözött mindenkivel.) 

Volt a Jófiúk című sorozat ugyancsak az RTL-en (főszerepben éppen a Keresztanyu Lajosa), a három rendőr ott sem volt valami nagy lángésznek bemutatva, de mégis kedvelhetőek voltak,és a maguk módján megoldották az ügyeket.

Az a baj, hogy az itteni rendőrkaraktereket (talán Zsiga és Viki kivételével) már annyira karikatúra-szerűre, parodisztikusra vették, hogy a folyamatos idiótáskodásuk már átmegy idegesítőbe.

De nem sokkal jobbak a bűnöző karakterek sem, azok közül még az ukránok jönnek be a legjobban.  

Előzmény: idooogeep (276)
Mazsola0070 Creative Commons License 2021.01.23 0 2 290

"Ez a Lajos nem is olyan hülye... :D"

Hááát, nem tudom. Ez kb. olyan volt, mint amikor a gyerek befalt egy tábla csokit, a keze még maszatos tőle, a szája is összekenve csokival, de csak hajtogatta, hogy nem ő ette meg, nem ő ette meg....:) Persze lehet, hogy okos Tivadarék neki is elhitték volna....:)

Egyébként ha kamera nincs is ezen a csodarendőrségen, az nem jutott eszükbe, hogy legalább a dobozt megnézzék, megvan-e? Ott állt a három rendőr Lajossal a kihallgatóban, ahol a doboz volt, de egyiknek sem jutott eszébe odapillantani, ahová a dobozt tették.

Mert egyébként mi a fenéért ment volna be Lajos az üres rendőrségre, ha nem a bizonyíték cigarettáért? 

Előzmény: bk_barát (273)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2021.01.23 0 0 289

Nem is macska, csak macskácska...! 🙂🙂🙂😍

Előzmény: bk_barát (286)
bk_barát Creative Commons License 2021.01.23 0 2 288

Sztem ez a sorozat végig arról fog szólni, hogy a csempészhálózat tagjai különböző végzetesnek tűnő galibákba keverednek, de a Keresztanyu mindig kihúzza óket a csávából.. Tuti, hogy Zozóék is megint megússzák... Szegény Márk meg hiába jó nyomozó a végén mindig belőle csinálnak hülyét... :P

Ilhilla Creative Commons License 2021.01.23 -3 0 287

Nagyon aranyos! Mire azt a sok tejet megissza, már nem is lesz éhes és szomjas sem! A lét hülye előző nap úgyis magára hagyta szegényt az alagútban, nem tudom, mit hittek, hogy egy ilyen picike cicus mit eszik, talán "csokoládát"? Igaz, a macskáknak kilenc életre van és sokáig bírják éhen, de szomjan nem. Még jó, hogy jött a felmentő sereg!

Egyébként a csokoládában szerintem nem volt semmilyen drog, csak Timike a diétája miatt legalább 23 éve (Zozó ennyi idős lehet) nem evett ilyet és túl sok boldogsághormon szabadult fel benne egyszerre! :-)

Előzmény: bk_barát (286)
bk_barát Creative Commons License 2021.01.23 0 1 286

Itt a kis felis catus :D

bk_barát Creative Commons License 2021.01.23 0 0 285

De könyörgöm, vki vegye már el Damiltól, a szerencsétlen nem fogja túlélni a szeretetét... :P Első blikkre azt hittem sörrel itatja... :D

Előzmény: Ilhilla (281)
Ilhilla Creative Commons License 2021.01.23 -3 0 284

Igen, (festék)szagot fogott az öreg! :-)

Előzmény: Apádfüle (282)
Ilhilla Creative Commons License 2021.01.23 -3 0 283

A tegnapi részben kitűnően látszott a templom belseje, nagyon szépen megoldották az "ólomüveg" ablakokkal és a gyóntatószék is minőségileg megmunkált volt. Ráadásul a szerbek odaadták az eredeti Madonnát is, ott pompázott a többi szobor között a szép kék ruhájában! (Korábban már láttuk: kint is van két kicsinyített mása a bejárat két oldalán).

Apádfüle Creative Commons License 2021.01.23 -1 0 282

Mondhatjuk, hogy jó volt a szimata. :)

Előzmény: triola2 (280)
Ilhilla Creative Commons License 2021.01.23 -3 3 281

Nekem a tegnapi részben a "kis tigris" mindent vitt! Ahogy ott kellette magát az asztalon, zabálni való volt! Végre egy eredeti szereplő! :-)

triola2 Creative Commons License 2021.01.23 0 1 280

Zsiga akciója nekem is tetszett! :D

Előzmény: Mazsola0070 (272)
triola2 Creative Commons License 2021.01.23 0 0 279

Hát, igen...

(Azért is írtam, hogy tudom, ez nem a valóság. :))

Előzmény: Ilhilla (278)
Ilhilla Creative Commons License 2021.01.23 -3 1 278

Ahol a lábtörlő alá teszik a kulcsot, ott gondolod,  van annyi eszük, hogy megnézzék a kamerák felvételét? A két, "majom helyett alkalmazott rendőr" is simán elhitte Janinak, hogy Márk kocsiját ment szemrevételezni.

Előzmény: triola2 (275)
Ilhilla Creative Commons License 2021.01.23 -3 0 277

Az előzetesben mutatták, hogy Róza mama, az autószerelő Jani és Petrácska azon tanakodnak, mi legyen a bizonyítékkal. A lány egy doboz cigit szagolgat és megjegyzi: "szívjuk el", majd jót nevetnek a dolgon!

Kár, hogy a bizonyíték elhelyezését nem Zsigára bízták, mert akkor meglenne. Így sajnos hiába fogta el olyan ügyesen a tetteseket, a rendőröknek ki kellé engedniük őket és folytatódik a macska-egér harc!

Remélem, Tivadar nem hiszi majd azt, hogy a bizonyítékot is Márk vitte el az őrsről! Annyira elfogult vele, hogy inkább hitt a csempésznek, mint neki (hátha még megtudja, hogy randevúztak Ginával!)

Előzmény: Mazsola0070 (272)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!