"Csodálatosnak tartom, hogy a zsarnokok kiugraszthatók a bokorból. Csodálatosnak tartom a magyarországi véleményszabadságot, a sajtószabadságot, és hogy egy-egy cikkel el lehet érni, hogy emberek, védtelen fiatalok ne szenvedjenek zsarnokok kezei alatt. Olyan igazi pszichopaták béklyóiban, akik terrorizálják és abuzálják őket."
Sajnos annyira ellenséges és kirekesztő még ma is a magyar társadalom jó része az áldozatokkal szemben, lásd itt is, hogy el sem merik mondani, mi történt velük.
Nagyon egyszerű a magyarázat, világszerte felélénkült a nemzeti önrendelkezés és öntudat, egy politikai ellentámadás-sorozat történik. Soros látványosan tolja magát, libsi úgynevezett értékekről zengedeznek, a harmadik világbeli inváziót humanista kötelességnek tuszkolják át, és így tovább.
A társadalom megfélemlítését, az összetartozás szétzilálását szolgálja a hangos és erőszakos botrány is.
De a dolog másik oldala is létezik, növekszik az ellenállás.
Érdekes korban élünk, a világnézetek immár globális értelmezés alatt vannak.
"Élénken emlékezhetünk rá, hogy még 6-8 éve is nyaranként, a Balaton és egyéb vizek partján mindenféle korú tangában flangáló monokinis nők voltak megfigyelhetők a nemi erőszakok számának növekedése nélkül."
Vártam már. És végre kiderült, hogy szegény Havas Henrik is ki volt téve zaklatásnak (minek nem?) évtizedekkel ezelőtt, és ez komoly nyomot hagyott benne (mondjuk ez műsorvezetői „stílusán” nem nagyon látszik...). Most, hogy Kevin Spacey-t is kinyírták (Isten veled, Kártyavár) a tengeren túlon, megvan az első neves magyar homokos zaklatott, maga a „Tanár úr”.
Bűzlik ebben a dologban elég sok minden. (Nem Havaséban, az egy félmosollyal elintézhető, megint van egy Blikk-címlapja az önkormányzati képviselőnek, és passz).
Mégis csak furcsa, hogy pont most, szinte vezényszóra beszélődnek ki a több évtizedes traumák. Mintha figyelemelterelésről lenne szó. Például azokról a németországi, svédországi, ausztriai – rendőrségi aktákban is nyomon követhető – nemi erőszakokról, amelyeket a migránsok követtek el az elmúlt években.
Humanitárius, nagyon pc, nagyon liberális befogadás, segély adás, hellyel kínálás jutalma lett a lányom-fiam megerőszakolása (ad absurdum meggyilkolása).
Na, nem csak az iszlám termeli ki ezeket a zaklatókat, erőszakolókat, hanem a zsidó vallás éppen úgy, mint bármely keresztyén gyülekezet.
(OFF: nálunk a zuhanyzás vált be, hőfokszabályzós csaptelepünk volt, és kb. félpercenként egy fokkal lejjebb tekertem.... így kevésbé volt üvöltés :-DDD)
„Visszautasítom mindazon állításokat, pletykákat, híreszteléseket, melyek az elmúlt napokban engem értek és imádott társulatommindennapjait, működését mérgezték és mérgezik. Hogy a nyugodt munkát biztosítsam, döntésem az, hogy a mai nappal munkáltatómtól felmentésemet kértem a Budapesti Operettszínház művészeti vezetői tevékenysége alól, továbbá nyugdíjazásomat kezdeményeztem. Szentpétervári bemutatómat követően minden erőmmel azon leszek, hogy tisztázzam magam.”
Mitől volt ott idegesség, ha semmi sem igaz? Miért nem nevettek?