A VW konszern gyári navigációival, térkép szoftvereivel kapcsolatos kérdések és válaszok topicja.
Jöhet bármilyen téma, ami a címben szereplő készülékekkel kapcsolatos!
Köszönöm roso a választ, olvasgattam azt a fórumot, de egy kicsit félek attól, hogy "szobadíszt" csinálok az RNS510-ből! Szerinted nem lehet ezzel elcs...ni?
QWERTF, köszönöm, de amit lentebb dx22 javasolt (2302 hozzászollás linkjében található bejegyzéseknél a 21st September 2011 17:15 időpontot keresd. ) azt letöltöttem (ISO), Neroval kiírtam és most jó lett.
Szerinted az megbízhatóan működő?? (felrakhatom??) Vissza tudom tenni a West V7-et, ha mégsem működik (kisebb a verziószáma...)? Vagy a kelet-nyugat verziószám külön életet él?
Más: Menetközbeni DVD nézésre a szoftveres felszabadítást kinél érdemes megcsináltatni? Garancia ugrik ilyenkor a készülékre? Mennyit kérnek ezért?
IMG burner írd, az jól írja a DVD-ket, drága DVD-t vegyél Verbatim, Maxell, Sony, stb ne olcsó szarokat. Az egész könyvtárat írd át, de mint írtam a második V8 rippelés az rosszabúl sikerült. Az ellsőt töltsd le és azt írd meg, ott mondjuk nem működik a TMC de minden más rendben van míg a másodiknál több probléma is van, vagy várj míg megjelenik a hivatalos verzió. Ez csak egy beta még.
Akkor sajnos nem tudom. Nekem eddig mindig ISO, vagy NRG file-t sikerült találnom. Nem véletlen, hogy nem csak a sima könyvtárat teszik közzé általában, olyan lehet, mint a telepítőlemezek, a boot miatt kötött formájúnak kell lennie (mint a DVD film VIDEO-TS mappa).
Lehet, egyszerűbb lenne letölteni valahonnan ISO formátumban...
Van nekem egy MFD2 DVD navigációm, használta vettem. Letöltöttem a 2011 V8-as térképet.
Megvolt a firmware frissítés, a lemezt is egyböl olvasta.
Problémám a következő: Ha egyenes utón megyek egyenletes sebbességel akkor remekül működik, viszont ha jön egy kereszteződés vagy körforgalom akkor megakad és 1-2 perc mire magáratalál. Azt hittem az írt lemez miatt van de nem, mivel kértem gyári lemezt és ugyanaz a jelenség.
Ha valaki tudja a megoldást vagy találkozott már ilyennel kérem segítsen!!!