Szerintem te politikus vagy :). Hihetetlen érzékkel kerülöd el a válaszadást. 10.30 lenne jó. Bízz bennem, kérdezd meg a többieket, hogy szokott-e működni a tervezésem :) ?
Akkor jó lehet az én 11-es érkezésem Egerbe a ti utitervetek szerint? Kb olyasmi lehet. Oda megyek a sétáló utca kezdetéhez a fősulihoz. Ha más lesz a meeting point, akoor holnap még simán tudjátok küldeni az infót. Melegnek meleg lesz, most hallottam, hogy hőségriadó lesz a köv két napban. :)
Legyen inkább a fenti körforgalom 8.30-kor. Következő találkapont 9.00 cinkotai temető melletti/utáni benzinkút. Nem tudja valaki, hogy milyen kútról van szó?
Javasolnék egy egri találkát, az eredti verzió szerint. Onnan viszont, akinek úgy van kedve és ideje az Csibu vezetésével tovább mehet a Bükkbe. Én biztosan nem megyek, de ez egyéni szoc.problm, úgyhogy hajrá és majd tegyetek fel képeket.
Dehogy vagyok, isten ments! Hulye kockafeju infos vagyok. :)
Nekem a szombat meg par honapig nem nagyon lesz jo. Az en fiam 5 honapos es vele bandazok szombat delelottonkent, mert bevasarlas van. Vagy a felesegemmel megyunk el ide-oda, most vannak az elso kozos kimozdulasok a gyerekkel. Szokja a porgest.
Mult het vasarnap mondta Adri (felesegem) hogy menjek veletek, de sok volt a dolgom otthon. Meg igazabol mostanaban szinte csak meloba jarok mocival (megvolt az elso 1000km, most is geppel vagyok) es ezert mar nagyon szeretnek felmenni a Matraba, hogy a 3cm-es rinyacsikbol csinaljak 1-2-t. :) Nem vagyok egy allat, de keves idohoz egy nagyobb adag adrenalint szeretnek. Nem tudom most vasarnap lesz-e ra "time-frame", de max. kora reggel fel a hegyre, delre haza.
Nagyon szivesen megismerkednek mar itt mindenkivel, milyen emberek is vasaroknak Triumphot, de azt hiszem ez meg nem a mostani hetvege lesz.
Jól titkoltam, ugye?:) Ráadásul járműgépész!:) De sajnos elhagytam a szakmát és telekommunikációs területen dolgozom...
Szombatot olvasom, nagyon jó lenne, de családi progi van... Búbánat völgybe megyünk családilag, ahol találkozunk másik családokkal és ott piknikezünk két napot... remek, mi! Ez a házas élet. de hát velük is lennem kell. Max akor tudnék csatlakozni, hogy a Esztergom és környéke lenne betervezve... De azért agyalok rajta, nyugi, hogy miként lépjek le egy fél napra legalább...
A lányomról, aki 3 éves, én nekem is olyan képzeteim voltak, hogy ő lesz apa szemefénye (mondjuk az is:)), de hogy kezes lesz, szófogadó, és jó kislányként fog viselkedni. Mondjuk én fiút szerettem volna nagyon első gyereknek... valószínű ezt megérezte és most kb ott tartunk, hogy van egy kislány külsőbe bújtatott, iszonyatosan eleven fiam... A maga minden rosszcsontságával...:)
Úgyhogy ennyit az apácaságról, meg a zárdáról...:)
A nem túl fantáziadús nicknévből talán azonosítható, hogy én vagyok, akivel kedden CaféTriple beszélt. Akkor azonnali nemet mondtam a szombati gurulásra a családi programok miatt, viszont azok mostanra megváltoztak, így szívesen veletek tartanék Egerbe, ha szívesen láttok. Magam részéről első csatlakozási pontot a biai kútnál látnék, időpontegyeztetéssel. A többit személyesen.
Kár, Lillafüred már onnan csak kb. 25 km., úgy gondotam oda kimehetnénk egy lángos, aztán Egerban még egy fagyi/üdítő! A bükkben egy éve felújították az utat, úgyhogy majd gondold meg addig!
Majd írjátok meg mikor induljunk! Örülök, hogy bnőket/párokat/feleségeket is hoztok. Én is mindig "teherrel" motorozok:D
Neem, még lent voltam a koliban a pajtásoknál kicsit beszélgetni, most pedig felszámolom a lakbérletet....Nincs meleg a 4 emeletes panel 4 emeletén....
Jaa és gépészmérnök lettem, de majd még tanulni szeretnék tovább.