Igyekszem, de egy napot csúszik, mert tegnapról mára virradóra horrorfilmet néztem a tévében egész éjjel, autókat gyújtottak fel benne, jöttek a rohamrendőrök meg ilyesmi.
Hello! Nagyon szeretek Harry Potteres fanfiction-okat olvasni, főleg a Merengőn szoktam. De mostanában egyre többször van, hogy nem tudom megjeleníteni az oldalt! Este még sikerül, aztán másnap meg már nem! nem tudjátok miért van ez?? Köszi: csajszeee
A nevezett történetek között kedves ismerősöket is találhattok, pl. a "Deaging" (megfiatalodás) kategóriában Tira Nog: A Nick in Time (Idő-járás) és Growing Pains (Felnőtt Fájdalmak) című műve is megtalálható. Aki szerette, szereti, menjen, szavazzon rá. Mindenki csak egyszer szavazhat.
Aki nem akar szavazni, de szeretne egy tematikus listát ajánlott továbbírásokról, rövid összefoglalóval és linkkel, annak is csemege lesz.
Drága Harry Potter és a Hősök Krónikája - olvasók!
Egy olyan hírrel jelentkezem, amilyennel még soha... Felkerült a honlapra a történet utolsó két fejezete, az egyik Szemtől szemben, a másik Epilógus - Egy korszak vége címmel.
Nagyon kérlek benneteket, olvassátok el, amit a honlapon a Hírekbe írtam, vagy amit legutóbb a Fórumba!!! Köszönöm szépen.
Nagyon szeretem ezt a fordítást; vicces és aranyos. El tudom képzelni a mi drága professzorunkat a gép előtt görnyedve, ajkát harapdálva, miközben kialvatlanságtól véreres szemekkel őrülten kattintgat a HP/PP linkekre. ^ ^ Gratulálok hozzá és már nagyon várom a folytatást, ami remélem tényleg hamar lesz!
Azt hiszem, érdemes felnézni a Hősök Krónikája oldalára, mert elkészült a galéria, ahol egyelőre E-chan illusztrációit találhatjátok meg. És vegyétek komolyan a rajzolási felhívást is! :))
A Pandora felkerül a Menedékre is, Avednay honlapjára, de mivel suliidő alatt csak hétvégén jut géphez, valószínűleg kicsit késve, kettesével fog ott megjelenni. Amúgy ez csak egy novella, a részletek elég rövidkék lesznek, és 8 vagy 9 rész lesz összesen. Sajnos erre is csak a LJ-en tudsz véleményt hagyni, esetleg itt, az Invitón :)