Nagyon szépen köszönöm e könnyfakasztó felköszöntést, de sajnos (és ne haragudj nem akarlak megsérteni) április hatodikán tartom a névnapomat. Igérem, hogy akkor, aki ott lesz Vikingben, meghívom e méltán szeretett és nemes italra.
A germán eredetű Wilhelm névnek a latinosított Vilhelmus formájából származik. Elemeinek jelentése akarat+(védő)sisak.(ital) Köszöntünk hát téged kedvenc italunk, és a tanár ismerősünket is aki ma biztos nem jön a Vikingbe, mi azért iszunk egészségére! Ismét van ok az alkoholizálásra!
Te ne "RUM"-ozzál itt, mert nálam beindulnak a pavlovi reflexek aztán megint elfelejtek járni! :o)
A budapesti fordulón rám is számíthattok mint szurkoló!
Meg megejthetjük a régóta halogatott pesti bulit is... :o)
A sítáboros esélyeim viszont végleg elszálltak. Tanfolyamra megyek azon a héten. Egy kicsit irigykedek rátok! Csináljatok sok képet meg hozzatok nekem egy KELT-et és egy füstölt "korbacski"-t!
Sziasztok! A tatai Eötvös Gimi floorballos tanára vagyok -megint 1 köcsög pedagógus :) - és szeretnénk bekéretszkedni a februári ajkai tornára a VI. kcs-os fiú csapatunkkal. Van egy-két junior válogatottunk meg néhány ügyes gyerekünk és nagyon jó felkészülést jelentene a diákolimpiához, s talán a torna színvonalát sem rontanánk. Természetesen, ha az OB II. -es csapat felkészülését mi is tudjuk segíteni, akkor szívesen állunk rendelkezésetekre! Ha Bálint olvasod az üzit, légyszi írj egy sms-t, ha van realitása a dolognak!
Nem rossz! Legalább x-re kihoz6tátok volna, ezek szerint, nagy szükség lett volna az edző taktikai támogatására (amit az évbúcsúztatón kigondolt) !!? Szép volt így is! Így tovább!
Tujikám, én kerestelek még azanap este a Skype-on, hogy bediktáld a szakmai jellegű hozzászólásomat, de nem voltál! Azt meg mégsem írhattam, hogy ezek a borok szarok, meg a k...a anyjukat, mert azt hitték volna, hogy valami tanár írta. Akkor pedig nagyon hamar rájönnének, hogy a te kezed van a dologban, mert ugye a tanárokkal rajtunk kívül nem barátkozik senki! :-) Ja és én megtaláltam a linket!!!!!
Nem tagadom én se szebb, se okosabb nem lettem idén, de a Vilmos olyan más mostanában?! Szerintem! Szerintetek nem? (se mackó nadrág, se nő!!! csak a jenőőőő)
Mielött még teljesen elmennénk a potencia zavaros "fiúk" világába:), felhívnám mindenki figyelmét, hogy a mai foci kivételesen 17.00kor kezdődik. Bálint ha tudsz szólj a Maniának is légyszíves..
Köszi az infokat. Holnap 8.40re bemegy a suliba. Ma nem tudok menni edzésre, mert ifjúság utca projectem lesz. Fényképezőm mikor tudod odaadni? Tuji miért nem jön Szhelyre??
Bálint, ha én lapátoltam volna be az autódat akkor legközelebb a tavaszi olvadáskor szabadítottad volna ki! :-) Ismersz nem? Nem bízom a véletlenre....... :-)
Üdv a csapatban AltHand! Jó a nicked! Én egyből rájöttem a kifinomult stílusodból és persze abból, hogy nem vagy tanár, hogy ki vagy! Bár a tanárok stílusa ugye minden más csak nem kifinomult...... :-)AZt szeretném megkérdezni,hogy az általad készített fotókat mikor és hogyan lehetne megszerezni? Azt hiszem a munkásosztály teljes fölénybe került a fórumon! Még 1X üdv a csapatban!!!!!!