Keresés

Részletes keresés

nyugatinyúl Creative Commons License 2004.03.16 0 0 1888
enisenis en is!!! Marmint szamozott cede!
Mazsika, olyan kedvem tamadt ujra föiskolasnak lenni, oszt veled tanchazazni:)
Gyerekek, mult penteken amolyan nyitobuli volt a szinhazban, ismerjük meg egymast reszegen is jeligevel. Hat, eleget tettem az elvarasoknak. Open stage volt, azaz barki felmehetett a szinpadra valamit elöadni. A hatodik sör utan en is megtettem. Mondtam, hogy most magyarul fogok enekelni. Micsoda utjaim, voltak nekem, elnyomtam, ahogy kell, figyeltek. Aztan elkezdtem megegyszer, spontan nemet forditasban. Was für eine Wege habe ich gehabt, sagte Desire, jetzt wenn ich mich so errinere, stb. Elegge benne lehettem a lelkesedesben, mert a vegen a tarararamnal mindenki felallt, es velem enekelt. Nekem meg csorogtak a könnyeim. Szep volt, na. Ennyit mara az emigrans let viszontagsagairol.
cibkat Creative Commons License 2004.03.13 0 0 1887
Jézusom! Ki bírt ekkora gyereket megszülni????

Természetesen én is szeretnék limitált, sorzámozott, speciálisan nekem dedikált CDt. Ennek úgyis csak a végére értem oda.
Mikor főz Emese?

Elég sokat törtem a fejem, hogy ugyan ki van még Zoltán nevű ismerősöm, akit nem köszöntöttem fel. Bocs fiúk! Ha megkésve is: Isten éltessen benneteket!

MFecó Creative Commons License 2004.03.10 0 0 1886
Hát Ági, öregszünk-öregszünk:)))

Arra gondoltam, lesz egy max. 25 db-os limitált Kolibri koncert CD (aztán úgyis másolhatja boldog-boldogtalan...), dedikálva, meg minden.
És egyet Zozó kap, mint első jelentkező!:))

ágimazsi Creative Commons License 2004.03.09 0 0 1885
Sziasztok!
Kicsirigó! Üdv a klubban újra. A sms után ismét boldog Nő-és Névnapot kívánok!!!
Örömhír: Tisztelettel jelentem, vasárnaptól nagynéni vagyok. Még nem igazán fogtam fel. De nagyon örülök neki. A jövevény 4 kg, és 50 cm. Nem kicsi, viszon elég nagy. Borsnak hívják. na mindegy. Csak nem tudtam mit írni, ennek meg nagyon örülök. Gondoltam megosztom veletek.
Éppen táncház van a Főiskolán. Tök jó. Megyek is bulizni...

Pussz mindenkinek!

megyaszaizoli Creative Commons License 2004.03.09 0 0 1884
Na helloka hat engemet nagyon erdekelne egy olyan cd de oszinten en allnam a postakoltseget s mindent,mindegy hogy hogy de egyet szeretnek ha lehet !!!!!
MFecó Creative Commons License 2004.03.09 0 0 1883
Nincs itt a Lévay
de a fórum él
bár gésa és sógun
ennél többet remél

András! Aztán addig nem nyugodtam, míg én is le nem szedtem, de a hangnem miatt nekem jobb az Em!
És amúgy nem volt rossz produkció!:)) Már kitaláltam, hogy lehetnék ott 60-ban, de még családdal egyeztetnem kell. Mindenképpen szeretnék menni.

Egyébként, akit érdekel, egyik hevernak köszönhetően digitális diktafonnal fel lett véve a buli, tegnap meg is vágtuk, fédeltük is, úgyhogy egy 18 dalos egyórás Fecó koncert CD van!:) Kisüzemi soxxorosítás beindul, ha van rá igény...

Csók mindenkinek

Előzmény: nyugatinyúl (1882)
nyugatinyúl Creative Commons License 2004.03.09 0 0 1882
Rímes haiku

nincs itt a Lévay,
meghal a fórum,
kínrímre vágyik
gésa és sógun

Hajra Andras!!!

cibkat Creative Commons License 2004.03.08 0 0 1881
Andráske! Add fel!

Szevasz Lévay! Csesszél valamit azzal a rendszerrel, mert idehalunk nélküled. "De mán!"

and4 Creative Commons License 2004.03.08 0 0 1880
Bocs:
az alábbi összes Fm az mind Fism.
Előzmény: and4 (1879)
and4 Creative Commons License 2004.03.08 0 0 1879
Akik ott voltak a Kolibriben remélem felejthető "élményt" szereztem, ezúton kérek elnézést érte. Legközelebb készülök és nem lesz ilyen. (Feco !: )De mint sóelem ugyanígy léphetnék a színpadra ahogy most, csak mostmár úgy hogy meg is beszéljük előtte hogy én is elnyomok 3-4 számot csak úgy hogy ne tudja senki hogy én is szerepelni fogok ok? A "Vedd fel a szép ruhád" akkordjai:

verse:
Fism,Fism,
Fo,Fo,
Cis,Cis,
Fm,Cis

Refr.:
E,E,
A,A
Cis,Cis
Fm,Cis

Na ezt szerettem volna, dallamban és szövegben.
(sárgabögregörbebögre)

kicsirigó Creative Commons License 2004.03.08 0 0 1878
Engen meg hónapok óta nem enged a gépem fórumozni. Mindenit szertek, meg minden, de a tecnhikai akadályok, na..
Csoda, hogy ezt is átengedte.
Előzmény: ágimazsi (1877)
ágimazsi Creative Commons License 2004.03.07 0 0 1877
Sziasztok!
Hát, így jár, aki egy hétig nem jön a fórumra... Lemaradtam a hétvégi buliról. Milyen volt? Hülye kérdés... Milyen lehet, ha Ti ott vagytok! Na, mindegy. Cserébe egy kórusnak húztam a talpalávalót Cesrkeszőlőn egész hétvégén. Nem volt rossz, de nem ér fel az előbb említett programválasztékkal. A héten megpróbálok többet jönni. Peti! örülök, hogy örülsz nekem! Köszi.
Pussz mindenkinek!
MFecó Creative Commons License 2004.03.05 0 0 1876
Sziasztok!
Péter, épp most akartam kérdezni, hogy el lehet-e érni téged emilen, de már látom, írtál, ma még válaszolok!
Ági és a Kutyafiúk: nagyon sajnálom, hogy most nem készültetek! /nem motivál a színpad???/:))
DE nem csak én sajnálom!!! Húgomnak is fogtok hiányozni!!! Nagyon tetszett neki a produkció, és gondolom ezzel mások is így vannak.
Ági szólóban: akkor a Kolibriben megbeszélhetjük ezt a Kispál bulit!!!
Remélem a hó nem riaszt el senkit, a magam részéről direkt nyári dalokkal készülök, és sámánkodni fogunk!:))

Csókok

nyugatinyúl Creative Commons License 2004.03.04 0 0 1875
tisztelt tabor, csak annyi, hogy apostolszerüen terjesztem a magyar kulturat, ha minden igaz, a szinhaz, ahol vagyok, hosszas propagandahadjaratom eredmenyekeppen felveszi a Portugált Egressy Zolitol repertoarjaba:))) Hajra! Csuka Mónika még él? Uristen, ugy latom, nyaron ujabb csapások várnak ránk Nándi újabb válogatáscédéje által...
Sok sikert mindenkinek a Feco-koncerthez:) Meg a Kispálhoz is.
Cibi, gyüjtöm a recepteket, nem tudsz legyözni!
Ziggy Stardust Creative Commons License 2004.03.04 0 0 1874
Tisztelt Táborosok!

Segítsetek: keresem Csuka Mónika "Szeretni Téged" 98-as válogatáslemezét, nagyon fontos!

Csókolok mindenkit, hamarosan jelentkezem ögén!

F.Ági Creative Commons License 2004.03.03 0 0 1873
Feco! Hogy nekem is válaszolj felhívom magamra a figyelmet! ÉN IS AKAROK MENNI A KISPÁLRA! Na?
És jelentem sajnos a Kutyafiúk nem tudnak a szives felkérésnak eleget tenni,mondhatni nem készült fel a banda kellő képpen!
András elolvastam tényleg jó voltál,és írd meg mit mondott az Öcsém!!
Előzmény: MFecó (1872)
MFecó Creative Commons License 2004.03.03 0 0 1872
Emese, örülök, hogy jössz, majd mesélned kell germanis utadról!:))
nyugatinyúl Creative Commons License 2004.03.02 0 0 1871
no, egy nagy müncheni üdv! Literes söröket iszom es csülköt zabalok, egesz jo hely. Csak nehogy annyira azonosuljak a filinggel, hogy bajor börnadragban jelenjek meg a nyari taborban...
Mint latjatok, alig mozdulok ki otthonrol, maris fel tudok menni a forumra:)
Mesi, szuper volt, hogy itt jartal, az Amszterdam különösen! Sajnos a palinka mar elfogyott, de a beszelgetesektöl feltöltödtem, az is valami...
Cibi kepzeld, a sütit betiltottak a coffeeshopokban, mar nincsen, csak szivni lehet, ugyhogy ez most elmaradt, mert a lanyok nem dohanyoznak. Ha minden igaz, matol en se, mert itt negy euro lett egy csomag cigi, amit nem vagyok mar hajlando kifizetni.
Feco, lehet, hogy megy a "rajongom" is a koncertre, dde nem biztos. Allitolag 180 valahany centis vörös bombazo. Allitolag. Mindent bele!
antalmese Creative Commons License 2004.03.02 0 0 1870
Szervusztok,
vegre beengedett ez a franya forum, fura hangulatai vannak mostanaban, valtozo korba lephetett.. ( idegen gepnel ulok, ekezeteim nincsenek--vagy inkabb nem tudom, hol)
Nemetorszagban erost jo vala, minthen nagyhon szep, minthen nagyhon jo, de ne a Ruhr-videkre menjetek, ha hangulatos varosokban szeretnetek barangolni, mert olyasmi arra nincs. DE vannak jo baratok arrafele!!! Peti, az a balkani kaja a zakuszka, a receptet ket napon belul elkuldom.
Ki jon pentek este a Kolibribe? Kata es jomagam biztos, ezt megegyeztuk a tegnap
MFecó Creative Commons License 2004.03.02 0 0 1869
András 2 kérdés:
1. lesznek-e Kutyafiúk, vagy Te szólóban a Kolibriben fellépő státuszban??
2. mit szólsz a hatvani kispálhoz? mármint az én menetelem szempontjából, összekapcsolva némi tábori fílinggel?

Aztán gyertek pénteken!!!!!

Előzmény: and4 (1868)
and4 Creative Commons License 2004.03.01 0 0 1868
Nos én voltam a múlt héten is Gödöllőn Kispálon, és mondhatom kihagyhatatlan volt: a számok 95 %-a a Sika Kasza Léc-ről, és az Ül-ről szólt mmondhatnánk esssssszenciálisnak is de nem cifrázom tovább.

A windsoros farsang meg nagyon jó volt: nándi letépte rólam a rokkabilis zakómat, Lévay azt hitte hogy valami filmrendező vagyok, a csajok nagy szépek voltak, nekem meg megint besikerült a SYSTEM RESET, de innentől ez már nem ide tartozik.

sárgabögregörbebögre

Előzmény: MFecó (1863)
F.Ági Creative Commons License 2004.03.01 0 0 1867
A madár és kötelességet nem is a Zoli mondta hanem én csak ő hangosabban röhögött :-)
De jut eszembe(s felejtem el) Zoli emlitetted hogy jöttök Pécsre(bár ez a Winben volt,s lehet nem fog derengeni),szóval értesíts mikor,hogy felkészüljek és felkészítsem Pécs várost is..!Igy már két Ági várja a hívásod!
Helló mindenkinek már rég voltam erre de jó újra itt!!!!
F.Ági Creative Commons License 2004.03.01 0 0 1866
Kispál?Nem hangzik rosszul!Én benne lennék.
Kolibri?Ez sem kevésbé vonzó!
cibkat Creative Commons License 2004.02.29 0 0 1865
Feco! Andrással beszélj Kispál ügyben, ő a nagy fun. Én azon a hétvégén sajna dolgozok és haza sem jövök. Pénteken viszont ottleszek. Csak 9 körül ugyan, de megyek.

Örülök, hogy ilyen sokunknak tetszik a főzőverseny ötlete. De remélem azzal azért mindenki tisztában van, hogy erőst fel kell kötni a gatyáját annak, aki engem akar lefőzni. Még a németek kedvencének is.

nyugatinyúl Creative Commons License 2004.02.27 0 0 1864
Örülök, hogy beindult a Forum, Agicica, marmint Marosvölgyi, en is neked sok-sok pussz!!! A fözöversenyt en is zsenialis ötletnek tartom, lehetne többször is!! Emese pl engem most tanitott meg a puliszkara, es a meg egy isteni balkani kajara, aminek most nem jut eszembe a neve, az is valami -szka. Itt a mult heten föztem Éva kollegainak allat marhapörköltet nokedlivel plusz fokhagymas-tejfölös ubisali, a nemetek teljesen odavoltak erte, le kellett forditanom a receptet! Ugyhogy reszkessen a többi kiscsoport, mi nyerünk:)))
MFecó Creative Commons License 2004.02.26 0 0 1863
Kata: úgy alakult, most mégse tudok beugrani a marcikért, de később pótoljuk!

Ugye jó mindenkinek a március 5.??????

Kutyafiúk, jöttök???

Programajánló: március 20-án Hatvanban lesz Kispál a Neg-Rockban! Elképzelhető-e az, hogy mennénk oda többen, és mondjuk valaki tudna nekem szállást biztosítani szombat estére??

Persze koncert előtt melegítés, miegymás...:))
És utána is...
Na???

cibkat Creative Commons License 2004.02.25 0 0 1862
Zozo! Rám biztos, hogy számíthatsz a nyári Balcsin! Én meg rád a táborban.

Fecó! Vagyok csütörtökön, pénteken, jövő héten hétfő, szerda, csüt., péntek. Izgatottan várlak! Örülök, hogy másoknak is tetszik a főzőverseny ötlet!

MFecó Creative Commons License 2004.02.25 0 0 1861
Érdekeseket produkál a rendszer...
Még Katának is akartam írni, de a fórum úgy döntött, ráteszi üzenetem a lapra, mégpedig kétszer!!!
Szóval Kata, piszok jó ötlet a főzőverseny!!!!
És megyek majd marcipánozni hozzád valamelyik nap!:)
MFecó Creative Commons License 2004.02.25 0 0 1860
Zozó, abban biztos lehetsz, hogy meglátogatunk a Balcsin!! Oda szervezünk majd egy tábori találkozót!!! Mit szólsz?:))
Gondolom ez a többieknek sem probléma, igaz?:)
Üdv Kézdinek!
Előzmény: megyaszaizoli (1858)
MFecó Creative Commons License 2004.02.25 0 0 1859
Zozó, abban biztos lehetsz, hogy meglátogatunk a Balcsin!! Oda szervezünk majd egy tábori találkozót!!! Mit szólsz?:))
Gondolom ez a többieknek sem probléma, igaz?:)
Előzmény: megyaszaizoli (1858)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!